Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! ANELI BRUTALNO RASKRINKALA JANJUŠA: Pokušao da obmani naciju, u sve umešana i Maja Marinković, SKANDAL! CITY HYPE: Bilal Brailović nikada oštrije o Aneli i Asminu: “Odvratni su mi!” Mia Borisavljević osula paljbu po hejterima! Sve novosti o rijalitiju “Imanje”! “PUSTITE ME, MOLIM VAS!” Evo u kom stanju se nalazi Marija Kulić nakon što je ZAVRŠILA u Urgentnom centru! “SREĆAN ROĐENDAN NAJVEĆOJ ŽENI” Emotivno oglašavanje Novaka Đokovića: Čestitao Jeleni rođendan dirljivom porukom (FOTO) MAJA OSULA RAFALNU PALJBU PO ANELI I JANJUŠU! Trudna Ahmićeva na ivici nervnog sloma, učesnici šokirani reakcijom košarkaša! “NIKAKO NIJE DOBRO AKO JE TO REKAO” Piksi na konferenciji saznao šta je Tadić priznao nakon utakmice, evo kako je reagovao! SANDRA REŠIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Nakon šokantnih optužbi da je prevarila Matoru, moraće da se suoči pred kamerama! ŠOK! ANELI OPROSTILA ASMINU! Otkrila pravu istinu o odnosu sa bivšim: “On me nije prevario sa Stanijom” SKANDAL! Menadžer POBEGAO, a pevači pukli kao zvečke! Halid Muslimović, Sejo Kalač, Bane Bojanić, Viki Miljković, Ćana i Goga Sekulić ne mogu ni 100 karata da prodaju! JASMINA AHMIĆ VREĐA ROĐENU UNUKU! Aneli će poludeti kada sazna, Asmin će napraviti lom! GORE MREŽE (FOTO) POPUSTILE KOČNICE! ZOLA I STEFANI SE DOHVATILI NA KREVETU PRED PUNOM SOBOM! Ne mogu da se obuzdaju, sve pršti! VUČIĆ SE SUTRA SASTAJE SA VAŽNIM PREDSTAVNIKOM UN: Sastanak se održava u zgradi Generalnog sekretarijata! JAVNI APEL JELENE KARLEUŠE! Pevačica traži hitno pooštravanje kazni za… NOVO SASLUŠANJE! U sredu pred Višim javnim tužilaštvom osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić DRAGANA MIRKOVIĆ SVE ŠOKIRALA:”Sedim i plačem, obrišem suze…” (FOTO) PEVAČ POBESNEO ZBOG MAJKE! Kad je čuo da se udala u tajnosti šokirao izjavom: “Dok sam živ to se neće desiti”

EKSKLUZIVNO U “D-CASTU KOD DEJANA DRAGOJEVIĆA, ŠOK DETALJI KOBNE NOĆI U MLADENOVCU:”Okrenuo ga je nogom i direktno u srce”

Objavio: RHT
08/04/2024 9:40 PM

Šokantni detalji masakra

Životna priča Stefana Markovića i Dejana Mladenovića ledi krv u žilama! Njih dvojica su izneli šokantne detalje o masovnom ubici i masakru koji se dogodio prošle godine u Mladenovcu.

Foto: Hypetv
Foto: Hypetv

Stefan i Dejan su ekskluzivno u emisiji “D-Cast” kod autora i voditelja Dejana Dragojevića progovorili o kobnoj noči.

Njihvova priča će vas ostaviti bez teksta, jer ovakve detalje do sada niko nije znao o Urošu Blažiću.

Šokantni detalji masakra

Stefan Marković ističe kaže da mladić iz kraja počeo da plače:

Baš tu jedan mali Ranković je bio ranjen i pao je na stomak. Počeo je da kuka, nemoj više kada te molim, a on je rekao šta nemoj. Branković ga je baš ugledao. Okrenuo ga je nogom i direktno u srce! To je Lazar iz Orašja – ispričao je on.

Dejan Mledenović kaže da je izgubio brata, kako sam ističe nikada neće moći da zaboravi detalje kobne noći. On je ispričao detalje koje lede krv u žilama. –Izgubio sam Dalibora Todorovića, to mi je bio brat od strica. Njegova majka je provela slavu kod njega na grobu. Zaprećena maskimalna kazna je 20 godina, ali ne znači da će dobiti toliko. On je imao 20 godina kada je to učinio. Znači on će izaći sa plafon 40 godina – istakao je ogorčen Dejan, pa je dodao:-On je zapretio da će meni i Stefanu da se osveti kada bude izašao. To nam je poručio preko advokata! Umro je majci na rukama, na samo 500 metara od hitne pomoći…Stalo mu je srce, prestao je da diše. Dve poverke se sreću, to nikada ne mogu da zaboravim -istakao je Dejan.

PONEDELJAK od 21 na Hype TV- u i HypeTV YouTube kanalu.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner