Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI “CARCAST SA VA VANOM” na Hype televiziji! Svakog petka od 15:30 časova! BAŠ MU NE IDE! Posle napada pevač ima nove muke i probleme sa kojima se susreće! SKANDAL NA SPORTSKOM TERENU! Milan Gurović uleteo na teren da razdvaja razjarene košarkaše Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine! Škorpijama je srećan dan, a vama? CELA ISTINA IZAŠLA NA VIDELO! Janjuš otkrio zbog čega konstantno ulazi u sukob sa Aneli HAOS KAČAVENDE I MARINKOVIĆA! Ivan nazvao Milenu babom, a ona ga matirala jednom rečenicom VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. MAJ! Vraća se prolećno vreme, a evo gde će biti pljuskova PEVAČA NAPADAJU I OSUĐUJU SA SVIH STRANA! Izneo istinu u javnost pa dobio šamar realnosti! SLAVLJE U DOMU GVOZDENOVIĆA! Pevačeva majka se oglasila za Hype “Rodio nam se Ilija!” PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO VELIKU ISTINU: “Nikad mi neće oprostiti što sam ih o jadu zabavio”! POSLEDNJE ZBOGOM! Iznenada preminula zvezda serije koju su svi obožavali MNOGI MISLE DA PLIVA U NOVCU, A ONA PRIMA MINIMALAC! Voditeljka otkrila: “Pametno sam ulagala, pa se ne bojim minimalca” VUČIĆ GOSTOVAO NA RTS-u: SRBIJA POSTAJE ZNAČAJNA U SVETU, pa otkrio šta će uraditi ako 100 zemala ne bude glasalo protiv Srbije! KAD SE MAMA DŽEHVA NALJUTI ONDA PLJUŠTE TUŽBE?! Udarila na bivšeg zeta ANĐELA pa zapretila… RIJALITI UČESNICA OBELODANILA ŠOK DETALJE! Priznala: “Imala sam 14 godina kada me je dečko pretukao” HAOS NE PRESTAJE! Stanislav kuka jer je pogazio obećanje koje je dao ćerki! Maja besni na njegovu porodicu!

Dok se Vučić bori u UN da nas ne proglase za genocidan narod, lideri Đilasove opozicije kažu da to jesmo (VIDEO)

Objavio: RHT
06/04/2024 8:07 AM

Dok se Vučić bori u UN da nas ne proglase za genocidan narod

Dok se Vučić bori u UN da nas ne proglase za genocidan narod
Foto: Printscreen YouTube/Instagram marinika.tepic, djilas_dragan/ilustracija hypetv, Dok se Vučić bori u UN da nas ne proglase za genocidan narod

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi žestoku borbu kako nas. UN ne bi proglasili za genocidan narod, iako nisu svesni da ni svi iz naše zemlje nisu na strani Srbije.

– 27. aprila očekuje se da se na dnevnom redu nađe inicijativa o genocidu u Srebrenici. Jasno je da dan posle toga će se izaći sa inicijativom koju smo čuli od profesora Gruhonjića, koji je u više navrate rekao da je jasno da oni koji su zasnovani na genocidu da takve političke tvorevine ne mogu da psotoje, a odnosi se na Republiku Srpsku  rekao je Vučić. 

Ovaj video je čist dokaz da čak osam lidera koalicije tajkuna Dragana Đilasa tvrdi da Srbi jesu genocidni! Pogledajte i uverite se sami:

– Ako je doneta rezolucija, a kategorizacija koja se koristi je međunarodnog suda pravde koji kaže da je bio genocid, pa šta sada mi. Jel ćemo da sada ponovo otvaramo to? rekao je Radomir Lazić, prvi na listi “Srbija protiv nasilja”.

-Sud pravde, kao što piše u rezoluciji, doneo je presudu o tome, i mi više o tome nema potrebe da pričamo – rekao je Dragan Đilas.

-Da se suočimo sa prošlošću i sa zločinima i sa genocidom koji je počinjen u naše ime. Ne treba se toga stideti – rekla je Marinika Tepić.

hypetv.rs/informer

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner