Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Aneli je NEPISMENA SPONZORUŠA!” Ekskluzivno! Jasmina Ana URNISALA Ahmićevu! (VIDEO) NECENZURISAN VIDEO! Bacio ga na pod i ŠUTIRAO U GLAVU! Ovo je pravi razlog diskvalifikacije ŠOK – Milica Pavlović POKRADENA?! Ova pevačica joj UKRALA pesmu?! (VIDEO) “Ša voli mene, Miona nas je RAZDVOJILA?!” Ekskluzivno! ŠOK tvrdnje Vivien Kurtović! (VIDEO) HAOS NA PARKINGU ISPRED NOĆNOG KLUBA! Sergej Pajić i Zera pijani nakon provoda/HYPE PAPARAZZO TRESE SE CRNA GORA! Vučić: Za nas sloboda nema cenu, za nas je sloboda najveća cena koju štitimo i branimo! (VIDEO) BEOGRAĐANI U STRAHU: Ako prepoznajete ovog muškarca, odmah pozovite policiju! EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović o TAJNIM projektima sa Karleušom?! (VIDEO) Vučić se u Kotoru obratio novinarima: Ovaj što je meni pretio, svaki dan je činio najteža krivična dela! Kosta K. “baca rime” i repuje! KAŽU DA SPREMA ALBUM, policajcima koji ga čuvaju?! Koristite ovaj PIN? Odmah ga promenite, hakeri će vas začas opljačkati! Veleobrt! Piksi mu oprostio i pozvao ga u reprezentaciju HAOS NE PRESTAJE! Nikolina Pišek nije uspela da uđe u stan na Vračaru?! Miša Grof poručio: “Spremio sam doček” DEČJA IGRAČKA POVUČENA IZ PRODAJE: Povlači se proizvod robne marke Pepco! “SRAMOTA ME JE ŠTO SAM TO URADIO”: Novak Đoković otkrio zašto mrzi sebe ŠOK POTEZ! Bejbi Lazanja ODBIO 50.000 EVRA od države Hrvatske! Razlog će vas dodatno oduševiti!

INTIMNI ODNOS MAJE I STANISLAVA PRED KAMERAMA! Nisu znali da program ide uživo, skandalozne scene i akcija!

Objavio: RHT
05/04/2024 6:33 PM

Intimni odnos Maje i Stanislava

Photo: Printscreen Instagram/majamarinkovic/stanislavkrofak/Intimni odnos Maje i Stanislava

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, uplovili su u odnos i šokirali publiku rijalitija, ali i cimere.

Njih dvoje otkako su ušli u vezu ne mogu da obuzdaju strasti, pa su po ceo dan zajedno, a svaku moguću priliku da se zavuku pod jorgan koriste.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Po svemu sudeći Stanislav sa Majom Marinković ima velike planove i ne planira da njihova veza bude kratkog daha, što je rekao i njoj, pa joj čak i ponudio da se posle rijalitija preseli kod njega u Zagreb. 

Njih dvoje su danas odlučili da iskriste lepo vreme pred početak emisije “Gledanje snimaka”. Da šetaju i uživaju u lepom vremenu. Oni su razgovarali o svom odnosu i pravili planove. U jednom trenutku su ih obuzdele strasti, a iako su bili nasred dvorišta nije im smetalo da se prepuste emocijama. 

Akcija

Maja je u jednom trenutku skočila i nogama se zakačila oko Pantere, a onda su pali strastveni poljupci i dodiri. 

Mnogim učesnicima ali i komentatorima na društvenim mrežama je čudan njihov odnos i sumnjaju da su se spojili iz inata i zajedničkog interesa, iako oni govore da to nije istina i da su simpatije koje su se rodile između njih dvoje iskrene. 

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official TV PINK

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Inače, njih dvoje su sigurni da imaju podršku svojih najbližih, A da ih osećaj ne vara govori izjava Majinog oca Takija, koji je dao podršku danas. 

– Hvala Bogu, pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama. Da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko. Fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome. Super se snalazi. Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu. Pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu. Super je dečko. Skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija – poručio je Taki.

Hypetv.rs/E.B./Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner