Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZAKLJUČAO SAM GA U STAN! MOLIO ME JE DA GA UBIJEM” Baki progovorio o teškim trenucima “Narkoman će izdati najmilije…” “JA NISAM ĐOGANI, JA SE SAMO TAKO PREZIVAM! NEĆU DA BUDEM U TOM KOŠU!” Baki B3 šokirao u emisiji “ShowBLIZ”: Brutalno isprozivao rijaliti učesnice (VIDEO) “BEBA JE STIGLA” Karleuša podelila srećne vesti, nije želela više da krije! (FOTO) MIONA NAGOVORILA ŠA DA NASRNE NA UROŠA?! Procurio snimak iz drugog ugla gde se sve vidi, skandalozno! (VIDEO) “AKO SAMO JEDNOM POKUŠA DA MI PRIĐE…” Asmin BESAN! Evo šta će se dogoditi nakon izlaska Aneli iz rijalitija HYPETV PROGRAM ZA petak 17. maj 2024! Ekskluzivno prva emisija “CAR CAST SA VA VANOM” NIJE MOGLA NI DA NASLUTI! Ovo je poslednja objava Cipke pre iznenadne smrti muža, nakon par sati se desila TRAGEDIJA! DŽEHVEROVIĆKA TUŽI ĐEDOVIĆA! Nije mogla više da izdrži, odlučila da ga UNIŠTI: Debelo će mu naplatiti iznošenje prljavog veša CITY HYPE: Teodora i Barbara održale promocije albuma u istom danu! Saša Mirković oduševio region humanim gestom! Tanja Savić trudna?! NIKOLA ROKVIĆ NAPADNUT! Pevač otkrio STRAVIČNE DETALJE: “To je borba za život” NE MOŽE DA GOVORI! Naša pevačica van sebe nakon što joj je iznenada danas preminuo muž, U LOŠEM STANJU SE NALAZI! USVOJEN ZAKON PROSVETNIH RADNIKA! Ko dirne nastavnika, kao da je napao advokat: Evo šta tačno predstavlja dogovor ŠA LOMI SVE PO RIJALITIJU, OBEZBEĐENJE SKOČILO NA NJEGA: Krenuo da preti članu produkcije, neviđeni haos, pa nasrnuo na njega! “HOĆE DA STAVE ŽIG NA ČELO JEDNOG NARODA” Predsednik Srbije otvoreno o rezoluciji o Srebrenici SPREMNA ZA EVROVIZIJU?! Ekskluzivno! Milica Pavlović otkrila da li će nas predstavljati u Švajcarskoj?! (VIDEO) ANELI JECA NA SAV GLAS: Nakon što ju je Janjuš potpuno slomio, ne može da dođe sebi, SKANDALOZNI KRICI!

UBICA ŽELEO DA SE NAGODI?! Otkriveno šta je molio u zamenu da kaže sve o svirepom ubistvu male Danke

Objavio: RHT
05/04/2024 5:43 PM

Ubica želeo da se nagodi?!

Photo: M.M./ATAImages, Printscreen Facebook/Ivana Ilić, Hype ilustracija/Ubica želeo da se nagodi?!

Jedan od ubica male Danke Ilić (2) navodno je pokušao da se nagodi kako bi sebi obebedio manju kaznu.


Dvojica radnika “Vodovoda” iz Bora S.J. i D.D. osumnjičeni su da su ubili Danku Ilić u utorak 26. marta u 13.52, samo sedam minuta nakon što je majka devojčice Ivana Ilić prijavila nestanak.

Oni su priznali zločin, da su devojčicu udaili automobilom, a potom telo bacili na deponiju.

Hteo da se nagodi

Za telom ubijene devojčice se i dalje traga, a jedan od dvojice osumnjičenih je, prema saznanjima Informera, želeo da se nagodi. On je inspektorima ponudio da ispriča sve o zločinu u zamenu za blažu kaznu.

Podsećamo, ubijena devojčica nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Tragedija

Trenutno se pretražuju džakovi cementa pored puta.

Sa deponije na kojoj se tragalo za telom Danke Ilić povučena je sva mehanizacija, kao i patrole policije. Tokom dana, jake snage policije su obezbeđivale ovaj deo puta sa gornje i donje strane.

Sada na tom mestu nema ni policije ni mehanizacije. Za sada nije poznato da li je pretraga na ovom delu obustavljena, a policija se prebacila na novu lokaciju nedaleko od Banjskog polja u potrazi za telom.

Podsećamo, nakon desetodnevne opsežne akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su uspeli da uhapsi S.J. (50) i D.D. (50), iz sela Luka i Zlot, zbog sumnje da su ubili devojčicu. Oni su zločin priznali i objasnili policiji da su, nakon ubistva, telo deteta bacili na deponiju.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Punih 10 dana je trajala potraga za detetom u Srbiji, regionu, a istraga je nastavljena i u Beču gde se pojavio snimak deteta koji podseća na Danku. Interpol je tada izdao žutu poternicu, a u srbiji je prvi put upaljen sistem “Pronađi me”.

Hypetv.rs/E.B./Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner