Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

HAOS NA RUKOMETNOJ UTAKMICI! Igrači pretučeni nakon meča, HITNA POMOĆ odmah reagovala, SKANDAL na jugu Srbije!

Objavio: RHT
05/04/2024 1:47 PM

Haos na rukometnoj utakmici!

Pravi haos izbio je na rukometnoj utakmici! Po završetku meča u kojem je BSK Heba iz Bujanovca savladala Aleksinac desio se žestok skandal.

Gostujući tim tvrdi da je fizički napadnut, a trener Vladan Stošić objasnio je šta se desilo.

-Aleksinački rukometaši izgubili su bodove u Bujanovcu, a dobili su batine!

Kulminacija se desila na kraju utakmice kada je njih desetak, među njima je bilo igrača i publike, prebili člana našeg Upravnog odbora.

Čovek je završio najpre u Hitnoj pomoći u Bujanovcu, pa je onda prebačen u Vranje.

Foto: Facebook / Muški rukometni klub Aleksinac

Ako ekipe koje mole i sudije i samu Ligu za zaštitu i ne dobiju je, a ja sam to učinio, stvarno ne vidim svrhu bavljenja sportom i učešća u takmičenjima – rekao je trener gostiju Vladan Stošić, pa dodao:

-U petom minutu naš igrač je dobio klasičan nokaut laktom, bez duela, iz čista mira rascepana su mu i usta i nos.

-Igrač je dobio samo dva minuta isključenja, a za takav start se dobija, ne crveni, nego plavi karton i suspenzija.

-Da je tako urađeno pitanje je šta bi dalje bilo, ali je sigurno da bi utakmica bila mnogo mirnija. I kasnije je bilo duela, i svega i svačega.

RK Aleksinac uputio je žestoki demant!

Kasnije su se oglasili i ljudi iz RK Aleksinac na svom Fejsbuk profilu i to žestokim saopštenjem koje objašnjava ovaj tekst.

-Dobili batine u ovom tekstu znači gruba igra i udarci od strane domaće ekipe, koje sudije ne kažnjavaju.

-Za razliku od navedenog kluba domaćina, trener i momci RK Aleksinac imaju sportsku kulturu. Bore se srcem, a ne pesnicama.

-Član naše uprave je bez razloga bio napadnut i dobio povrede. Još uvek čekamo zvanično saopštenje iz Rukometnog saveza za ponašanje uprave i igrača RK HEBA.

TERZIĆ SE OGLASIO POVODOM TRAGIČNE SMRTI MALE DANKE Ispred svih članova kluba OFK Beograd izrazio porodici duboko saučešće!

Naš trener i igrači su u pratnji milicije izvedeni iz hale posle utakmice,radi njihove bezbednosti.

Da li ova ekipa zaslužuje da nastavi takmičenje?! – istakli su u komentaru na tekst.

Sada je ostalo da se sprovede istraga i da se vinovnici ovog incidenta adekvatno kazne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner