Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI JECA NA SAV GLAS: Nakon što ju je Janjuš potpuno slomio, ne može da dođe sebi, SKANDALOZNI KRICI! Ekskluzivno! HYPE spojio JK i Barbaru?! Bobakova sve priznala, evo da li je DUET u najavi?! (VIDEO) “Aneli je NEPISMENA SPONZORUŠA!” Ekskluzivno! Jasmina Ana URNISALA Ahmićevu! (VIDEO) NECENZURISAN VIDEO! Bacio ga na pod i ŠUTIRAO U GLAVU! Ovo je pravi razlog diskvalifikacije ŠOK – Milica Pavlović POKRADENA?! Ova pevačica joj UKRALA pesmu?! (VIDEO) “Ša voli mene, Miona nas je RAZDVOJILA?!” Ekskluzivno! ŠOK tvrdnje Vivien Kurtović! (VIDEO) HAOS NA PARKINGU ISPRED NOĆNOG KLUBA! Sergej Pajić i Zera pijani nakon provoda/HYPE PAPARAZZO TRESE SE CRNA GORA! Vučić: Za nas sloboda nema cenu, za nas je sloboda najveća cena koju štitimo i branimo! (VIDEO) BEOGRAĐANI U STRAHU: Ako prepoznajete ovog muškarca, odmah pozovite policiju! EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović o TAJNIM projektima sa Karleušom?! (VIDEO) Vučić se u Kotoru obratio novinarima: Ovaj što je meni pretio, svaki dan je činio najteža krivična dela! Kosta K. “baca rime” i repuje! KAŽU DA SPREMA ALBUM, policajcima koji ga čuvaju?! Koristite ovaj PIN? Odmah ga promenite, hakeri će vas začas opljačkati! Veleobrt! Piksi mu oprostio i pozvao ga u reprezentaciju HAOS NE PRESTAJE! Nikolina Pišek nije uspela da uđe u stan na Vračaru?! Miša Grof poručio: “Spremio sam doček” DEČJA IGRAČKA POVUČENA IZ PRODAJE: Povlači se proizvod robne marke Pepco!

“O MUŠKARCIMA IMAM LOŠE MIŠLJENJE” Brutalne reči Jelene Karleuše: “Na ispitu hrabrosti, bar u mom slučaju su pali apsolutno svi”

Objavio: RHT
04/04/2024 7:11 PM

Brutalne reči Jelene Karleuše!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/ Brutalne reči Jelene Karleuše!

U jednom intervjuu, pevačica Vesna Zmijanac pohvalila je svoju koleginicu Jelenu Karleušu, ističući je kao fenomenalnu umetnicu.

Zahvalila se

Sada se Jelena oglasila, izražavajući svoju zahvalnost zbog lepih reči i pohvala koje je dobila od starije koleginice. Ovaj gest međusobnog poštovanja između dve poznate pevačice pokazuje snagu i podršku koja postoji u srpskoj muzičkoj industriji.

Hvala ti, Vesna… Mnogo mi znače tvoje reči. Ponosna sam što to govoriš ti, velika Vesna Zmijanac, zvezda, legenda, pevačina i ljudina – započela je JK i dodala:

Photo: Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je zatim otvorila dušu, otkrivajući da je kroz svoje životne izazove naučila da bude nešto što većina muškaraca u njenom životu nikada nisu bili.

Istovremeno, istakla je važnost uticaja svoje majke, jake žene koja ju je vaspitala i koja je nažalost preminula pre par godina. Njih dve su bile neraskidivo vezane, što je ostavilo dubok trag u Jeleninom životu.

Photo: Zen/ATAImages/M.M./Hype ilustracija

Pevačica je iskreno podelila svoje mišljenje o muškarcima, izrazivši svoje razočaranje i otkrivši da su svi, bez izuzetka, pali na njenom ispitu hrabrosti. Ova iskrena ispovest osvetlila je intimne aspekte njenog života i oslikala duboku emotivnu kompleksnost koju nosi.

-Šta da kažem na ovo, da, ja sam pored skoro svih muškaraca u mom životu nažalost naučila da budem ono što oni nikada nisu bili. Vaspitala me je jaka žena koja mi je više puta u životu rekla glavu gore nego jedi. Uostalom i majka me je zvala sine. Nikad sebe nisam doživljavala kao hrabru. To sam jednostavno ja. Muškarci da se ugledaju na mene? Teško. O muškarcima imam loše mišljenje i treba ih koristi samo za oplodnju i pomeranje teških predmetaPočinje era jakih žena kojima muškarci nisu potrebni za opstanak, za samopozdanje i sreću. Na ispitu hrabrosti, bar u mom slučaju su pali apsolutno svi. – napisala je Karleuša na svom Instagram storiju.

Hypetv.rs/E.B.

Komentari

  1. Neću moći spavati zbog tvog mišljenja.Osoba koja je svakom partneru rogove nabila kuka na muškarce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner