Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZAŠTO TREBA OPROSTITI PREVARU? Ekskluzivno u “Sada i ovde” motivacioni govornik Boris Vuku otkriva odgovor na ovo pitanje! VELIKA ŠTETA! Milica Nikolić izgubila u osmini finala u džudou, plivači nisu uspeli da se plasiraju u finale, kao ni Zorana Arunović u streljaštvu! “DANAS JE TAČNO GODINU DANA OD KADA SAM POBEDILA ALKOHOL” Ava podelila RADOSNE VESTI pa otkrila da li je KONAČNO ZALJUBLJENA ZAVIRITE U LUKSUZAN DOM TAMARE DRAGIČEVIĆ I PETRA BENČINE! Glumački par uživa u stanu na vrhu zgrade čija se cena kreće i do 5.000 evra! (FOTO) KATAKLIZMA U SEPTEMBRU! Pomračenje, retrogradne planete, stiže najteži period u godini! “POKUŠAO JE DA ME S*LUJE, DOŽIVELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) MARIJA ŠERIFOVIĆ SVIM SRCEM UZ SRPSKE SPORTISTE! Pevačica poslala snažnu poruku našim predstavnicima na Olimpijskim igrama! (FOTO) SRBI STARTOVALI NIKAD JAČE NA OI! Veslačica Jovana Arsić prošla u četvrtfinale, Milica Nikolić prošla u osminu finala džudoa, a Damir Mikec prošao u finale! “IVAN MARINKOVIĆ IMA STOKHOLMSKI SINDROM, BOLESTAN JE!” Ekskluzivno u D-Cast-u Vuk M. Đuričić! AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu HITNO SE OGLASIO MUP SRBIJE! Ovo je veoma važna poruka za sve vozače! PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NOVOG DEČKA! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) IVANA DUDIĆ POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO! Minijaturni kupaći otkriva više nego što pokriva, a ovaj detalj svi komentarišu! (FOTO) MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić letuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! PREDSEDNIK VUČIĆ U PARIZU: Danas prisustvuje svečanom otvaranju Srpske kuće

JEZIVO PRIZNANJE I POTRESNE REČI JELENE KARLEUŠE! Pevačica do detalja otkrila sve o paklu kroz koji je prošla, ali i gubitku bebe

Objavio: RHT
03/04/2024 10:09 AM

Karleuša izgubila bebu!

Jelena Karleuša odlučila je po prvi put da progovori o paklu kroz koji je prošla pre tačno 11 godina, kada je pravila koncert na Ušću. Ali i o gubitku bebe, koji se desio odmah nakon koncerta.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Karleuša je 2013. godine održala je spektakularan koncert u Beogradu, na Ušću. Muzička zvezda postavila je produkcijske standarde, a više od 40.000 duša, koliko je prisustvovalo, i danas se seća spektakla koji je “mala od skandala” priredila.

Toliko godina kasnije, Karleuša se ovim povodom obratila javnosti potresnim rečima, a tom prilikom otkrila je da je u trenutku koncerta bila u drugom stanju, te da je bebu, nažalost, izgubila.

Potresne reči

“Momenat pred moj prvi koncert na Ušću. Ovo je Bulevar Nikole Tesle, u momentu kada je koncert već morao da počne. Sedim u šatoru iza bine i ne verujem šta mi govore. Znala sam da će biti puno ljudi, ali da će koncert kasniti sat vremena kako bi publika ušla, tome se nisam nadala. Pogotovo što sam u tom momentu trpela jak medijski linč i zabranu. Sećam se, ušao je moj producent i rekao da moramo da otvorimo širom kapije i da više ne naplaćujemo karte jer neće početi do ponoći inače. To smo i uradili.”

Pred sam izlazak na scenu, doneli su mi dnevne novine koje izlaze sutra. Na svim naslovnim stranama su bile dve reči, “prazno” i “pukla”. Bez slike kao dokaza. Ah, da, i rekli su mi da nemam miltimediju za ekrane jer moja saradnica nije stigla da uradi render. Čučim ispod bine na liftu koji treba da me podigne i slušam huk ljudi… Šta ćemo da radimo? Pitao je neko pored mene. Nasmejala sam se dok su mi suze kvarile šminku.

“Krećemo, rekla sam. “Jelena je rekla da počinjemo”: dreknuo je asistent u bubicu i dao znak režiji. Zagrmelo je, takav zvuk i takvu produkciju Beograd nije ni čuo, ni video do tada. Lift me je podigao i ja sam videla nepregledno more ljudi… “Borbene felne, brate, borbena mašina.” i bas koji me je pomerao iz mesta. Ti si borbena mašina, Jelena. Sad si plakala i nikada više, pomislih. Ah, kako sam se prevarila… Stegla sam zube i odradila koncert skoro u mraku, jer ekrani nisu emitovali multimediju. Publika je skandirala da me voli. Nisam ni znala da sam trudna. Saznala sam nedugo posle Ušća. Mala tačkica koja je na ekranu ultrazvuka označavala rad srca bebe, nije sijala. P.S. (Posle tog koncerta na Ušću nisam zapevala skoro godinu dana. Niko me nije zvao da pevam. Kao da sam nekog ubila… a zapravo jesam” – napisala je Jelena Karleuša na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner