Background adbanner
calendar

Ponedeljak 10. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE: Ćana oduševljena rijaltijem ‘Imanje’! Dženan snimio duet sa atraktivnom koleginicom! Karleuša van sebe zbog Duškovog ponašanja LOŠE VESTI U VEZI NOVAKA ĐOKOVIĆA! Oglasio se doktor koji je operisao najboljeg srpskog tenisera, ovo su svi detalji njegovog stanja HYPETV PROGRAM ZA UTORAK 11. jun 2024! Premijere, filmovi, serije… SVE PRŠTI! Pevač se pojavio na promociji, pa je izneo sve detalje o devojci koja je osvojila njegovo srce MAJA I ALEN HADROVIĆ KRSTILI ĆERKU ANGELINU: Ponosni roditelji ne skidaju osmeh sa lica, priznali šta im je jedina želja! (FOTO) IVICA DAČIĆ: Nekorišćenje pojasa jedan od najvećih problema u bezbednosti saobraćaja! SVE PUCA! POKAZALA OBLINE ĆERKA HARISA I MELINE! Đina u vrelom izdanju, zastaje dah (FOTO) VIKTORIJA MITROVIĆ U KOMI?! Hitno se oglasila njena drugarica, porodica van sebe nakon što je imala tešku saobraćajnu nesreću! RIJALITI UČESNICA IMALA TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Lekari se bore za nju, evo u kakvom je stanju! “Marko je NEPRAVEDNO UHAPŠEN!” Ekskluzivno! Hadrovići PODRŽALI Miljkovića! (VIDEO) NAŠOJ VODITELJKI PREMINUO SUPRUG DOK SU BILI NA LETOVANJU! Stravični detalji: “Kada je došla Hitna pomoć shvatila sam da nema spasa” MENSUR SE VRAĆA NA VELIKA VRATA! Ajdarpašić doneo šok ODLUKU pred sam kraj rijalitija, sprema se HAOS! JEZIVI DETALJI IZ STANA MATORE I ANITE: Tomićeva dobila stravične BATINE, raskrinkako sve u programu uživo, učesnici zanemeli od šoka POLICIJA ĆE REAGOVATI ZBOG MIONE JOVANOVIĆ! Haos za vreme podele budžeta! CIFRE OD KOJIH ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!Evo koliko novca će fudbaleri Srbije moći da zarade na Evropskom prvenstvu SVI DETALJI DRAME! DOBILA PRETNJE?! ALEKS POZLILO OD CARA! Ne može da dođe sebi, evo šta se dešavalo za vikend!

ŠA VEČERAS NAPUŠTA RIJALITI?! Miona će ga dovesti do nervnog sloma ovim potezom, sve isplanirao Stanislav

Objavio: RHT
31/03/2024 8:09 PM

Ša večeras napušta rijaliti?!

Photo: Ata images, Hype ilustracija/Printscreen Instagram/stanislav_pantera_krofak/ Ša večeras napušta rijaliti?!

Rijaliti učesnica, Miona Jovanović, dobila je poklon od fanova, na dan katoličkog Uskrsa, koji proslavlja njen bivši momak, Stanislav Krofak.

Naime, Jovanovićeva je dobila neobičnu tortu, koju je krasilo mnoštvo čokoladica, što je dovoljan pokazatelj da postoje oni koji veruju da će njena ljubav sa Stanislavom ipak biti obnovljena.

Šta će se dalje odvijati i kakav zaplet će imati ovaj odnos, ostaje nam da vidimo.

MMA borac Stanislav Krofak dobio je punu podršku svojih najmilijih, koji su mu putem čestitke poručili da se drži svojih ciljeva i u njima bude istrajan do kraja. Pored toga, njegova ćerka potrudila se da mu ovaj dan ostane u najlepšem sećanju, te je tim povodom tati obezbedila kutiju putu slatkiša, kako bi mu zasladila dan.

Foto:ATA images Stanislav Krofak

Foto:ATA images Stanislav Krofak

Foto:ATA images Stanislav Krofak

Kutija u obliku srca, koja je bila puna slatkiša sasvim sigirno je nešto čemu će se on najviše obradovati, kao i nešto što mu je najdraže od svega što je dobio.

Sukob

Nedavno su se Ša i Stanislav posvađali:

 Šta misliš o Stanislavu i da li bi išao sa Mionom u izolaciju sa njim, jer svaki put doživiš nervni slom zbog toga? – glasilo je pitanje za Ša.

– On se nikada neće smiriti. On je pi*koholik, njega ne zanima veza, već zezanje. Ja neću ići u izolaciju ,a onda tamo neće reč reći, mene ne zanima. Ako se vrati tom odnosu ne bih imao za čim da patim, ako hoće da bude nekome igračka. Ona gubi nekoga ko će joj biti lojalan – govorio je Ša.

– Meni nije jasno da je ona njemu prešla preko tog odnosa koji je on imao, pa je otišla kod njega da živi – rekao je Janjuš.

– Otkako je ona živela kod mene, ništa nije bilo ni sa kim – dodao je Stanislav.

– Ali 15 dana pre nego što sam se preselila se desilo to. Ja sam za tu prevaru saznala kada sam dolazila ovde – rekla je Miona.

– Ja sam iskren, od kako je krenula da živi sa mnom ništa nije bilo – rekao je Stanislav.

Hypetv.rs/E.B./Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner