Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

MARIJA ŠERIFOVIĆ IZABRALA KUMA! Pevačica odlučila ko će krstiti njenog sina, ovo je KONAČNA ODLUKA!

Objavio: RHT
31/03/2024 11:13 AM

Marija izabrala kuma

Saša Popović će krstiti sina Marije Šerifović! On je potvrdio spekulacija, a njegova izjava je sve oduševila!

Ovo saznanje dogodilo se tokom emisije, kada je Ceca Ražnatović ušla u raspravu sa Marijom oko glasanja.

Foto: Screenshot Instagram

Ona je optužila Popovića da sve češće tokom muzičkog takmičenja staje u Šerifovićkinu odbranu.

Na te spekulacije je Popović odgovorio da mora jer će se uskoro okumiti.

Ma sram vas bilo, majke mi, ovo je skandalozno – rekla je Ceca nakon što njena kandidatkinja nije osvojila dovoljan broj glasova i nakon što je Marija uputila niz kritika na račun ponašanja na sceni.

Ceca Ražnatović nije posustala sa svojom borbom oko glasanja, te je ljutitim tonom postavila pitanje Mariji.

Marija izabrala kuma

A ti izvodiš akrobacije na sceni? – pitala je Ceca nakon Marijinih zamerki njenoj kandidatkinji.

Boga mi, ja da – odgovorila je Šerifovićka, a Ceca je nastavila:

Videli smo, ti staneš i pevaš. Koje ti akrobacije izvodiš? Ma ajde molim te.

Tu se umešao Saša Popović koji je stao u Marijinu odbranu, tvrdeći da je ona prepuna energije.

Prvo, ja sam bio na Marijinom koncertu u Sava Centru, i to što sam video ja sam se stvarno šokirao. Tu energiju koju sam video od Marije, to odavno nisam video – istakao je on.

Niko ne priča o Marijinoj energiji, a ti advokatu, kad se ne bi uključio da odbraniš Mariju, ja ne znam šta bi se desilo?!? Mi ovde ocenjujemo pevanje, ove devojke su oštećene – nastavila je Ceca da brani obe kandidatkinje iz ovonedeljnog duela.

Ti si Marijin fan, tvrdim. Imam ovde koliko svedoka, nije to ništa novo – rekla je Ceca, na šta je Popović odgovorio da to nije tačno i da voli i poštuje Mariju isto kao i nju, što je Ražnatovićku još više razljutilo.

Ćuti, Popoviću, ne brani je više. Prekini, ućuti se više. Kako neko krene na Mariju, on kao pevac neki tamo, kao petao skače – rekla je ljutito.

Saša Popović krsti sina Marije Šerifović

Nakon toga, Popović je sve iznenadio izjavom da će on krstiti Marijinog sina.

Moram, ko će da krsti Maria, nego Saša Popović, ne može niko drugi – istakao je, a Bosanac je dodao:

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Grand /S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner