Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TREBA DA PREKINE TRUDNOĆU, NEKA SE SABERU” Šokantno oglašavanje Terzine porodice o trudnoći njegove devojke, evo šta su joj poručili ŠOKANTNA SAZNANJA! Evo koliko su Luna i Marko ZARADILI od njegovog hapšenja: Na njihov račun kaplje neverovatna cifra! “DA JE TREBAO DA BUDE ZET, BIO BI” Roditelji Barbare Bobak brutalno o Darku Laziću, nije mogao ni da ćuti njen brat! ŠOK PRIZNANJA HYPETV PROGRAM ZA četvrtak 16. maj 2024! Ekskluzivno Paula Hublin! PRVE FOTKE SLOVAČKOG PREMIJERA NAKON ATENTATA: Hitno ga na nosilima uvode u bolnicu, DRAMATIČNE SCENE! UDARNA VEST! Novak Đoković tajno primljen u Urgentni centar – snimana mu je glava MARKO NANEO POLICAJCU POVREDE?! Tužilaštvo hitno podnosi ŽALBU na odluku sudije da pusti na slobodu Miljkovića UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Objavljen momenat nakon što je Fico upucan: Premijer Slovačke u lošem stanju, BORE MU SE ZA ŽIVOT! ŠOK PRIZNANJE: Evo šta je Marko Miljković rekao sudiji, otkriveno i kako se branio, ovo su svi detalji LUNA ĐOGANI OTEČENA OD PLAKANJA, RAŠČUPANA I VAN SEBE: Na prozoru čekala Marka, a evo šta je uradila kada ga je videla! CITY HYPE: Mile Kitić o kćerkinoj FOBIJI! THCF se prsetili koncerta osuđenicima u centralnom zatvoru! Marko Miljković pušten iz pritvora! EKSKLUZIVNI KADROVI! Evo gde je Gagi Đogani TAJNO momentalno doveo Marka Miljkovića, HYPE NA LICU MESTA! UPRAVO SAOPŠTENO: Umrla majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! Oglasio se Vučić posle atentata na premijera Slovačke – Roberta Fica: “Molim se za tebe” PRO PAPIR: Vodeći proizvođač i distributer papirne galanterije – Kvalitet i posvećenost NA PRVOM MESTU! U DO SADA NEVIĐENOM IZDANJU! Barbara Bobak u vrelom izdanju na svojoj promociji, šokirala sve kombinacijom! S**SI CICA SA SALAŠA! (FOTO)

INDIRA RADIĆ ODRŽALA MINI KONCERT U STUDENTSKOM DOMU: Pevačica se dotakla i razvoda Dragane i Tonija, pa priznala jedno!

Objavio: RHT
29/03/2024 8:15 PM

Indira Radić održala mini koncert u Studentskom domu!

Photo: Hype, Privatna arhiva

Pevačica Indira Radić, održala je mini koncert u Studentskom domu 4.april u Beogradu.

Ona je podelila svoje impresije i utiske, te istakla da je srećna jer je puno studenata i omladine došlo da čuje njene pesme.

Pevačica je do pre nekoliko dana boravila u Australiji, te nije bila upoznata sa gorućom temom na estradi, razvodom Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji su odlučili da stave tačku na svoj ljubavni odnos nakon 24 godine braka i dvoje dece.

Ona je kratko za Hype dodala da joj je žao što njoj dragi ljudi prolaze kroz težak period.

Photo: Hype, Privatna arhiva, Indira Radić održala mini koncert u Studentskom domu!

Zatim je na oduševljenje publike započela koncert pesmom “April”. Nakon toga je nastavila da niže svoje hitove, te je dovela atmosferu do usijanja.

Ovim nastupom je ispunila želju studenata koji žive u domu, jer je pesma “April” godinama njihova himna.

Inače, iako danas živi skladno i daleko od očiju javnosti, malo ko zna da je devedesetih godina prošla kroz agoniju sa bivšim suprugom oko starateljstva nad naslednikom.

FOTO: Hypetv

Prošla pakao

– Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni – rekla je pevačica u svojoj ispovesti svojevremeno i objasnila šta je presudilo da mu, posle svega, oprosti:

– Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi. Onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela – iskreno je ispričala Indira za domaće medije.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner