Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OMAKLO MU SE! IVAN NIJE HTEO DA PRAVI DETE MILJANI! Jurila ga je i pretila mu!” Šok priznanje o ljubavnoj vezi Marinkovića i Kulićeve “ZAMISLI DA JA PUSTIM PRIVATNE SNIMKE KOJE IMAM U TELEFONU!” Ivan Marinković progovorio o sinu: “Mene Željko odavno zove TATA!” KULIĆI OSTAJU BEZ MALOG ŽELJKA? Socijalna služba na vratima!? Ivan Marinković DONEO ODLUKU da traži SVOJA PRAVA? TENZIJA PRED DRUGO POLUFINALE EVROVIZIJE?! Izrael uložio žalbu, tenzija raste zbog uzvikivanja njihovoj predstavnici na probi MILJANA KULIĆ HITNO IZVEDENA! Reagovalo obezbeđenje, otkriveno gde se sada nalazi UŽASAVAJUĆE VESTI: Poznati sportista (28) udario u kamion i POGINUO SUTRA JE MEĐUNARODNI DAN FIZIČKE AKTIVNOSTI! Beograđani u proseku najviše sede, pogodite koliko? Nikola Jokić je najbolji stranac IKADA koji je igrao u NBA! “STANISLAV TE JE TIPOVAO!” Isplivao TAJNI RAZGOVOR Maje Marinković: Raskrinkan RIJALITI PLAN Krofaka da se OSVETI Mioni i ZARADI VRTOGLAVU CIFRU SUVE SLAVINE U BEOGRADU! Spremite pune balone i flaše, ovi delovi Beograda danas bez vode SADA JE SVE OTKRIVENO! Pevač progovorio o velikom problemu koji je imao sa Radom Manojlović ŠOK! Miona se rasula na komade POSLE OČEVE PORUKE! Ša gori od besa Dnevni horoskop za 9. maj 2024! Jarčeve očekuje upoznavanje sa zanimljivom osobom EVO GDE SE NALAZI NIKOLA ROKVIĆ! 18. dana HODOČAŠĆA! “KORISTIO SAM PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE”: Pevač šokirao priznanjem o porocima! O NJIHOVOM VENČANJU SVI PRIČAJU! Bora Santana otkrio cifru koju su iskeširali za svadbu, a Milica spomenula Zoricu i Kemiša!

STANISLAV IMA MIONINE INTIMNE FOTKE?! Procurili skandalozni detalji, sve se krije od Ša!

Objavio: RHT
29/03/2024 2:48 PM

Stanislav ima Mionine intimne fotke?!

Foto: ATAImages/Printscreen Youtube/Printscreen Instagram/Ilusracija Hypetv, Stanislav ima Mionine intimne fotke?!

Pevačica Miona Jovanović rijalitiju prevarila je dečka Stanislava Krofaka sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i time došla u žižu interesovanja.

Skandal još veći izbija kada je Stanislav rešio da im se pridruži u rijalitiju i tim povodom izazvao lavinu komentara. 

Na društvenim mrežama se povela polemika oko telefona Stanislava Krofaka, koji je, kako je i sama priznala Miona uzela tokom veze i otkrila šta se u njemu nalazi. Naime, Miona je tada otkrila da je Stanislav imao dopisivanja sa jednom devojkom, a kako je istakla, to se desilo neposredno pred početak nove sezone rijalitija. 

 Zaboravio je telefon kod kuće, tada sam sve videla. Kasnije sam pokušavala od njega sve da izvučem, ali nije rekao baš sve – istakla je Miona.

Photo: Printscreen Youtube, Hype ilustracija

– To je bilo dok Miona nije živela sa mnom. Bio je rođendan mog prijatelja, a ja sam tad bio sa devojkom tom to veče i odveo je u stan i to je to – rekao je Stanislav.

 Kakve veze ima što ja tad nisam živela sa njim? On je mene tad kao ženu gledao, čuli smo se svaki dan i na tri dana smo se viđali. On kod mene, ja u kod njega u Zagreb – rekla je Miona.

Na društvenim mrežama se povela polemika da Stanislav u telefonu ima necenzusirane fotografije Mione Jovanović, koje pevačica ne bi volela da ugledaju svetlost dana. Budući da su bili na relaciji Beograd – Zagreb, često su vezu morali da održavaju preko telefona.

Zbog toga postoji sumnja da su jedno drugom slali provokativne fotografije. 

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner