Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SADA JE SVE JASNO! Melina Džinović UHVAĆENA! Evo ko se ne odvaja od nje! “OMAKLO MU SE! IVAN NIJE HTEO DA PRAVI DETE MILJANI! Jurila ga je i pretila mu!” Šok priznanje o ljubavnoj vezi Marinkovića i Kulićeve “ZAMISLI DA JA PUSTIM PRIVATNE SNIMKE KOJE IMAM U TELEFONU!” Ivan Marinković progovorio o sinu: “Mene Željko odavno zove TATA!” KULIĆI OSTAJU BEZ MALOG ŽELJKA? Socijalna služba na vratima!? Ivan Marinković DONEO ODLUKU da traži SVOJA PRAVA? TENZIJA PRED DRUGO POLUFINALE EVROVIZIJE?! Izrael uložio žalbu, tenzija raste zbog uzvikivanja njihovoj predstavnici na probi MILJANA KULIĆ HITNO IZVEDENA! Reagovalo obezbeđenje, otkriveno gde se sada nalazi UŽASAVAJUĆE VESTI: Poznati sportista (28) udario u kamion i POGINUO SUTRA JE MEĐUNARODNI DAN FIZIČKE AKTIVNOSTI! Beograđani u proseku najviše sede, pogodite koliko? Nikola Jokić je najbolji stranac IKADA koji je igrao u NBA! “STANISLAV TE JE TIPOVAO!” Isplivao TAJNI RAZGOVOR Maje Marinković: Raskrinkan RIJALITI PLAN Krofaka da se OSVETI Mioni i ZARADI VRTOGLAVU CIFRU SUVE SLAVINE U BEOGRADU! Spremite pune balone i flaše, ovi delovi Beograda danas bez vode SADA JE SVE OTKRIVENO! Pevač progovorio o velikom problemu koji je imao sa Radom Manojlović ŠOK! Miona se rasula na komade POSLE OČEVE PORUKE! Ša gori od besa Dnevni horoskop za 9. maj 2024! Jarčeve očekuje upoznavanje sa zanimljivom osobom EVO GDE SE NALAZI NIKOLA ROKVIĆ! 18. dana HODOČAŠĆA! “KORISTIO SAM PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE”: Pevač šokirao priznanjem o porocima!

“BEZOBRAZNA VODITELJKA, OLOŠ I KOMPLEKSAŠ” Maja Nikolić brutalno izvređala Sanju Marinković, skandalozno!

Objavio: RHT
29/03/2024 2:33 PM

Maja Nikolić brutalno izvređala Sanju Marinković

Photo: Ata images, Hype ilustracija, Maja Nikolić brutalno izvređala Sanju Marinković

Sanja Marinković nekoliko navrata je imala sukobe sa svojim gostima, a jedan od najzapamćenijih je sa Majom Nikolić koja je napustila njenu emisiju.

Naime, tokom emisije, Maja je pomenula starletu Staniju Dobrojević, na šta joj je voditeljka rekla da ne spominje osobe koje nisu u studiju.

Nedugo zatim, Sanja je pomenula promiskuitetne fotografije Dare Bubamare, a Maja je iskoristila priliku da skrene pažnju voditeljki da je sada ona ta koja pominje ljude koji nisu gosti emisije.

– Sanja, pošto si mi se tako obratila, nemoj me više zvati ni za jednu emisiju – rekla je Maja nakon kratke raspave.

– Ako hoćeš da poštuješ emisiju, da budeš gost, budi. Ako nećeš, nemoj – odgovorila joj je Sanja.

Foto: HYPETV

Pevačica je napustila emisiju i izašla iz studija, a kako je istakla, više ne želi da gostuje kod Sanje.

– Mene je Sanja Marinković uvredila kada sam gostovala kod nje u emisiji 2015 godine. Odmah nakon emisije ja sam za nju rekla sve što sam imala. Ona sve goste u emisiji, a pretežno žene vređa. Njena izjava da se zahvaljuje ženama što se prave manje glupe nego što jesu je sramna. Ja sam izjavila da je ona retko glupa, bezobrazna voditeljka koja je uz to i ološ i kompleksaš. Stojim i danas pri toj izjavi. Ona iseče delove iz emisije i na kraju ispadne da sam ja rekla ono što nisam rekla. Prosto tako iseče da bi neko ispao glup – rekla je Maja nedavno za Hype televiziju.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner