Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! Miona se rasula na komade POSLE OČEVE PORUKE! Ša gori od besa Dnevni horoskop za 9. maj 2024! Jarčeve očekuje upoznavanje sa zanimljivom osobom EVO GDE SE NALAZI NIKOLA ROKVIĆ! 18. dana HODOČAŠĆA! “KORISTIO SAM PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE”: Pevač šokirao priznanjem o porocima! O NJIHOVOM VENČANJU SVI PRIČAJU! Bora Santana otkrio cifru koju su iskeširali za svadbu pa, a Milica spomenula Zoricu i Kemiša! DANAS JE DRUGO POLUFINALNO VEČE EVROVIZIJE! Večeras nastupa najveća konkurencija Hrvata OVAJ TRENUTAK JE SVIMA PROMAKAO: Si Đinping u Beogradu otkrio zašto voli Srbiju, spomenuo i Jugoslaviju VREMENSKA PROGNOZA ZA 9. MAJ! Oblačno i svežije, evo kada se vraćaju prolećni dani VERIDBA JE KRATKO TRAJALA?! Janjuš i Aneli u nikad žešćoj svađi, tresu se zidovi od vređanja i vike! MILICA DABOVIĆ PROGOVORILA O FATALNIM ŽIVOTNIM GREŠKAMA! U bolnoj ispovesti o nasilju tera suze na oči MATORINA REAKCIJA SVE ZAPREPASTILA! Krije da nije prebolela Anitu! Sijeva poseta i sastanak sa Vučićem glavna tema u kineskim medijima: “Novo poglavlje u odnosu sa Srbijom”! PLJUŠTE KAZNE U RIJALITIJU! Leti perje, ne tolerišu se više gluposti SVE PRŠTI OD PREGLEDA! Evo koga je Teya Dora sve ostavila iza sebe HITNO OPERISANA! Bivša rijaliti učesnica završila u bolnici PROCURIO SNIMAK! Ivana Šašić KRIŠOM U RUKU dala Matoroj OVO tokom žurke! Haos na mrežama, oglasila se pevačica

“Dragana se SPASILA jer se RAZVELA!” Ekskluzivno! Sara Reljić ŠOKIRALA izjavom! (VIDEO)

Objavio: RHT
28/03/2024 8:30 PM

“Dragana se SPASILA jer se RAZVELA!”

Popularna, mlada pevačica Sara Reljić stekla je veliku popularnost svojim brojnim pesmama.

Ona se takođe proslavila i kao rijaliti učesnica, pre nekoliko godina.

Foto: Hypetv

Sara u poslednje vreme nije previše prisutna u medijima, već se iz određenih razloga povukla u medijsku ilegalu.

Sara je danas snimala spot za svoju novu pesmu “Neformalno”. Ona uskoro izbacuje svoj prvi album, koji će nositi naziv “Emotivno nedostupna”.

Vredna ekipa HYPE televizije posetila je snimanje Sarinog spota, te smo imali priliku za ekskluzivni intervju sa pevačicom.

Foto: Hypetv

Pevačica je izjavila da je jako umorna oko priprema novog albuma, te da nam ne može reći šta tačno da očekujemo.

Najavila je brojne s*ksi spotove, kao što smo od nje navikli, a neki od njih će možda biti i obeleženi oznakom 18+!

Priznala nam je da je mnogo uložila u novi album, a ostatak zarađenog novca uložila je u novi auto.

Foto: Hypetv

“Dragana se SPASILA jer se RAZVELA!”

Sara je nedavno doživela tešku saobraćajnu nezgodu i dobro da je ostala živa.

Rekla je da je nesreću doživela po povratku sa nastupa, a i dalje trpi bolove i pije lekove. Izjavila je i da je “Lekovi drže u životu”.

Uplašila se za život svoje majke u trenutku nezgode, te je doživela i ogroman stres.

Foto: Hypetv

Pošto nam je poznato da je u dobrim odnosima sa Draganom Mirković, pitali smo je za mišljenje o njenom razvodu. Sara nas je šokirala izjavom da se Dragana “spasila” razvodom od Tonija!

Reljićeva nam je priznala da se razočarala u ljubav, te da smatra da svako ko se razvede se spasio! Rekla nam je da ne traži dečka, već uživa u samoći.

Ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner