Background adbanner
calendar

Nedelja 12. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOKANTNO! UBICA I DUGOGODIŠNJI ROBIJAŠ ZVEZDAN SLAVNIĆ PRETI ŽENAMA! Pozivamo tužilaštvo da ga ispita! OGLASILA SE TEYA DORA! Predstavnica Srbije se ovim rečima obratila fanovima SAŠA MIRKOVIĆ PORUČIO:”Mislim da se Filip Car plaši da radi!”Svi detalji vezani za novi rijaliti! SERGEJ TRIFUNOVIĆ SE OŽENIO! Njegova izabranica Isidora zablistala u čipkanoj venčanici, izgovorila sudbonosno “DA” u strogoj tajnosti SAŠA MIRKOVIĆ SE OGLASIO POVODOM KASTINGA I UČESNIKA! Usijale se društvene mreže NAKON PORAZA NA EVROVIZIJI, PECNUO ČLANOVE ŽIRIJA:”Neće ti nikakav žiri dolaziti na koncerte, nego publika” “DISKRIMINACIJA, LICEMERJE I DUPLI STANDARDI” Pevačica razočarana u Evroviziju! ŠOK! VIDOVNJAK MARKU SAČUVAO GLAVU:”On je otvorio tarot i treća karta je bila smrt” ISPLIVALA ANELINA FOTKA IZ DETINJSTVA! Evo kako je izgledala niko ne može da je prepozna! Starleta ne liči na sebe (FOTO) ISPLIVALI REZULTATI GLASOVA PUBLIKE NA EVROVIZIJI 2024! Novi haos na društvenim mrežama, opšta pometnja!   Dnevni horoskop za 12. maj: Blizanci prave pravi potez u partnerskom odnosu! Ribe bi trebalo više da se trude JANJUŠ SVE SAZNAO! Ne može da dođe sebi, pa počeo da čupa kosu! Aneli ga urnisala MIONI SAOPŠTENA INFORMACIJA IZ SPOLJNJEG SVETA! Ostala zaleđena kada je saznala gorku istinu! “NIKAD NEĆU DOZVOLITI DA NORU OTIMA POLICIJA OD MAJKE!” Asmin Durdžić se SLOMIO u emisiji “Moja ćerka neće biti ponosna na svoje roditelje!” “NA DANAŠNJI DAN JE ROĐENA HYPE PRODUKCIJA! Na današnji dan smo POBEDILI I NA EVROVIZIJI KAO TIM” Saša Mirković uputio reči zahvalnosti “KO ZNA, ZNA! Ko ne zna, treba da nauči!” Saša Mirković nakon proglašenja pobednika “Evrovizije” poručio: Jedini sa Balkana smo bili na KROVU EVROPE

NJEN PAKAO TEK POČINJE! Melina nakon razvoda ostaje bez skupocenosti koje joj je Haris kupovao?! Pevač sve obelodanio!

Objavio: RHT
28/03/2024 3:42 PM

Pakao Meline Džinović!

Godinama joj poklanjao skupocene komade, a sada je odlučio da je liši svega? Izgleda da se posle potpisivanja papira za razvod braka Haris Džinović totalno promenio, pa je stvar uzeo u svoje ruke.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati par stavio je tačku na dve decenije ljubavi. Danas je održano ročište na kojem se pojavio Džinović, dok je Melina izbegla suočavanje. Pevač je iz suda izašao vidno slomljen, a za okupljene medije progovorio je o detaljima razvoda od modne kreatorke.

Pakao Meline Džinović

On je u svojoj izjavi istakao da je njegova, sada već bivša supruga, veliki materijalista, te da je, kako tvrdi, zanimaju samo pare. Istakao je da joj je godinama poklanjao skupocene komade, a otkrio je i šta će biti sa tim stvarima nakon razvoda. 

E, sad, biće svašta!

Na pitanje, zatim, hoće li i to biti predmet parnice, odgovorio je:

Videćemo kad dođe do toga, za to ima dosta vremena – te ostao donekle misteriozan.

Sa sada već bivšom suprugom, podsetimo, pevač nije ni u kakvom kontaktu.

Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nije priznala krivicu, znate, retko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu – rekao je onda Džinović pred okupljenim medijima. Po njegovim rečima reklo bi se da će svo zlato, skupocenosti, brendirane tašne i sve što joj je pevač godinama poklanjao i kupovao joj, ostati u vili. Naslediće verotano njena ćerka Đina?

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner