Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA BRUTALNO NAPALA STANISLAVOVU PORODICU: Urnisala njegovu bivšu, raskrinkala je, iznela sav prljav veš HITNO IZVEDENA MILJANA KULIĆ! Isplivala skandalozna scena, produkcija ovo nije pustila u programu, niko ne zna šta se dešava s njom “Melina je očekivala da bude UDOVICA?!” Ekskluzivno! Vesna Proročica RASKRINKALA razvod Džinovića?! (VIDEO) Predsednik Vučić na prijemu povodom Dana Evrope: “Srbija će biti na evropskom putu bilo to popularno ili ne”! (VIDEO) UŽIVO SA KLINIKE! Ekskluzivno! Sanja Grujić smanjila usne! Marko joj napravio HAOS?! (VIDEO) “ŠTO JE SEKLA VENE AKO ME NIJE VOLELA?” Matora iznela stravične detalje o Aniti, nastao muk među prisutnima, OVO NIKO NIJE ZNAO “Filip Mitrović o razvodima kolega”Ne pljuj u tanjir iz kog si jeo!” GASTOZU HITNO TREBA POMOĆ? Fanovi se momentalno oglasili, uputili apel, evo kakva drama mu se dešava! ŠOKANTNO IZDANJE PREDSTAVNICE ALBANIJE NA EVROVIZIJI: Istakla čime raspolaže, bujno poprsje izbacila na izvol’te, procurio i snimak “Dragana se RAZVODI ZBOG MAĐIJA?!” Ekskluzivno! ŠOK tvrdnje Vesne PROROČICE! (VIDEO) STANISLAV KROFAK NAPUŠTA RIJALITI? Pantera tražio LIČNA DOKUMENTA I POZIV SA BRATOM! Maja Marinković šokirana “AKO JOJ JE STVARNO STAO MOZAK…” Vojaž doživeo nervni napad zbog Breskvice, pa brutalno udario na nju! HYPETV PROGRAM ZA petak 10. maj 2024! KAKO DA PREPOZNAMO I PRIHVATIMO SVOJA OSEĆANJA? Psiholog Jelena Stanivuković EKSKLUZIVNO u “Sada i ovde” OVO JE MISTERIOZNA DEVOJKA HRVATSKOG PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI: Krije je kao zmija noge, izgleda šokantno, a evo i čime se bavi (FOTO) “PRIJA ĆE SE RAZVESTI ZBOG BRENE?!” Ekskluzivno! Vesna PROROČICA otkriva: “Bacaju joj MAĐIJE?!” (VIDEO)

“DETE JE IZA STARE KUĆE I ŽIVO JE” Nemoćni ljudi, obraćaju se “vidovitim” vračarama, gatarama…

Objavio: RHT
27/03/2024 11:39 PM

“DETE JE IZA STARE KUĆE I ŽIVO JE”

Drugi dan je prošao a svaki pokušaj pronalaska dvogodišnje Danke Ilić je naišao na ćorsokak.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu.

“DETE JE IZA STARE KUĆE I ŽIVO JE”
Foto:shutterstock/Facebook printscreen/ivanailic/“DETE JE IZA STARE KUĆE I ŽIVO JE”

S obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

DRUŠTVENE MREŽE SE UPALILE U POTRAZI ZA DETETOM:

Takođe, po društvenim mrežama ljudi dele apele za pronalazak male Danke, kao i dojave ukoliko je iko video dete.

Mnoge su spekulacije šta bi moglo da se dogodi ili kije su okolnosti pod kojim je dvogodišnje dete nestalo iz vidokruga roditelja.

Jedan od komentara koji se pojavio na društvenim mrežama je i da je navodno vozilo koje bi moglo da odgovara opisu vozila u kojem je dete, sinoć je navodno viđeno na benzinskoj pumpi u Novom Sadu.DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

“DETE JE ŽIVO”

Osim nasumičnih komentara, po društvenim mrežama su se pojavile i prepiske sa raznim “vidovitim ljudima”. A jedna od njih tvrdi da je mala Danka navodno živa i da je blizu neke stare kuće. Ono što je napisano je i da je devojčica po mišljenju te osobe, živa:

Foto: Facebook printscreen/

Dragi moji ovo postavljam u grupi povodom ovog članka uvezi ove male devojčicd koja je nestala. -Mnogi su mi pisali u inbox i molili me da pogledam gde se dete nalazi. Kao prvo ja to mesto u Srbiji ne poznajem da bi imala odredjenu orijentaciju i da bih mogla precizirati.”


Mesto gde je dete, po ovome sto sam pogledala i što mi je ukazivanje pokazalo sliku, dete je u blizini. I prošlo pored neke stare kuće gde se iza kuće pokazuje jako loš teren, visok klizav i dosta strm. ((dete se pokazalo u tom delu iza neke stare kuće i i živo)). Po svemu ovome treba da se gleda i traži sto pre iza svake stare kuce u toj okolini. Gde je doslo do nestanka deteta ,tako da se ne gubi vreme i trazi dalje od tog mesta. Jer dete je malo i nije moglo da ode negde dalje”. pisalo je u objavi.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner