Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VREMENSKA PROGNOZA ZA 9. MAJ! Oblačno i svežije, evo kada se vraćaju prolećni dani VERIDBA JE KRATKO TRAJALA?! Janjuš i Aneli u nikad žešćoj svađi, tresu se zidovi od vređanja i vike! MILICA DABOVIĆ PROGOVORILA O FATALNIM ŽIVOTNIM GREŠKAMA! U bolnoj ispovesti o nasilju tera suze na oči MATORINA REAKCIJA SVE ZAPREPASTILA! Krije da nije prebolela Anitu! Sijeva poseta i sastanak sa Vučićem glavna tema u kineskim medijima: “Novo poglavlje u odnosu sa Srbijom”! PLJUŠTE KAZNE U RIJALITIJU! Leti perje, ne tolerišu se više gluposti SVE PRŠTI OD PREGLEDA! Evo koga je Teya Dora sve ostavila iza sebe HITNO OPERISANA! Bivša rijaliti učesnica završila u bolnici PROCURIO SNIMAK! Ivana Šašić KRIŠOM U RUKU dala Matoroj OVO tokom žurke! Haos na mrežama, oglasila se pevačica “POKUŠALI SMO DA SPASIMO BRAK!” Nikola Rađen o braku sa Anom Kokić: “Bili smo realni u odluci!” NAPUSTIO RIJALITI! Rešio da mu zagorča život, nema blama! KAO OPAREN, PRAVI HAOS! PORODICA UDOMILA LAVA, nisu ni slutili JEZIVU TRAGEDIJU koja je usledila! Spavao je s decom, jeo za stolom, a onda se probudila ZVER NEPREPOZNATLJIVA! Bivša supruga Nenada Aleksića Ša NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA! Ekskluzivno za Hype SKANDAL! Saša Popović se IŽIVLJAVAO U FERARIJU PREKO 150 KM/H! Uhvaćen kako vodi “TAJNE RAZGOVORE” ispred svoje kuće u kolima preko POLA SATA INFORMACIJA IZ SPOLJNJEG SVETA! Veliki šef saopštio vesti, rijaliti učesnici poskakali SVE VRVI OD POZNATIH! Pevačica i bivša rijaliti učesnica naparavila gala slavlje (VIDEO)

Dnevni horoskop za 27. mart! Blizanci, više se posvetite partneru! Lavovi, obratite pažnju na poslovne aspekte!

Objavio: RHT
27/03/2024 11:30 AM

Dnevni horoskop za 27. mart!

Dnevni horoskop za 27. mart!

Foto: Pinterest

OVAN

Ljubav: Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite potrebe i interesovanja. Posao: Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje. Zdravlje: Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

BIK

Ljubav: Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna Vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli obostrane sumnje. Posao: Ukoliko Vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte novo poslovno rivalstvo. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu i zdraviji način života.

BLIZANCI

Ljubav: Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu i uzročno-posledičnu vezu. Posao: Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

RAK

Ljubav: Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri. Posao: Nalazite se u dobroj poziciji. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale. Zdravlje: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

LAV

Ljubav: Potrebno Vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da samujete. Posao: Zaključujete da Vam nedostaju pouzdane informacije o osnovnim događajima na poslovnoj sceni. Zdravlje: Važno je da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja.

Dnevni horoskop za 27. mart!

DEVICA

Ljubav: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Posao: Ne možete da promenite osnovne uslove ili raspoloženje koje vlada u poslovnim krugovima, planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja. Zdravlje: Izbegavajte psihofizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

VAGA

Ljubav: Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Posao: Izbegavajte osetljive teme koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni ili društveni ugled. Zdravlje: Delujete uznemireno i napeto, opustite se.

ŠKORPION

Ljubav: Delujete rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da Vas razuverava u Vašim emotivnim sumnjama. Posao: Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

STRELAC

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj strogoj kontroli. Posao: Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima što Vam daje za pravo da insistirate na dokazivanju istine. Zdravlje: Nemojte se opterećivati nepotrebnim sumnjama.

JARAC

Ljubav: Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Posao: Kolebate se između dve poslovno-finansijske ponude. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

VODOLIJA

Ljubav: Osećate negativnu tenziju u nečijem prisustvu. Posao: Delujete nezainteresovano za određene teme koje zahtevaju dodatni poslovni rizik. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da izbegavate loše društvo.

RIBE

Ljubav: Delujete uznemireno, lakše Vam je da nekog optužite za svoje emotivno stanje. Posao: Ukoliko se većina saradnika protivi Vašoj volji, nema potrebe da insistirate na svojim prvobitnim namerama. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner