Background adbanner
calendar

Sreda 8. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Teya Dora i “Ramonda” zaludele region! TAKI KIPTI OD BESA! Više ne podržava ćerkin izbor partnera! A tek kako je nazvao Krofaka PREMINUO NARODNI PEVAČ! Poznato vreme i mesto SAHRANE! Vučić se obraća javnosti posle sastanka sa Sijem: “Kina i Srbija prelaze sa strateških odnosa na zajednicu koja govori o zajedničkoj budućnosti dveju zemalja” (VIDEO/UŽIVO) U Srbiji danas promenljivo oblačno vreme! Očekuje vas mestimično kiša i pljuskovi sa grmljavinom MUP NA RADNOM ZADATKU: Ivica Dačić: Poseta kinesog predsednika Si Đipinga je najvažniji bezbednosni događaj u ovoj godini! AJKULA U GRČKOJ! Uhvaćena u najvećem plićaku u jednoj marini DVE GODINE BEZ VIDOJA RISTOVIĆA! Porodica održala pomen, a evo ko se nije pojavio TRESE SE IZOLACIJA OD LJUBAVI JANJUŠA I ANELI! Vrelom akcijom odlučili da proslave pomirenje KONAČNO OTKRIVENO! MC Stojan i 22 godine mlađa Zorana u ljubavi! OGROMAN BROJ SRBA IZAŠAO DA POZDRAVI KINESKOG PREDSEDNIKA: Vučić dočekao Si Đipinga, GRMELI TOPOVI ISPRED PALATE SRBIJE (VIDEO) 20 GODINA ZABRANE: Ričard Gir pune dve decenije nije smeo da dođe na dodelu Oskara, a OVO je razlog Dnevni horoskop za 8. maj 2024! Za neke se sprema specijalno iznenađenje JUNAJTED DOBIJA NOVOG MENADŽERA! Nakon pomirenja ANELI I JANJUŠA, oglasila se Sita! Pa oštro poručila samo jedno TEYA DORA SAMO DAN NAKON ULASKA U FINALE POSLALA JAKU PORUKU!

POTRESNO! Prvi put se oglasio i otac nestale Danke Ilić: “Zlato moje malo, naći će te tata”

Objavio: RHT
27/03/2024 10:03 AM

Oglasio se otac

Miloš Ilić, otac dvogodišnje Danke koja je juče oko 13.45 sati nestala iz Banjskog polja kod Bora, oglasio se na društvenim mrežama rečima: “Zlato tatino, naći će te tata! Svete moj mali”.

foto: face/printscreen

Miloš je podelio i sliku svoje kćerke, koja u maju tek puni dve godine, slikanu juče u Banjskom polju, pre nego što joj se izgubio svaki trag.

Podrške porodici stižu sa svim strana.

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje. A kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć i danas je nastavljeno u još jačem ritmu.

Od jutros je kako saznajemo policija blokirala sve prilaze mestu u kom je nestala Danka Ilić (2). Vozilima nije dopušteno da prođu. Pa nadležni apeluju na građane da ne kreću samoinicijativno u potragu, kako ne bi ometali iskusne spasioce, a ukoliko bude bilo potrebe biće pozvani građani dobrovoljci.

foto: sd/printscreen

Na terenu koji se pretražuje podignuti su i šatori hitnih službi, a potraga se, uprkos mraku i jakoj kiši, nastavila celu noć. Na terenu su Žandarmerija, volonteri, policijske snage, vatrogasne ekipe i svi zajedno se spremaju da krenu u pretragu reke. Kako je naša ekipa saznala na licu mesta, data je direktiva da se krene u pretragu reke. Takođe, ponovo su podignuti i dronovi.

Hypetv.rs/J.V.

Komentari

  1. A zašto mu pored imena stoji simbol ॐ ? simbol mantre i poziv u hinduizmu. Da nije i on neki sektaš?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner