Background adbanner
calendar

Utorak 14. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prvo oglašavanje švedske POLICIJE nakon Evrovizije! Evo za šta je predstavnik Holandije OPTUŽEN VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK 14. MAJ!Pred nama dani PREPUNI IZNENAĐENJA! Čas obilni pljuskovi, čas LETO ŠOK! Aneli Ahmić demantovala Asmina Durdžića, pa otkrila da je dete koje je ABORTIRALA njegovo ŠOK ODLUKA! Evo gde ćerke KARLEUŠE I TOŠIĆA nastavljaju školovanje! Odluka pala na dve zemlje SRAMAN POTEZ Željka Mitrovića! UCENJUJE BIVŠU VLASNICU FARME koju je kupila PORODICA MIRKOVIĆ! Oglasio se Saša Mirković “Prestani da pretiš, PRIHVATI PORAZ” “BILA SI SA KRIMINALCIMA, HVATAJU TE NA OGRADI” Janjuš i Asmin oči u oči, urnisao Aneli: “Mafijašice, folirantu, vodim rat sa tobom” (VIDEO) EKSKLUZIVNO! Marko Miljković PREBAČEN IZ URGENTNOG CENTRA u bolnicu za MENTALNE BOLESTI “LAZA LAZAREVIĆ”! Najnoviji detalji ANELI VAN SEBE! HITNO TRAŽI POLIGRAF: Unete šok informacije iz spoljnog sveta, Ahmićeva zajecala na sav glas! STANISLAV PONIZIO I ŠUTNUO MAJU: Učesnica ne može da dođe sebi, nakon brutalnih intimnih odnosa, sada joj ovo uradio, ŠOK DRAMA U PORODICI ANĐELE ŠPARAVALO: Njena majka se rastaje sa dušom, objavila srceparajuće fotke i reči, van sebe (FOTO) “RAČUNAJTE NA NAS” Miroslav Ilić i Aca Lukas će biti deo novog rijalitija na Hype televiziji! Saša Mirković im se javno zahvalio MARKO OPKOLJEN SA SVIH STRANA! Miljkovića čuva 8 policijaca, NA KRAJU PRIZNAO ŠTA JE URADIO?! “EVO ŠTA JE OSTALO OD MENE POSLE 10 GODINA BRAKA” Veljko ne može više da ćuti o Verici Rakočević: “Kao da sam kon” “UMESTO DA BUDEM SA DECOM, SADA ME VODE U LAZU” Marka Miljkovića privode sa lisicama, on nastavlja da pravi HAOS! “DOBIO SAM BATINE” Marko Miljković JECA NA SAV GLAS: “Žena mi je sama sa decom kući” Ne može da dođe sebi! “ONA JE BILA NEKA PROSTITUTKA” Uroš Ćertić urnisao Aneli Ahmić, a onda otkrio učesnice rijalitija koje se bave najstarijim zanatom!

“Dalila je NEVIĐENO ZLO!” Ekskluzivno! Biljana Dragojević URNISALA bivšu snajku! (VIDEO)

Objavio: RHT
26/03/2024 2:39 PM

Dalila je neviđeno zlo!

Dejan Dragojević je u svojoj autorskoj emisiji na HYPE televiziji ugostio svoju majku Biljanu Dragojević.

Foto: Hypetv

Ovo je drugi put da neko iz familije Dragojević bio gost kod Dekija. Podsetimo, pre neku nekoliko nedelja gostovao je i njegov brat David.

Emisija je tekla vrlo opušteno i videlo se da Biljana uživa dok razgovara sa svojim sinom.  

Foto: Hypetv

Dalila je neviđeno zlo!

Na samom početku iskritikovala je njegovu bivšu ženu, Dalilu.

-Najlošija je tvoja bivša žena Dalila. Ona je neviđeno zlo. Neviđeno zlo. Ali nikad nisam upoznala osobu takvu, zlu, gde joj ne možeš prići ni sa jedne strane i od svega vidi loše – rekla je Biljana.

Foto: Hypetv

Takođe, Biljana se u ovoj emisiji prisetila kako je reagovala kad je saznala da je njen sin Dejan sklopio brak sa Dalilom Mujić.

 – Kada sam se oženio, kako si se osećala? Ja znam da ti nisi znala. niko nije znao. Tada smo još uvek bili u komunikaciji – pitao je Dejan svoju mamu.

– Da, tada smo još uvek komunicirali. Sećam se da sam bila u salonu i da sam dobila poruku – čestitke. Ja pitam za šta. Meni kažu Deki se oženio. Ja kažem, ma važi. I onda stigle slike, vas dvoje i kum Marko i ona mala žena – prisetila se Biljana.   

Foto: Hypetv

 – Da, Goca kuma. Jaoj bože – rekao je Dejan kroz smeh.  

– Ja sam bila u šoku. Onda nisi smeo da zoveš mene, nego si zvao druge da pitaš kako je sam ja reagovala. Onda su ti rekli da sam poludela.  Nisma mogla to da razumem, upoznaš nekog u rijalitiju i oženiš je – rekla je Biljana.

Foto: Hypetv

Bilja nije štedela ni bivšu Dejanovu devojku, Aleksandru Nikolić, koju je nazvala “mesarkom”.

Celu emisiju pogledajte ispod.

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner