Background adbanner
calendar

Sreda 8. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA MC STOJANA i Zorane! Sve puca od ljubavi! (FOTO) Teya Dora i “Ramonda” zaludele region! TAKI KIPTI OD BESA! Više ne podržava ćerkin izbor partnera! A tek kako je nazvao Krofaka PREMINUO NARODNI PEVAČ! Poznato vreme i mesto SAHRANE! Vučić se obraća javnosti posle sastanka sa Sijem: “Kina i Srbija prelaze sa strateških odnosa na zajednicu koja govori o zajedničkoj budućnosti dveju zemalja” (VIDEO/UŽIVO) U Srbiji danas promenljivo oblačno vreme! Očekuje vas mestimično kiša i pljuskovi sa grmljavinom MUP NA RADNOM ZADATKU: Ivica Dačić: Poseta kinesog predsednika Si Đipinga je najvažniji bezbednosni događaj u ovoj godini! AJKULA U GRČKOJ! Uhvaćena u najvećem plićaku u jednoj marini DVE GODINE BEZ VIDOJA RISTOVIĆA! Porodica održala pomen, a evo ko se nije pojavio TRESE SE IZOLACIJA OD LJUBAVI JANJUŠA I ANELI! Vrelom akcijom odlučili da proslave pomirenje KONAČNO OTKRIVENO! MC Stojan i 22 godine mlađa Zorana u ljubavi! OGROMAN BROJ SRBA IZAŠAO DA POZDRAVI KINESKOG PREDSEDNIKA: Vučić dočekao Si Đipinga, GRMELI TOPOVI ISPRED PALATE SRBIJE (VIDEO) 20 GODINA ZABRANE: Ričard Gir pune dve decenije nije smeo da dođe na dodelu Oskara, a OVO je razlog Dnevni horoskop za 8. maj 2024! Za neke se sprema specijalno iznenađenje JUNAJTED DOBIJA NOVOG MENADŽERA! Nakon pomirenja ANELI I JANJUŠA, oglasila se Sita! Pa oštro poručila samo jedno

Dnevni horoskop za 26. mart! Lavove očekuju novi ljubavni susreti, Blizanci, više se posvetite poslu!

Objavio: RHT
26/03/2024 10:20 AM

Dnevni horoskop za 26. mart!

Dnevni horoskop za 26. mart!

Foto: Pinterest

OVAN

Ljubav: Delujete zabrinuto i imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ćudljivog ponašanja ili odsutnosti. Posao: Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte štedeti ni energiju ni vreme. Zdravlje: Izbegavajte varijantu samokažnjavanja, opustite se.

BIK

Ljubav: Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje poslovne mogućnosti i uslove. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

BLIZANCI

Ljubav: Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje voljenoj osobi ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje Vam dobra prilika. Posao: Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Zdravlje: Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

RAK

Ljubav: Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Posao: Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Dnevni horoskop za 26. mart!

LAV

Ljubav: Obradovaće Vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Posao: Stalo Vam je da se predstavite svoje ideje na originalan način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

DEVICA

Ljubav: Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom. Posao: Ne verujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procenu poslovnih mogućnosti. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju i pažnju.

VAGA

Ljubav: Neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Posao: Saradnici odobravaju Vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno razmišljanje i vedar duh.

ŠKORPION

Ljubav: Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte provokativne situacije. Posao: Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

STRELAC

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Posao: Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja dobitničku kombinaciju, stoga prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja.

JARAC

Ljubav: U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama. Posao: Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

VODOLIJA

Ljubav: Delujete uznemireno i nestrpljivo. Posao: Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju kondiciju.

RIBE

Ljubav: Neko koristi Vaš emotivni zanos. Posao: Proveravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije koje Vas dodatno uznemiravaju.

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner