Background adbanner
calendar

Petak 10. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HOROR U O.Š. “RADE KONČAR” U ZEMUNU! Učenik četvrtog razreda potegao nož na druga, šok detalji! ŠA HITNO PREKINUO EMISIJU, A ONDA SKOČIO NA VODITELJKU: Prisutni zanemeli od šoka na koji način se obratio, izgubio kontrolu! SKANDALČINA NA EVROVIZIJI! Tvrdi se da Belgija zbog napada na Izreal nije prošla u FINALE, javni servis hitno prekinuo program POVODOM NOVOG RIJALITIJA NA Hype televiziji, oglasila se Ana Ćurčić! Imaće veoma VAŽNU ULOGU SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO KOLIKI JE NAGRADNI FOND NOVOG RIJALITIJA! A od cifre glavne nagrade će vam se zavrteti u glavi! Uki Q šokirala! ,,Luks i ja smo završili!” STIŽE PRINOVA! Glumica i sportista čekaju prvo dete! ANA RAJKOVIĆ ZABLISTALA! Pred porođaj otkrila: “Mi ne pregovaramo više mi se svađamo” EKSKLUZIVNO! SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO NOVI RIJALITI ZA SEPTEMBAR! Kupio poznato imanje u Lisovićima KONAČNO SHVATILA! Pevačica rešila da se promeni: “Skratiću jezik…” RADOVI na Bulevaru despota Stefana! Sav saobraćaj se preusmerava na jednu stranu ulice NJIHOVE SVAĐE NE PRESTAJU! Maja Marinković saterana u ćošak! Ovo su novi detalji sukoba STANIJU UMALO ŠOK DA STREFI?! Asminov potez je potpuno poremetio ANELI PROGOVORILA O SVOJIM STRAHOVIMA! Pa spomenula i Janjuša: “Jako se plašim” EKSKLUZIVNO oglašavanje: “Ne dam da mi GAY LOBBY upravlja kućom!” Toni Bijelić progovorio “Nisam varao Draganu!” DNEVNI HOROSKOP ZA 10. maj! Device – jedan susret iz korena menja vašu ljubavnu priču!

“ALEKSANDRA JE BILA PRIHVAĆENA, JA ODBAČEN” Majka i sin oči u oči posle porodične drame! Dejan izneo šta ga je najviše bolelo!

Objavio: RHT
25/03/2024 9:59 PM

Majka i sin oči u oči!

Photo: Printscreen Youtube, Hype ilustracija, Majka i sin oči u oči!

Dejan Dragojević, autor i voditelj svoje emisije “D-Cast”, u večerašnjem izdanju, ugostio je svoju majku Biljanu Dragojević, te su se prvi put oči u oči suočili pred kamerama.

Tom prilikom, oni su izneli sve o porodičnoj drami, obzirom da par godina nisu imali kontakt. Biljana je takođe iznela svoje mišljenje o bivšim snajkama, patnji i bolu kroz koji je prolazila u tom periodu, te je sada iznela sve detalje iz turbulentnog perioda.

Photo: Printscreen Youtube, Hype, Majka i sin oči u oči!

-Ne može da ti bude dobra devojka i žena, koja svesno te odvaja od tvoje porodice koja je normalna.

-Ti, i to se kroz te roditeljske sastanke gde sam ja dolazila četvrtkom, sam ja uvek videla nekog novog tebe. Nekog ko ne liči na tebe. Nekog kome ne možeš prići, kome ne možeš ništa reći, ko je tako nezainteresovan. David je prišao, Aleksandra je prišla, drugačije je bila komunikacije same Aleksandre sa mnom i same te tvoje sa mnom – istakla je Biljana, aludirajući na Dejanovu bivšu ženu, Dalilu, koju je nazvala “zlom”.

– Kad ti poslao voditeljki poruku. Tad mi je bilo najgore. Ja sam šokirana bila. Šta je trebalo? Evo ja ću sada biti voditelj. Dejane, pitanje za tebe: Šta si ti mislio u svojoj glavi kada si voditeljki poslao poruku? Ja sam bila gost, milioni gledaoca gledaju. Ti si poslao voditeljki poruku za mene. Kako je glasila poruka “kako sam ja tebe izbacila iz kuće, a primila sam neko tuđe dete, Aleksandrina devojčica, koju ja mnogo volim. Ja sam nju prihvatila, a tebe sam izbacila iz kuće i sada se ja tu nešto hvalim. Šta je tebi bilo u glavi da ti pošalješ za svoju mamu koja te rodila takvu poruku, kakva to ženska osoba može da ti okrene toliko glavu ili da se tim sam okreneš, da tako nešto pošalješ – pitala je Biljana svog sina.

Suočavanje

Dejan nije imao odgovor na njeno pitanje, ali je potvrdio da je on poslao poruku.

-Nekako to su bili trenuci gde sam ja hteo da ti mene pozoveš, pošalješ poruku. A na primer ti si išla Davidu u emisiju i kao njemu pružiš podršku. U tom trenutku sam se ja osećao kao odbačen u smislu, kao mama sada ide tamo Davidu, a meni ne može da pošalje poruku. Iako mi nismo tada pričali – dodao je Dejan.

Meni je generalno uvek bilo krivo što je Aleksandra bila prihvaćena da bude tu u kući, a ja kao sin, ne. Aleksandra je sa Magdalenom, a ja nisam sa svojom ženom. Negde je meni u tom trenutku bilo “koga primaš u kuću?” Opet, kada sve staviš na kantar, nije to bila neka velika medijska slika, kao u smislu razliku, predstavljanja jedne i druge, da bih ja bio odbačen, a neko bio prihvaćen. To je bilo nešto što je mene non-stop pujdalo, u smislu, ostavljen si – izneo je Dejan.

Celu emisiju pogledajte u prilogu ispod:

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner