Background adbanner
calendar

Ponedeljak 13. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BILA SI SA KRIMINALCIMA, HVATAJU TE NA OGRADI” Janjuš i Asmin oči u oči, urnisao Aneli: “Mafijašice, folirantu, vodim rat sa tobom” (VIDEO) EKSKLUZIVNO! Marko Miljković PREBAČEN IZ URGENTNOG CENTRA u bolnicu za MENTALNE BOLESTI “LAZA LAZAREVIĆ”! Najnoviji detalji ANELI VAN SEBE! HITNO TRAŽI POLIGRAF: Unete šok informacije iz spoljnog sveta, Ahmićeva zajecala na sav glas! STANISLAV PONIZIO I ŠUTNUO MAJU: Učesnica ne može da dođe sebi, nakon brutalnih intimnih odnosa, sada joj ovo uradio, ŠOK DRAMA U PORODICI ANĐELE ŠPARAVALO: Njena majka se rastaje sa dušom, objavila srceparajuće fotke i reči, van sebe (FOTO) “RAČUNAJTE NA NAS” Miroslav Ilić i Aca Lukas će biti deo novog rijalitija na Hype televiziji! Saša Mirković im se javno zahvalio MARKO OPKOLJEN SA SVIH STRANA! Miljkovića čuva 8 policijaca, NA KRAJU PRIZNAO ŠTA JE URADIO?! “EVO ŠTA JE OSTALO OD MENE POSLE 10 GODINA BRAKA” Veljko ne može više da ćuti o Verici Rakočević: “Kao da sam kon” “UMESTO DA BUDEM SA DECOM, SADA ME VODE U LAZU” Marka Miljkovića privode sa lisicama, on nastavlja da pravi HAOS! “DOBIO SAM BATINE” Marko Miljković JECA NA SAV GLAS: “Žena mi je sama sa decom kući” Ne može da dođe sebi! “ONA JE BILA NEKA PROSTITUTKA” Uroš Ćertić urnisao Aneli Ahmić, a onda otkrio učesnice rijalitija koje se bave najstarijim zanatom! UHAPŠEN MARKO MILJKOVIĆ! U PRATNJI POLICIJE STIGAO U URGENTNI CENTAR! HYPE ekskluzivno saznaje detalje NOVO OGLAŠAVANJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Ne zaustavlja se, nakon pretnji, opomene i urnisanja Maje, sada javno objavila ovo! “ON JE ŠIBICAR, MISLIO JE DA ĆE ASMIN UĆI U RIJALITI” Uroš Ćertić “uništio” Janjuša, a onda razotkrio TAJNI PLAN Aneli i njega! SANDRA AFRIKA NA PROMOCIJI BEZ BRUSA! Sevnule grudi iz pripijene haljine, pevačica u nikad vrelijem izdanju, sve na izvol’te! (FOTO) “SVAKU SVOJU DEVOJKU JE TUKAO” Uroš Ćertić u “D-CAST-U” izneo stravične detalje o Nenadu Aleksiću Ša, a onda razotkrio Matoru!

Vučić posetio porodicu devojčice koja je STRADALA 1999.: Njen život je nemilosrdno prekinut u SUROVOM bombardovanju!

Objavio: RHT
24/03/2024 7:23 PM

Vučić posetio porodicu devojčice koja je stradala 1999.

Vučić posetio porodicu devojčice koja je stradala 1999.

Foto: Printscreen Instagram, Vučić posetio porodicu devojčice koja je stradala 1999.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas u Kuršumliji Mariju i Anđelku Tošović, majku i sestru najmlađe žrtve NATO borbardovanja Bojane Tošović, koja je 1999. godine sa samo 11 meseci poginula od NATO bombi zajedno sa ocem Božinom.

Vučić je na Instagramu objavio: 

– Danas bi Bojana imala 25 godina. Njen život je prekinut nemilosrdno, bez razloga, bez povoda i bez opravdanja, u surovom bombardovanju koje je uzelo mnogo života i zauvek promenilo budućnost sveta, međunarodnog prava i pravde.

– Nikada nećemo zaboraviti. Zbog Bojane i sve naše dece – napisao je predsednik. 

Zločin bez kazne

Prema prvom saopštenju Generalštaba Vojske Jugoslavije, 24. marta oko 20.45, u prvom naletu gađano je više od 20 objekata. Prvi projektili pali su na kasarnu u Prokuplju u 19.53. Sledio je napad na Prištinu, Kuršumliju, Batajnicu, Straževicu. Devetnaest zemalja NATO započelo je bombardovanje sa brodova u Jadranu, kao i iz četiri vazduhoplovne baze u Italiji. Predsednik SAD Bil Klinton iste večeri je govorio o potrebi “zastrašivanja Srbije i Jugoslavije” i “uništenju vojnih kapaciteta Srbije”, da se ne bi, kako je rekao “preduzimale akcije protiv kosmetskih Albanaca”. Toni Bler, premijer Britanije, izjavio je da je agresija NATO-a preduzeta jer je to tražio “narod Kosova”, pod čim je on, kako je otvoreno rekao, podrazumevao Albance.

hypetv/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner