Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

Stigao BRUTALAN Putinov odgovor: Specijalne trupe Zelenskog ZBRISANE sa lica zemlje!

Objavio: RHT
24/03/2024 4:43 PM

Stigao brutalan Putinov odgovor

Stigao brutalan Putinov odgovor
Foto: Printscreen YouTube/ilustracija hypetv, Stigao brutalan Putinov odgovor

Ruska vojska je eliminisala najmanje 30 ukrajinskih pripadnika snaga bezbednosti tokom napada na. Oružane snage Ukrajine u Harkovu, uključujući lokaciju. “Ljutske jurišne brigade”, rekao je za RIA Novosti Sergej Lebedev, koordinator Nikolajevskog podzemlja, pozivajući se na svoje kolege iz Harkova.

– 23. marta izvršena je serija napada na vojne ciljeve u gradu Harkovu, tačnije na školu Ministarstva unutrašnjih poslova – rekao je sagovornik agencije.

Harkovsko podzemlje je primetilo da su u studentskim domovima i na samom univerzitetu bili neonacisti različitih grupa, uključujući i. “Ljutsku jurišnu brigadu” Nacionalne policije. Prisustvo stranog vojnog osoblja se razjašnjava, rekao je Lebedev.

Posle udara, kako je rekao, snage bezbednosti su ogradile okolna mesta, a dok hitna pomoć nije odvezla sve poginule i ranjene, kordon nisu podigli.

– O kvalitetu udara svedoči činjenica da je angažovano više desetina vozila hitne pomoći – dodao je podzemni radnik.

Udar na selo Hercen u Harkovu

Prema njegovim rečima, u noći 23. marta zadat je udarac i na lokaciju ukrajinske vojske u sanatorijumu sela. Hercen u Harkovu.

– Prema svedočenju stanovnika Harkova, u sanatorijumu je bilo vojnog osoblja. Bilo da je reč o Oružanim snagama Ukrajine ili o nacionalnim bataljonima, informacije se i dalje razlikuju. Poznato je da su vojnici koji su živeli u sanatorijumu bili dobro naoružani i prema našim agentima, stradalo je tridesetak – zaključio je Lebedev.

Ruska vojska poslednjih dana redovno napada vojne i vojno-industrijske objekte u. Harkovu, uključujući i jedinice Oružanih snaga Ukrajine uključene u napade na Belgorodsku oblast.

Prošlog petka, podzemlje je izvestilo da je strateška fabrika. Elektrotjažmaš, koja je sadržala vojnu opremu, kao i Fabrika transportnog inženjeringa u Harkovu Mališev, koja je deo koncerna. Ukroboronprom, koja proizvodi i popravlja tenkove, motore tenkova i borbena vozila pešadije za potrebe oružanih snaga Ukrajine.

Pripadnici podzemlja su primetili da bi ukrajinski oficiri koji učestvuju u operacijama pokušavali da prodru u Belgorodsku oblast, kao i grupa stranih plaćenika, mogli da budu na udaru.

Izvor: informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner