Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Durdžić NEMA POJMA da ga Aneli NAMEŠTA? Otkrio DETALJE DOGOVORA sa PRODUKCIJOM “IŠLA SAM U ŠOK SOBU” Naša pevačica imala JEZIVU SAOBRAĆAJKU, jedva izvukla živu glavu: Ponovo morala da uči da hoda! “IZGUSTIRAO JE I OTIŠAO KOD DRUGE” Stanija brutalno urnisala Aneli, prisutni zanemeli, starleta nije mogla da se zaustavi MILJANA PRIZNALA KOLIKO PUTA JE SA ZOLOM BILA TRUDNA: Nije znala da kamere ne snimaju, Čolić ne može da dođe sebi ANELI I ASMIN NAPOKON OČI U OČI: Zakazano SUOČAVANJE nakon toliko meseci, Ahmićeva neće moći da veruje! MAJA RASKRINKALA STANISLAVA! Njihove tajne prenela Đedoviću, kamere snimile razgovor, Krofak doživeo NERVNI SLOM “SUTRA STAVLJAM TAČKU NA SVE” Šok oglašavanje Asmina Durdžića, prelomio i saopštio da je KRAJ: “Nek mi je dovedu pred noge” ERA OJDANIĆ HOSPITALIZOVAN: Pevač mora na HITNU OPERACIJU, evo u kakvom je stanju! OTKRIVENO KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA: Promene koje će biti iz korena, a u oktobru ŠOK OBRT! TAJNO SE OŽENIO BIVŠI RIJALITI UČESNIK! Brojne afere ga obeležile, otvorio profil na Onlyfansu, a onda se posvetio veri i povukao se! SVI DETALJI HAPŠENJA MARKA MILJKOVIĆA! Hype Paparazzo NA LICU MESTA! OVO NIKO NIJE MOGAO NI DA NASLUTI! Evo koliko je zapravo Aleksandra Prijović mlađa od Filipa, detalj koji ostavlja bez teksta ŠOK ODLUKA LUNE I MARKA NAKON HAPŠENJA?! Nisu mogli više da podnesu, prelomili, PAKUJU SE I ODLAZE? PARTIZAN – ZVEZDA Pakao u “Areni” za crveno-bele: Navijači vređali Teodosića na transparentu sa ROGOVIMA, skandirali uvrede Jelisaveti Orašanin KONAČNO OTKRIVENO! Evo s kim se zapravo Karleuša nalazi u Dubaiju: Krišom je snimili, a sada je sve jasno! (FOTO) ŠOK POTEZ! Miljana pred produkcijom otkrila ko je želeo da je DISKVALIFIKUJE, odmah promenjen kadar, učesnici zanemeli

Dnevni horoskop za 22.mart! Blizanci, izbegavajte raspravu sa partnerom, Lavove čeka burna rasprava!

Objavio: RHT
22/03/2024 11:50 AM

Dnevni horoskop za 22.mart!

Foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečije mišljenje. Posao: Neprijatnost koja Vas očekuje u susretu sa poslovnim partnerima predstavlja logičan sled događaja i reakciju na Vaše ponašanje. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

BIK

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili potrebu za emotivnim zbližavanjem. Posao: Postoje iznenadni događaji na poslovnoj sceni koji Vas ometaju da u potpunosti ostvarite svoje namere. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

BLIZANCI

Ljubav: Izbegavajte novu raspravu sa voljenom osobom, nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje. Posao: Poštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da Vam obezbede određene olakšice. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života.

RAK

Ljubav: Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Posao: O Vašem uspehu ne treba da se raspravlja na različitim stranama, zatražite nečije stručno mišljenje i savet. Zdravlje: Priuštite sebi bolji tretman nege i kvalitenije uslove.

LAV

Ljubav: Nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se suprotstavljate svom partneru bez dobrog povoda. Posao: Delujete neskromno u svojim obećanjima. Zbog Vašeg autoritativnog ponašanja uslediće različiti komentari i reči kritike. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

Dnevni horoskop za 22.mart!

DEVICA

Ljubav: Smišljate novi izgovor za neka neispunjena obećanja. Posao: Poslovni stil koji zagovarate pozitivno utiče na Vašu popularnost u društvu saradnika. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedro i optimističko raspoloženje.

VAGA

Ljubav: Delujete uznemireno i pravite pogrešnu procenu u društvu bliske osobe. Posao: Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

ŠKORPION

Ljubav: Vas ponos sve češće izbija na površinu, što predstavlja loš predznak u susretu sa voljenom osobom. Posao: Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovnoj saradnji, kao i da poštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju.

STRELAC

Ljubav: Izbegavajte osobu koja Vas opterećuje svojim teatralnim ponašanjem i velikim prohtevima. Posao: Umerenost u svakom pogledu predstavlja najbolje rešenje, stoga zatražite nečiji savet ili stručno mišljenje. Zdravlje: Važno je da sačuvate psihološku ravnotežu.

JARAC

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Posao: Uporno izbegavate susret sa osobom koja ima posebne zahteve i negativan stav o Vašim poslovnim rezultatima. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.

VODOLIJA

Ljubav: Ukoliko u Vama postoje pozitivna osećanja, prenesite inspiraciju i na partnera. Posao: Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima. Budite promišljeni. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se.

RIBE

Ljubav: Neko ume da Vas ispuni emotivnim zanosom. Posao: Važno je da se pravilno organizujete, postoje rezultati koji potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner