Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

“Nisam mu ništa loše uradila!” Ekskluzivno! Tara Simov o bivšem dečku Mateji Matijeviću! (VIDEO)

Objavio: RHT
21/03/2024 8:25 PM

Nisam mu ništa loše uradila!

Rijaliti format HYPE televizije „Skapiraj Taru“ privukao je veliku pažnju publike i stekao mnoštvo pozitivnih komentara.

Foto: Hypetv

Ovaj rijaliti prati život Tare Simov i njenog partnera Danila, te otkriva kako se oni snalaze kao mladi roditelji malog Nikolaja.

U dosadašnjim epizodama imali smo priliku da vidimo ovu mladu porodicu u najrazličitijim situacijama. Iako često dođe do razmirica između Tare i Danila, ovaj mladi par uvek sve prevaziđe.

A kako i ne bi kada ih veže ljubav i njihov preslatki sinčić Nikolaj.

Foto: Hypetv

Tara se posvetila snimanju svog rijalitija, te nije bila previše prisutna na svom poslu na HYPE televiziji.

Ipak, Simova se uželela posla, te je u poslednje vreme gotovo svakodnevno prisutna na Hajpu, gde vredno radi.

Iskoristili smo priliku da popričamo sa njom na različite teme.

Morali smo da se dotaknemo i njenog bivšeg momka, Mateje Matijevića.

Foto: Hypetv

Nisam mu ništa loše uradila!

Podsetimo, Hajpova vredna ekipa nedavno je intervjuisala Mateju, a dotakli smo se i Tare tom prilikom.

Mateja nam je priznao da je u Nišu upoznao Tarinog novog partnera Danila, a sreo je i nju. Mateja je kroz smeh ispričao da tu nema nikakve „zle krvi“ između njega i Simove, te da su u korektnim odnosima.

Dodao je da nema nikakve „zle krvi“, već je pozdravio Taru i Danila i poželeo im sve najbolje.

Foto: Hypetv

Tara je rešila da ovo prokomentariše, te je rekla da joj je drago što se konačno setio da joj poželi sreću. Tvrdi da nisu bili u lošim odnosima, ali da je on previše negativno komentarisao njihovu vezu.

Kaže da Mateju nije ništa loše uradila, te mu uzvratila pozdrave i poželela sreću.

Foto: Hypetv

Rekla je da je bila ’pripita’ kada je srela Mateju u niškom klubu, te da ga nije ni videla, već joj je Danilo sutradan objasnio da je sreo Mateju u toaletu.

Ekskluzivni intervju sa Tarom pogledajte ispod.

Hypetv.rs/ D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner