Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAVOVA ĆERKA VAN SEBE! Nakon što je njen otac imao odnose u kupatilu, ne može da dođe sebi, ključa od besa! “NISAM ZA NASILJE” Sloba Radanović o Marku Miljkoviću: Progovorio o SKANDALU, muk među prisutnima tokom njegovog priznanja! (ANKETA) Da li biste pre gledali rijaliti “IMANJE” (FARMA) ili “ELITU” (ZADRUGU)? Glasajte!!! “RAZVOD JE JEDINO REŠENJE” Anabela GRCA U SUZAMA: Nije mogla više da ćuti, potpuno se SLOMILA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šok oglašavanje sestre Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Napustila njihov stan! (FOTO) “BILI SMO U ŠEMI I POLJUBILI SMO SE!” Jelena Vučković o Nikoli Rađenu: “Ja nisam rasturila brak Ani Kokić i Rađenu!” TEODORA OKUPILA PORODICU NA SVOJOJ PROMOCIJI: Pojavio se i njen otac kog nikada ne viđamo, a evo šta kaže Goca Džehverović! (FOTO) PREMIJER SLOVAČKE ROBERT FICO U KOMI: Nalazi se u kritičnom stanju, izgubio previše krvi! “SA MAJKOM NISAM GOVORILA!” Jelena Vučković iznela detalje svađe sa Gocom Božinovskom: “Ja sam kriva!” PRVO POJAVLJIVANJE TEYA DORE NAKON EVROVIZIJE: Došla kod Teodore na promociju, pa šokirali izjavom: “Žao mi je…” OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo šta svaki horoskopski znak NIKADA NEĆE URADITI niti dozvoliti da mu se u životu desi! SAŠA MIRKOVIĆ DONEO ODLUKU I ODUŠEVIO JAVNOST: “Sav prihod od glasova u rijalitiju ide u HUMANITARNE SVRHE, Hype poklanja jednoj porodici i KUĆU” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon Markovog hapšenja, evo kakvo stanje je u njihovom domu! (FOTO) VRELO IZDANJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Sve oči uprte u nju, istakla silikone i pokazala atribute u uskoj haljini, a svi u šoku zbog JEDNE STVARI! ŠA ZAVRŠIO U ANELINOM KREVETU: Gledaoci ne mogu da veruju, Janjuš će doživeti NERVNI SLOM, raskrinkana TAJNA AFERA?! (FOTO) “NE SLAŽEM SE SA POLITIKOM VLASTI” Šokantna izjava atentatora na Fica nakon hapšenja: “Mediji su likvidirani” (VIDEO)

“ŠA UVEK BIRA MLAĐE DA MOŽE DA IH VRTI OKO MALOG PRSTA” Reper u krizi SREDNJIH GODINA?

Objavio: RHT
20/03/2024 4:55 PM

Ša u krizi SREDNJIH GODINA?

Ekskluzivno naHype televiziji u emisiji “Mlin sa Mamom, autor i voditelj emisije, Memo Haljevac ugostio je porodicu Stanislava Krofaka Pantere.

Ša u krizi SREDNJIH GODINA?

Ša u krizi SREDNJIH GODINA?/Foto:Youtube

Memo je prošetao po kraju gde živi Pantera te u obliženjm kafiću upitao goste da li poznaju Panteru i šta misle o njegovom učešću u rijalitiju:

“Ša nije baš normalan. On je u krizi 40-tih, 50-tih godina.” rekla je komšinica i dodala:

“On je ljubomoran jako. Stalno bira te mlađe devojke da bi mogao da ih vrti oko malog prsta“. rekla je ona.

Potom je Memo Haljevac otkrio da mu je Stanislav pred ulazak u rijaliti rekao da će “prevaspitati” Ša ukoliko mu se odmah ne izvini:

“Sreća pa mu se odmah izvinio”. rekao je Memo.

Majka ne spava Foto:Hype tv/outube printscreen/Stanislav Krofak

Majka ne spava Foto:Hype tv/outube printscreen/Stanislav Krofak

Majka ne spava Foto:Hype tv/outube printscreen/Stanislav Krofak

PRAVI RAZLOG ULASKA U RIJALITI

Porodica Pantere otkrila je da je pravi razlog ulaska u rijaliti da prekine blaženje njegovog imena od strane ljudi koji ga ne poznaju:

On je prvenstveno ušao da ga niko više ne blati tamo“, rekla je njegova majka ekskluzivno za Hype tv.

DETALJNIJE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Kako izgleda dom Pantere i šta je njegov brat ali i majka rekli za njegovo učešće pogledajte u emisiji “Mlin sa Memom”.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hype.tv/M.A./N.A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner