Background adbanner
calendar

Ponedeljak 13. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PROĆI ĆEŠ KAO HARIS, UZEĆE TI PARE I ŠUTNUTI!” Skandal nakon snimka MC Stojana i Zorane Sikter: Fanovi osuli drvlje i kamenje po njima MAJA MARINKOVIĆ JECA NA SAV GLAS! Ne može da se smiri i dođe sebi, Stanislav zanemeo od šoka! “ŠVAJCARSKOJ JE NAMEŠTENA POBEDA, SVE SE ZNALO UNAPRED!” Objavljena šok fotka, nižu se skandali i nakon završetka Evrovizije IRINA BOROVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE U PORODICI: Ćerka poznatog advokata hitno pozvala policiju! CECA NE OTVARA VRATA ANASTASIJI I LIDIJI? Uhvaćene nasred ulice kako neprestano zvone “NAŠI TAKMIČARI ĆE MORATI OVDE VREDNO DA RADE” Voditelj Stefan Usiljanin otkrio šta sve čeka učesnike rijalitija “IMANJE” (VIDEO) “ČINILA SAM IM DOBRO” Sandra Afrika priznala da li ju je prebila Marta Savić, pa otkrila koliko novca joj je davao Mile Kitić! ANITU OTAC NJENOG DETETA TUŽIO ZBOG MATORE: Može da izgubi STARATELJSTVO, njena majka van sebe, ovo su svi šokantni detalji DRAME ŠOK! SRPSKA PREDSTAVNICA JEDVA PROŠLA U FINALE EVROVIZIJE: Objavljeni rezultati iz polufinala, šokantno koliko poena je dobila ČUVENI PROKA NA SAJMU RAKIJE: Bio jedan od najprimećenijih izlagača, nastavlja da niže uspehe u biznisu! (FOTO) JANJUŠ NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG ASMINA: Aneli se izlanula i otkrila da zna da je bio na korak da uđe u rijaliti, nastao haos JANJUŠ NASRNUO NA ANELI I ISTERAO JE IZ REHABA: Doživeo nervni slom, drama i haos šokirao gledaoce! OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ POSLE VENČANJA: Ne skida osmeh sa lica, “lumpuje” sa kumom, a evo i ko je on! (FOTO) TUGA U DOMU MIRZE SELIMOVIĆA: Pevaču UMRLA MAJKA, slomljen od bola, nedavno molio da joj se pomogne! GROM UDARIO U STUB DALEKOVODA! Stravično NEVREME u Požegi, haos u saobraćaju! “KRVARIO SAM SAT VREMENA” Novak Đoković otkrio zabrinjavajuće detalje

SARADNIK SEKE ALEKSIĆ IZNENADA PREKINUO SARADNJU S NJOM: Izdao zvanično saopštenje, neočekivan potez, svi u šoku!

Objavio: RHT
19/03/2024 9:57 PM

Saradnik Seke Aleksić iznenadio prekinuo saradnju s njom

Pevačica Seka Aleksić stavila je tačku na saradnju sa dugogodišnjim saradnikom s kojim je pokrenula i svoj modni brend.

Naime, Seka je sada prekinula plodonosnu saradnju sa Stanislavom Zakićem, koji je vršio funkciju kreativnog direktora, kako njene karijere, tako i brenda koji je osnovala.

Foto: Printscreen Instagram, Saradnik Seke Aleksić iznenadio prekinuo saradnju s njom

Izdao saopštenje

Ovu vest saopštio je upravo on, putem mreže X, nakon čega su odmah počele spekulacije o njihovom odnosu:

– Dragi prijatelji, Želim da podelim sa vama važnu vest – nakon divne dve godine provedene kao art direktor Seke Aleksić i brenda Second Skin 555, doneo sam odluku da se povučem sa ove pozicije. Ove dve godine bile su ispunjene izazovima, ali i nezaboravnim iskustvima. Zahvalan sam Seki Aleksić i timu njenog brenda na prilici da napravim jedan brend i doprinesem razvoju postojećeg. 

-Tokom ovog perioda, imao sam priliku da radim na inspirativnim projektima i upoznam neverovatne ljude. Ponosan sam na sve što smo postigli zajedno, i radujem se što ću nositi te vrednosti sa sobom u budućnost. Ovo nije kraj, već samo novo poglavlje u mom profesionalnom putovanju. Radujem se novim izazovima i mogućnostima koje će mi budućnost doneti.

Nastavljam da radim naporno kako bih postigao nove uspeh. A siguran sam da će moji budući koraci biti inspirisani lekcijama koje sam naučio tokom vremena provedenog sa Sekom Aleksić. Nadam se da ćemo se nekada ponovo sresti na tom putu. Hvala vam svima na podršci iako nije uvek bilo lako. A pre svega Seki Aleksić i njenoj porodici što su me prihvatili i dali potpunu slobodu. Stanislav.

Ono što je zaista čudno je to da je Seka upravo s njim pokrenula modni bredn, a i njen stajling često je bio hvaljen od strane modnih znalaca u poslednje vreme, za šta je bio zadužen upravo on, Stanislav.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner