Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DŽEHVEROVIĆKA TUŽI ĐEDOVIĆA! Nije mogla više da izdrži, odlučila da ga UNIŠTI: Debelo će mu naplatiti iznošenje prljavog veša CITY HYPE: Teodora i Barbara održale promocije albuma u istom danu! Saša Mirković oduševio region humanim gestom! Tanja Savić trudna?! NIKOLA ROKVIĆ NAPADNUT! Pevač otkrio STRAVIČNE DETALJE: “To je borba za život” NE MOŽE DA GOVORI! Naša pevačica van sebe nakon što joj je iznenada danas preminuo muž, U LOŠEM STANJU SE NALAZI! USVOJEN ZAKON PROSVETNIH RADNIKA! Ko dirne nastavnika, kao da je napao advokat: Evo šta tačno predstavlja dogovor ŠA LOMI SVE PO RIJALITIJU, OBEZBEĐENJE SKOČILO NA NJEGA: Krenuo da preti članu produkcije, neviđeni haos, pa nasrnuo na njega! “HOĆE DA STAVE ŽIG NA ČELO JEDNOG NARODA” Predsednik Srbije otvoreno o rezoluciji o Srebrenici SPREMNA ZA EVROVIZIJU?! Ekskluzivno! Milica Pavlović otkrila da li će nas predstavljati u Švajcarskoj?! (VIDEO) ANELI JECA NA SAV GLAS: Nakon što ju je Janjuš potpuno slomio, ne može da dođe sebi, SKANDALOZNI KRICI! Ekskluzivno! HYPE spojio JK i Barbaru?! Bobakova sve priznala, evo da li je DUET u najavi?! (VIDEO) “Aneli je NEPISMENA SPONZORUŠA!” Ekskluzivno! Jasmina Ana URNISALA Ahmićevu! (VIDEO) NECENZURISAN VIDEO! Bacio ga na pod i ŠUTIRAO U GLAVU! Ovo je pravi razlog diskvalifikacije ŠOK – Milica Pavlović POKRADENA?! Ova pevačica joj UKRALA pesmu?! (VIDEO) “Ša voli mene, Miona nas je RAZDVOJILA?!” Ekskluzivno! ŠOK tvrdnje Vivien Kurtović! (VIDEO) HAOS NA PARKINGU ISPRED NOĆNOG KLUBA! Sergej Pajić i Zera pijani nakon provoda/HYPE PAPARAZZO TRESE SE CRNA GORA! Vučić: Za nas sloboda nema cenu, za nas je sloboda najveća cena koju štitimo i branimo! (VIDEO)

STIGLO UPOZORENJE! Mionu i repera će greška skupo koštati poručila Vanja

Objavio: RHT
19/03/2024 3:46 PM

Skupa greška!

Vanja Ignjatović bivša žena popularnog repera Nenada Aleksića, od kako je stavila tačku na ljubavni odnos rešila je da bude što aktivnija na društvenim mrežama.

Influenserka je u uživo prenosu na “TikToku” odigrala nekoliko mečeva sa bivšim učesnikom rijalitija Stefanom Karićem. Mnogi su ostali iznenađeni njenim postupkom. 

05, September, 2023, Belgrade – Filming of the first episode of the 16th season of the TV show Ami G Show on Pink TV in Simanovci. Nenad Aleksic Sha. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 05, septembar, 2023, Beograd – Snimanje prve epizode 16. sezone tv emisije Ami G Show na televiziji Pink u Simanovcima. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Vanja se ponovo aktivirala na mreži na kojoj upoznala i Ša. Bivša žena repera, ima dovoljno vremena da isprati dešavanja u rijalitiju. S obzirom na to da je bivši neprestano spominje sa svojom novom izabranicom Mionom Jovanović, ona je poslala jasnu poruku.

Vanja ne može da prihvati činjenicu da Miona gotovo svakodnevno govori o njenom nerođenom detetu, pa joj je skrenula pažnju, a potom joj poručila da se plaši Boga, jer ona tek treba da se ostvari kao majka, te nije u redu da spominje njeno dete.

Skupa greška

– Ni ova, ni ovaj ne razmišljaju da sutra nekad treba da postanu roditelji… Plašite se Boga – poručila je Vanja putem svog Instagram profila.

Podsetimo, Vanja Ignjatović je izgubila dete Nenada Aleksića. Reper je u rijalitiju javno o tome govorio, a Miona je iskoristila tu informaciju, kako bi na taj način podkačila bivšu suprugu Nenada Aleksića Ša, koja joj je sada brutalno uzvratila.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner