Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAVOVA ĆERKA VAN SEBE! Nakon što je njen otac imao odnose u kupatilu, ne može da dođe sebi, ključa od besa! “NISAM ZA NASILJE” Sloba Radanović o Marku Miljkoviću: Progovorio o SKANDALU, muk među prisutnima tokom njegovog priznanja! (ANKETA) Da li biste pre gledali rijaliti “IMANJE” (FARMA) ili “ELITU” (ZADRUGU)? Glasajte!!! “RAZVOD JE JEDINO REŠENJE” Anabela GRCA U SUZAMA: Nije mogla više da ćuti, potpuno se SLOMILA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šok oglašavanje sestre Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Napustila njihov stan! (FOTO) “BILI SMO U ŠEMI I POLJUBILI SMO SE!” Jelena Vučković o Nikoli Rađenu: “Ja nisam rasturila brak Ani Kokić i Rađenu!” TEODORA OKUPILA PORODICU NA SVOJOJ PROMOCIJI: Pojavio se i njen otac kog nikada ne viđamo, a evo šta kaže Goca Džehverović! (FOTO) PREMIJER SLOVAČKE ROBERT FICO U KOMI: Nalazi se u kritičnom stanju, izgubio previše krvi! “SA MAJKOM NISAM GOVORILA!” Jelena Vučković iznela detalje svađe sa Gocom Božinovskom: “Ja sam kriva!” PRVO POJAVLJIVANJE TEYA DORE NAKON EVROVIZIJE: Došla kod Teodore na promociju, pa šokirali izjavom: “Žao mi je…” OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo šta svaki horoskopski znak NIKADA NEĆE URADITI niti dozvoliti da mu se u životu desi! SAŠA MIRKOVIĆ DONEO ODLUKU I ODUŠEVIO JAVNOST: “Sav prihod od glasova u rijalitiju ide u HUMANITARNE SVRHE, Hype poklanja jednoj porodici i KUĆU” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon Markovog hapšenja, evo kakvo stanje je u njihovom domu! (FOTO) VRELO IZDANJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Sve oči uprte u nju, istakla silikone i pokazala atribute u uskoj haljini, a svi u šoku zbog JEDNE STVARI! ŠA ZAVRŠIO U ANELINOM KREVETU: Gledaoci ne mogu da veruju, Janjuš će doživeti NERVNI SLOM, raskrinkana TAJNA AFERA?! (FOTO) “NE SLAŽEM SE SA POLITIKOM VLASTI” Šokantna izjava atentatora na Fica nakon hapšenja: “Mediji su likvidirani” (VIDEO)

“VARALA GA JE SA VUKOM KOSTIĆEM GODINAMA” Isplivavaju NOVI DETALJI NEVERSTVA Jelisavete Orašanin? Pored Nikše, viđala se i sa MUŽEM OVE INFLUENSERKE?

Objavio: RHT
19/03/2024 1:34 PM

“VARALA GA JE”

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić se razvode nakon sedam godina braka, saznaje ekskluzivno Hype.

Ovu vest smo objavili pre nekoliko dana, priča se po gradskim kuloarima da se njih dvoje razvode, a oni mudro ćute. Razlog prekida odnosa navodno je prevara glumice i to sa Nikšom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića. Zvezdan je podsetimo generalni direktor Crvene Zvezde.

Foto:Instagram printscreen/ATA images/
Jelisaveta orašanin

Foto:Instagram printscreen/ATA images Jelisaveta Orašanin

Foto:Instagram printscreen/ATA images/

Inače, kao krunu svoje ljubavi, Jelisaveta i Miloš su dobili dva deteta, ćerku i sina, koji su naizgled učvrstili njihov odnos, ali je sada ipak došlo da kraha. DETALJNIJE SAZNAJTE KLIKOM OVDE.

Jelisaveta i Nikša su, kako Hype saznaje viđeni u jednom beogradskom poznatom lokalu, kako razmenjuju nežnosti tokom žurke. Ostali mediji su potvrdili navode Hype tv i potvrdili navodnu rastavu košarkaša i glumice.

DETALJNIJE NA OVU TEMU PROČITAJTE KLIKOM OVDE.

DRUŠTVENE MREŽE GORE

Međutim, kako je objavljena vest o razvodu Jelisavete i Miloša, logično, ovo je postalo jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Tako je jedan od komentara bio da je navodno Jelisaveta varala MIloša i sa bivšim verenikom glumcem, Vukom Kostićem.

/Varala ga je sa Vukom Kostićem.

Foto:Twitter printscreen/Varala ga je sa Vukom Kostićem.

“Razvode se Jelisaveta Orašanin i MIloš Teodosić. Dugo je trebalo Milošu da shvati da ga ova žena sa telom zmaja, glavom samuraja, vara sa Vukom Kostićem godinama”. glasio je komentar.

PLANIRALI SU VENČANJE U CRKVI

Njih dvoje su bili u vezi dugih 5 godina, ali su ipak odlučili da je vreme da svako krene svojim putem.

Među kolegama se pričalo da je njihova veza bila puna strasti, ljubavi i međusobne podrške. Ali se čini da je ipak sudbina imala drugačije planove za njih.

Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome. – rekao je tada Vuk za magazin “Story”, koji je priznao i da mu se javio očinski instinkt.

Foto:Instagram printscreen Vuk Kostić, Jelisaveta Orašanin

Foto:Instagram printscreen Vuk Kostić, Jelisaveta Orašanin

Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića – rekao je on tom prilikom, pa je priznao da ga je Jelisaveta učinila boljim čovekom.

– Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika. – pričao je glumac, dok je Jelisaveta, s druge strane, ponosno istakla čime ju je Vuk, koji je uvek važio za velikog zavodnika, osvojio.

Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža – rekla je tada glumica tada za medije.

“VUKA JE VARALA SA DUŠANOM ŠUŠNJAROM”

Osim toga, o neverstvima Jelisavete Orašanin, govorilo se i tokom veze sa Vukom Kostićem:

Još jedan od komentara koji je podsetio na to je osvanuo i u temi glumicine prevare Miloša Teodosića sa Nikšom Terzićem:

Varala ga je

Foto:Twitter printscreen/Varala ga je

A Vuka je varala sa Dušanom Šušnjarom”. glasio je komentar.

KRILA JE VEZU SA DUŠANOM, DOK NIJE RASKINULA SA VUKOM

Jelisaveta je Dušana upoznala preko zajedničkih prijatelja i odmah su sevnule iskre. Ipak, ona je tada bila u vezi sa Vukom, pa nije želela da se upušta ni u šta ozbiljnije. – kaže izvor “Blica”.

Ali njena veza sa Vukom bila je na klimavim nogama, pa je Jelisaveta odlučila da otputuje u Budvu kod Dušana kako bi se odmorila i natenane razmislila o svemu.

Foto:Facebook printscreen

Iako su Vuk i Jelisaveta tokom leta poricali da im veza ne funkcioniše, prava istina je da je Jelisaveta još tada počela vezu sa Dušanom, a fotografije iz provoda su redovno objavljivali na društvene mreže. – kaže izvor za pomenute medije.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hype.tv/M.A.

285
DA LI STE VI NEKADA PREVARILI PARTNERA?

GLASAJTE!

Da li ste Vi nekada bili neverni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner