Background adbanner
calendar

Petak 10. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO KO JE POGODIO ĐOKOVIĆA: Isplivao snimak iz drugog ugla, sve se jasno vidi (VIDEO) HAOS SVETSKIH RAZMERA! Holandija neće nastupiti nakon skandala sa Izraelom: Potez takmičara u znak protesta napravio pometnju! CELA SVADBA NA KOMPENZACIJU? Gostima rečeno da ponesu po 500€ u kovertama a onda je nastao HAOS?! Milica Kemez se oglasila BESNA “BILO JE TU DOSTA TOGA” Marko Marković rešio da raskrinka Staniju, momentalno se oglasio i zapretio joj! “ANELI NIKADA NISAM KUPIO PRSTEN I NIKADA JE NISAM ZAPROSIO!” Ekskluzivno na Hype TV Asmin Durdžić u emisiji “ShowBliz” ON JE GRLI, DOK ONA OSTAVLJA BEZ DAHA U VRELOM IZDANJU: Prva žena Željka Joksimovića javno objavila fotku iz braka sa njim i šokirala sve! (FOTO) “DRUGARICA MI JE SPAVALA S DEČKOM!” Sandra Afrika ne može više da ćuti o vezi sa Vladimirom Volkovim, rešila da sve prizna javno SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO LIDIJI VUKIĆEVIĆ?! Glumica šokirala javnost, podelila golišave fotke i ostavila sve bez teksta! “ANELI JE PRLJAVA I JEFTINA, STANIJA JE SKUPA!” Asmin Durdžić rešio da otkrije SVOJU ISTINU “Previše sam ćutao, najviše zbog moje Nore” PRVO OBRAĆANJE ĐOKOVIĆA NAKON ŠTO JE NAPADNUT: Objavio samo jedno, ceo svet u šoku! (FOTO) ĐOKOVIĆU ZATVORENA RANA OD FLAŠE NA GLAVI: Hitno mu ukazana lekarska pomoć, evo u kakvom stanju se nalazi ACA LUKAS ULAZI U RIJALITI?! Pevač zaintrigirao sve objavom, omogućio fanovima i da glasaju! (FOTO) UMRO SVETOMIR ARSIĆ BASARA: Akademik preminuo u 96. godini NOVAK ĐOKOVIĆ POGOĐEN FLAŠOM U GLAVU! Drama u Rimu, NAVIJAČ GA RASKRVARIO IVICA ILIEV SE RAZVEO! Nakon 20 godina stavio tačku na brak, oglasio se fudbaler i izustio samo jedno! “REKLI SU MI DA IDEM U ŠUMU! HTELI SU DA MI NAMESTE HAPŠENJE!” Asmin progovorio o Siti Ahmić: “Samo sam hteo da vidim svoje dete”

NIKOLINA RENOVIRA VILU! Voditeljka luksuznu kuću renovira po svom uskusu

Objavio: RHT
18/03/2024 3:15 PM

Nikolina renovira vilu

Nikolina Pišek renovira pametnu vilu u Zagrebu od skoro dva miliona evra koju je gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, a sada je pokazala i kako teku pripreme oko opremanja njenog luksuznog doma.

FOTO: Printscreen

Naime, radi se o luksuznoj vili od 400 kvadrata, “pametna” kuća se nalazi na 1600 kvadrata.

To je jedna od prvih vila u Zagrebu koja je izgrađena da funkcioniše po principu prave “pametne” kuće. U praksi, to znači da će ova kuća sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno “razmišljati” umesto vlasnika.

Nikolina renovira vilu

Jako je uzbudljivo opremati vlastitu kuću. Opremanje prostora dolazi kraju, jako sam uzbuđena. Jedva čekam te epizode koje su pred nama i jedva čekam videti kako će to izgledati u velikom finalu – rekla je Nikolina ranije.

Ona je sada podelila video u kom je pokazala kako teče uređenje njenog dom – kuhinje, dnevnog boravka, a pokazala je i dvorište u kojem će biti bazen.

Podsetimo, starija čerka lepe voditeljke retko se pojavljuje u javnosti, a o njenom privatnom životu se malo toga zna. Ono što je poznato jeste da je Hana završila medicinu na prestižnom univerzitetu u Edinburgu.

Lepa Hana danas ima 26. godina i već duže vreme uživa u skladnoj vezi sa Andrejem Ivanišem. O veličini njihove ljubavi svedoče fotografije koje starija ćerka Nikoline Pišek objavljuje na društvenim mrežama.

Markova i Nikolinina naslednica izgledom veoma podseća na slavnu majku koja ne krije koliko je ponosna na Hanino vaspitanje i uspehe.

Moja starija ćerka Hana Leonarda takođe ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati – rekla je ona.

S drugom ćerkom sam bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još ranije, jer sam odmah posle prvog deteta htela da dam to ime drugoj ćerki, ako je budem imala – izjavila je jednom prilikom voditeljka.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner