Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“GOVORIO MI JE DA JE ZALJUBLJEN U MENE! I dalje ne znam zašto me je BLOKIRAO”POTRESNA ispovest rijaliti učesnice “Verovala sam mu” KO JE MISTER BIN? Dečak kojeg su matretirali i vređali zbog govora i fizičkog izgleda a koji NIKADA nije odustao od SVOJIH SNOVA Selin Dion zaradila DVA MILIONA DOLARA za izvođenje JEDNE PESME na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu Ivan Marinković se OKRENUO BOGU! Žena ga JAVNO PREVARILA, on otišao na SVETO MESTO (FOTO) OVA ŽENA JE MOGLA BITI JANJUŠEVA?! On je sada sve OBELODANIO, fotografisao se pored POSEBNE OSOBE i sve šokirao (FOTO) ANĐELA ŠPARAVALO JAVNO OBJAVILA OVOG MUŠKARCA! Nakon šokantnog odnosa konačno pronašli zajednički jezik Miljanin Željko SLAVI ROĐENDAN! Doveli mu “Sunđer Boba”, a majka i baka ga ne ispuštaju iz ZAGRLJAJA (FOTO) “BIVŠA ŽENA JE IMALA DVA POBAČAJA!?” Bojan Tomović IZNEO DETALJE iz braka: “I ona je pala u depresiju sa mnom, pa su psihijatri rekli OVO!” “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) “ACO PEJOVIĆ MORA DA SHVATI DA JE ACA LUKAS ZA NJEGA MEGA ZVEZDA” Bojan Tomović OČITAO LEKCIJU kolegi: “Pejović ima glupe pesme!” OVAJ TRIK ĆE VAM POMOĆI DA SE REŠITE GLAVOBOLJE ZBOG PROMENE VREMENA: Nikakve tablete vam neće biti potrebne ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE!  Pevačica jede na podu, ljudi u neverici PORODILA SE influenserka Marija Mandić! Bilo joj je VEOMA TEŠKO kada je IZGUBILA BEBU u 9. mesecu, a onda je došla SREĆA! “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznela šokantne detalje iz njene prošlosti

ASMIN UKANALIO STANIJU! Dobrojevićeva će PROPASTI U ZEMLJU, potpuno je RASKRINKAO! ŠOK! (FOTO)

Objavio: RHT
15/03/2024 6:24 PM

Asmin ukanalio Staniju!

Stanija Dobrojević, poznata po svojoj kontroverznoj reputaciji, trenutno uživa u romantičnoj vezi sa Asminom Durdžićem.

Photo: Printscreen Instagram

Njihova veza postaje sve jača iz dana u dan, a Durdžić je nedavno na svom Instagram nalogu podelio dirljive reči posvećene Staniji, izražavajući svoja duboka osećanja prema njoj. Ova veza je privukla pažnju javnosti, posebno zbog Durdžićeve gestikulacije na društvenim mrežama gde je pokazao svoju ljubav prema Staniji.

Photo: Printscreen Instagram, Asmin ukanalio Staniju!

– Ne treba mi raj jer sam te promašao. Ne trebaju mi snovi jer te već imam – napisao je Asmin u objavi koju je podelio putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Asmin, bivši suprug, Aneli Ahmić, aktuelne učesnice rijaliti programa, nije skrivao svoja osećanja prema Staniji. Gotovo svakodnevno objavljuje njene slike na svojim društvenim mrežama, jasno pokazujući koliko mu je stalo do nje. Ova situacija dodatno doprinosi kontroverzi koja prati Staniju Dobrojević.

Asmin Durdžić nedavno se pohvalio na društvenim mrežama time što je svojoj voljenoj Staniji kupio skupoceni automobil, čija vrednost iznosi čak 300.000 evra. Ovaj gest ljubavi izazvao je pažnju javnosti i postao predmet brojnih komentara.

Durdžić je istakao da je ovo rođendanski poklon za Staniju. Tada je izrazio nadu da će ona uživati u poklonu baš kao što je i ona posebna u njegovom životu.

Asmin o advokatu

Inače, Asmin Durdžić se oglasio nakon što ga je bivša partnerka Aneli Ahmić optužila da je imao aferu sa advokatom.

– Advokat o kojem dotična priča je suvlasnik mog Holdinga 25-%. Ona to dobro zna i treba da je bude sram jer mene kao oca svog deteta etiketira kao biseksualca i iznosi našu najdublju intimu. Ja je neću ponižavati i vređati jer nemam razloga za to, niti me izrečene nebuloze dotiču – istakao je Asmin za domaće medije.

– Ostaću gospodin i reći činjenicu, uživao sam u velikoj ljubavi sa najpoželjnijom ženom na našim prostorima i to dovoljno govori o mojoj muškosti i ukusu za žene, kao i o tome da sam isključivo naklonjen lepim i zgodnim damama. Sve ostalo su gluposti i nebuloze. Kada su svi argumenti protiv mene potrošeni udara se najniže – dodao je Durdžić.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner