Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKAD OŠTRIJA I OZBILJNIJA! Aleksandra Radović: “Srbija više nema šta da traži na Evroviziji” POTPUNI HAOS! ANITINA MAJKA ZAVRŠILA U HITNOJ?! Pa za sve okrivila Matoru HITNA DISKVALIFIKACIJA U ELITI! Svi u šoku, a evo kako je on reagovao! DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE! Svi se pitaju da li je pevačica trudna? PREDSEDNIK SRBIJE UČESTVUJE NA SAMITU EU ZAPADNOG BALKANA: “Jedan region, zajednička vizija” POŠTO POTO ŽELI DA MU SE VRATI?! Aneli sve bliža Janjušu, dok je Asmina baš isprozivala PREŽIVEO JE PET METAKA: Ovo su poslednje informacije o ranjenom premijeru! STANISLAVOVA ĆERKA VAN SEBE! Nakon što je njen otac imao odnose u kupatilu, ne može da dođe sebi, ključa od besa! “NISAM ZA NASILJE” Sloba Radanović o Marku Miljkoviću: Progovorio o SKANDALU, muk među prisutnima tokom njegovog priznanja! (ANKETA) Da li biste pre gledali rijaliti “IMANJE” (FARMA) ili “ELITU” (ZADRUGU)? Glasajte!!! “RAZVOD JE JEDINO REŠENJE” Anabela GRCA U SUZAMA: Nije mogla više da ćuti, potpuno se SLOMILA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šok oglašavanje sestre Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Napustila njihov stan! (FOTO) “BILI SMO U ŠEMI I POLJUBILI SMO SE!” Jelena Vučković o Nikoli Rađenu: “Ja nisam rasturila brak Ani Kokić i Rađenu!” TEODORA OKUPILA PORODICU NA SVOJOJ PROMOCIJI: Pojavio se i njen otac kog nikada ne viđamo, a evo šta kaže Goca Džehverović! (FOTO) PREMIJER SLOVAČKE ROBERT FICO U KOMI: Nalazi se u kritičnom stanju, izgubio previše krvi! “SA MAJKOM NISAM GOVORILA!” Jelena Vučković iznela detalje svađe sa Gocom Božinovskom: “Ja sam kriva!”

PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Tamara Dragičević u haljini pripijenoj uz telo, šokirala sve izdanjem! (FOTO)

Objavio: RHT
15/03/2024 5:01 PM

Prvi put pokazala trudnički stomak!

Glumica Tamara Dragičević i glumac Petar Benčina čekaju treće dete.

Tamara je sada prvi put, na društvenim mrežama, pokazala trudnički stomak u haljini pripijenoj uz telo i golih leđa.

Stomak se savršeno ocrtavao, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

Photo: Printscreen Instagram, Prvi put pokazala trudnički stomak!

“Blistaš”, “prelepa si”, “prelepa trudnica”, samo su neki od komentara.

Inače, popularni glumački par u braku je od 2016., a ćerku Stašu dobili su krajem iste godine.

Photo: Ata images

Tri godine kasnije, odnosno u avgustu 2019. godine, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana – dečaka Lazara.

Četvoročlani dom sada će se dodatno proširiti, a ovu informaciju su vešto krili od javnosti, sve do sada.

Problemi u braku

Inače, ljubavni par Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Ipak, ni kod njih nisu uvek “cvetale” ruže, a sada je glumica otkrila kako je spasila brak.

“Mislim da žene, koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem”, ispričala je Tamara u jednoj emisiji.

“Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: ‘Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako pređemo preko svega'”.

Međutim, Tamara je uspela da se izbori sa problemima u braku.

“Baš zbog tih stvari posle dva meseca vratila sam se da igram predstave. Mogla sam, a želela sam sve samo kako bih ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osetila kao žrtva. Jao, sve je na meni, jadna ja… Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni deci, ni Petru, i tu onda nastupaju krize”, rekla je Tamara, pa nastavila:

“Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi postojao osećaj krivice”.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner