Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POŠTO POTO ŽELI DA MU SE VRATI?! Aneli sve bliža Janjušu, dok je Asmina baš isprozivala PREŽIVEO JE PET METAKA: Ovo su poslednje informacije o ranjenom premijeru! STANISLAVOVA ĆERKA VAN SEBE! Nakon što je njen otac imao odnose u kupatilu, ne može da dođe sebi, ključa od besa! “NISAM ZA NASILJE” Sloba Radanović o Marku Miljkoviću: Progovorio o SKANDALU, muk među prisutnima tokom njegovog priznanja! (ANKETA) Da li biste pre gledali rijaliti “IMANJE” (FARMA) ili “ELITU” (ZADRUGU)? Glasajte!!! “RAZVOD JE JEDINO REŠENJE” Anabela GRCA U SUZAMA: Nije mogla više da ćuti, potpuno se SLOMILA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šok oglašavanje sestre Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Napustila njihov stan! (FOTO) “BILI SMO U ŠEMI I POLJUBILI SMO SE!” Jelena Vučković o Nikoli Rađenu: “Ja nisam rasturila brak Ani Kokić i Rađenu!” TEODORA OKUPILA PORODICU NA SVOJOJ PROMOCIJI: Pojavio se i njen otac kog nikada ne viđamo, a evo šta kaže Goca Džehverović! (FOTO) PREMIJER SLOVAČKE ROBERT FICO U KOMI: Nalazi se u kritičnom stanju, izgubio previše krvi! “SA MAJKOM NISAM GOVORILA!” Jelena Vučković iznela detalje svađe sa Gocom Božinovskom: “Ja sam kriva!” PRVO POJAVLJIVANJE TEYA DORE NAKON EVROVIZIJE: Došla kod Teodore na promociju, pa šokirali izjavom: “Žao mi je…” OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo šta svaki horoskopski znak NIKADA NEĆE URADITI niti dozvoliti da mu se u životu desi! SAŠA MIRKOVIĆ DONEO ODLUKU I ODUŠEVIO JAVNOST: “Sav prihod od glasova u rijalitiju ide u HUMANITARNE SVRHE, Hype poklanja jednoj porodici i KUĆU” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon Markovog hapšenja, evo kakvo stanje je u njihovom domu! (FOTO) VRELO IZDANJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Sve oči uprte u nju, istakla silikone i pokazala atribute u uskoj haljini, a svi u šoku zbog JEDNE STVARI!

Dnevni horoskop za 15. mart! Blizanci, emotivno ste napeti, Vodolije, preuzmite poslovni rizik!

Objavio: RHT
15/03/2024 11:00 AM

Dnevni horoskop za 15. mart!

Dnevni horoskop za 15. mart!

Foto: Pinterest

OVAN

Ljubav: Postavljanje preteranih zahteva pred partnera donosi negativan efekat. Nekom smeta Vaše impulsivno ponašanje. Posao: Ne treba da se dokazujete osobama koje primenjuju drugačije kriterijume uspešnog poslovanja. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

BIK

Ljubav: Pre nego što prihvatite nečiju »emotivnu igru«, važno je da se prethodno dobro upoznajte sa osnovnim pravilima ponašanja. Posao: Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore. Zdravlje: Potrebno je da uskladite misli i osećanja.

BLIZANCI

Ljubav: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću. Posao: Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Obratite pažnju na svoj izgled i unutrašnju ravnotežu.

RAK

Ljubav: Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje Vam inicijativa. Posao: Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

LAV

Ljubav: Delujete samouvereno i raspoloženo, nasuprot Vama partner vešto prikriva svoje nezadovoljstvo. Posao: Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada Vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

DEVICA

Ljubav: Ako partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između Vas stvori novi »emotivni zid«. Posao: Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u Vašu procenu. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam odmor i relaksacija.

Dnevni horoskop za 15. mart!

VAGA

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje i privlači Vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju »emotivnu slabost«, ali odaju Vas različiti postupci. Posao: Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba delovati na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj fazi.

ŠKORPION

Ljubav: Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera. Posao: Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka da Vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji režim ishrane, unosite više vitamina.

STRELAC

Ljubav: Suviše se oslanjate na svoj »blistavi um« i potiskujete osećanja. Nepotrebno provocirate partnera. Posao: Zadržite dodatnu meru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak. Zdravlje: Važno je da se rasteretite suvišnih briga.

JARAC

Ljubav: U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite kategorični. Posao: Stalo Vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. Zdravlje: Potrudite se da uskladite misli i osećanja.

VODOLIJA

Ljubav: Partner, za razliku od Vas, lakše rešava lične probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje Vas dovodi u inferiornu poziciju. Posao: Nema razloga da optužujete okolinu za poslovne propuste. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju. Zdravlje: Razgovarajte sa bliskim prijateljima i izbegavajte depresivno raspoloženje.

RIBE

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada. Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Posao: Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost i impulsivnost, opustite se.

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner