Background adbanner
calendar

Utorak 14. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANABELA BEZ ŠMINKE! Nakon skandaloznog hapšenja Marka Miljkovića, snimljena sa unukom Mijom “KO PRE DEVOJCI, NJEGOVA JE” Saša Mirković poslao jasnu poruku, Mitrović ne može da se izbori sa porazom! ASMIN DURDŽIĆ NA HYPE TELEVIZIJI! Stigao u besnoj mašini! Uhvaćen pred snimanje ekskluzivne emisije VRELO! VAGE VOLE S*KSI KOSTIME, device da su PODREĐENE, a škorpije GRUBO! Da li se pronalazite? BOJANA UPUTILA ŠOK PRETNJE ANĐELINOJ PORODICI: Uništiće ih iznošenjem mračnih i prljavih TAJNI, muk u rijalitiju! FILIP CAR DOBIO NOVU PRIJAVU! Hitno sankcionisan, a evo o čemu se zapravo radi BABA DVA UNUKA PROSLAVLJA ROĐENJE TREĆEG! Cecino skromno veselje u farmerkama i papučama u krugu porodice UHVAĆENI NA DELU?! Ekskluzivno! Supruga UDVARAČA Tamare Bojanić PREKINULA intervju?! (VIDEO) “MARKO JE OLOŠ I PIJANICA” Komšije RASKRINKALE Miljkovićevo PRAVO LICE, iznele šokantne detalje: “Samo smo čekali…” GAGI ĐOGANI VAN SEBE NAKON HAPŠENJA MARKA MILJKOVIĆA! Hype paparazzo ga je snimio ispred zgrade Lune i Marka “NE ZNAM ŠTA ĆU SA PARAMA!” Ekskluzivno! Tamara Bojanić pokazala roleks i auto od 200.000 EVRA?! (VIDEO) “KOMŠIJE JE GAĐAO JAJIMA, JA BIH IH KAMENOM!” Bivša devojka Gagija Đoganija šokirala izjavom, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! “Bila sam u PRITVORU, PRETILI su mi!” Ekskluzivno! Tamara Bojanić otkrila SKANDALOZNE tajne iz prošlosti! (VIDEO) MUK ISPRED LUNINE I MARKOVE ZGRADE! Od nje ni traga ni glasa, Gagi Đogani za Hype na ivici suza: “Teško nam je, veliki stres” (VIDEO) “U ŠOKU SMO, OVO NIJE TREBALO DA SE DESI” Porodica učesnice van sebe nakon saznanja da je trudna, ne mogu da veruju! HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: LUNA OČAJNA SA DECOM NE IZLAZI IZ STANA? Gagi Đogani VAN SEBE “Ovo je strašno!” (VIDEO)

ŠOKANTAN SNIMAK ANITE STANOJLOVIĆ! Jedva stoji na nogama, gledaoci zgroženi! Anđelo raskida sa njom

Objavio: RHT
13/03/2024 6:56 PM

Šokantan snimak Anite Stanojlović!

Učesnica rijalitija, Anita Stanojlović, sinoć je popila koju više, a da stvar bude još gora, ona nije mogla da stoji na nogama od alkohola, a žurka je tek počela.

foto: youtube/printscreen, Šokantan snimak Anite Stanojlović

Na snimku koji se pojavio na mrežama vidi se Anita koja objašnjava Ša neke stvari, međutim, jedva stoji na nogama.

– Crna Anita – dobacila je Miona, dok je Anita hvalila njen stajling za žurku.

Komentari ispod videa samo su se nizali, a mnogi fanovi rijalitija besni su zbog njenog postupka i ovakvog ponašanja.

Podsetimo, Anita i Anđelo su pod budnim okom javnosti i fanova rijalitija nakon što je ona prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru u Eliti i uplovila u odnose sa Rankovićem.

Matora je podnela pre toga papire za razvod braka, budući da je takođe otkriveno i da se Stanojlovićeva dopisivala sa drugom devojkom na dan njihovog venčanja u Crnoj Gori.

Foto: Pritnscreen Instagram/Ilustracija Hypetv

Šok optužbe

Anita Stanojlović kaže da ona jeste bila u kontaktu sa drugim ženama u vreme kada je ušla u brak sa Jovanom Tomić Matorom, ali da to nije najgore.

Ona tvrdi da su njene cimerke Maja Marinković i Jovana Cvejanović radile gore stvari i u spoljnom svetu i pred kamerama. Ali da zbog toga više neće da se uzrujava.

– Jesam napravila grešku. To sam na kraju priznala, ali neću da me neko vuče za nos. Ovde su devojke menjale muškarce kao čarape. Zauzeti momci su varali, a kleli su se u devojke koje ih čekaju napolju. Jovana redom juri momke i tera ih na seks. A ja sam kao najveća grešnica! E pa pošto nije tako, više neću ni oko čega da se nerviram. Dosta mi je lažnih moralista. Nećete više moći da mi priđete – pričala je ona kroz smeh, da bi na kraju dodala:

– Anđelo i ja smo ušli iskrenije u ceo odnos nego Matora i ja, to svima neka bude jasno. Sa Matorom sam nepromišljeno ušla u sve, možda je trebalo da se sačeka da vidimo da li smo zaista jedna za drugu, zato je i došlo do čega je došlo, ali nećui da se vraćam na sve to. 

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner