Background adbanner
calendar

Utorak 14. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRAMAN POTEZ Željka Mitrovića! UCENJUJE BIVŠU VLASNICU FARME koju je kupila PORODICA MIRKOVIĆ! Oglasio se Saša Mirković “Prestani da pretiš, PRIHVATI PORAZ” “BILA SI SA KRIMINALCIMA, HVATAJU TE NA OGRADI” Janjuš i Asmin oči u oči, urnisao Aneli: “Mafijašice, folirantu, vodim rat sa tobom” (VIDEO) EKSKLUZIVNO! Marko Miljković PREBAČEN IZ URGENTNOG CENTRA u bolnicu za MENTALNE BOLESTI “LAZA LAZAREVIĆ”! Najnoviji detalji ANELI VAN SEBE! HITNO TRAŽI POLIGRAF: Unete šok informacije iz spoljnog sveta, Ahmićeva zajecala na sav glas! STANISLAV PONIZIO I ŠUTNUO MAJU: Učesnica ne može da dođe sebi, nakon brutalnih intimnih odnosa, sada joj ovo uradio, ŠOK DRAMA U PORODICI ANĐELE ŠPARAVALO: Njena majka se rastaje sa dušom, objavila srceparajuće fotke i reči, van sebe (FOTO) “RAČUNAJTE NA NAS” Miroslav Ilić i Aca Lukas će biti deo novog rijalitija na Hype televiziji! Saša Mirković im se javno zahvalio MARKO OPKOLJEN SA SVIH STRANA! Miljkovića čuva 8 policijaca, NA KRAJU PRIZNAO ŠTA JE URADIO?! “EVO ŠTA JE OSTALO OD MENE POSLE 10 GODINA BRAKA” Veljko ne može više da ćuti o Verici Rakočević: “Kao da sam kon” “UMESTO DA BUDEM SA DECOM, SADA ME VODE U LAZU” Marka Miljkovića privode sa lisicama, on nastavlja da pravi HAOS! “DOBIO SAM BATINE” Marko Miljković JECA NA SAV GLAS: “Žena mi je sama sa decom kući” Ne može da dođe sebi! “ONA JE BILA NEKA PROSTITUTKA” Uroš Ćertić urnisao Aneli Ahmić, a onda otkrio učesnice rijalitija koje se bave najstarijim zanatom! UHAPŠEN MARKO MILJKOVIĆ! U PRATNJI POLICIJE STIGAO U URGENTNI CENTAR! HYPE ekskluzivno saznaje detalje NOVO OGLAŠAVANJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Ne zaustavlja se, nakon pretnji, opomene i urnisanja Maje, sada javno objavila ovo! “ON JE ŠIBICAR, MISLIO JE DA ĆE ASMIN UĆI U RIJALITI” Uroš Ćertić “uništio” Janjuša, a onda razotkrio TAJNI PLAN Aneli i njega! SANDRA AFRIKA NA PROMOCIJI BEZ BRUSA! Sevnule grudi iz pripijene haljine, pevačica u nikad vrelijem izdanju, sve na izvol’te! (FOTO)

PRIRODNE maske od MEDA za SVAKI tip kože

Objavio: RHT
13/03/2024 5:32 PM

Isprobajte ovo!

foto: instagram/printscreen

Površinski sloj kože – epiderm štiti je od svih spoljnih uticaja, pa čak i od hranjivih sastojaka od kojih su napravljene maske. Zato je jako teško postići da oni prodru u dublje slojeve kože. Vaša koža upiće samo mali procenat aktivnih sastojaka i to onih koji su prisutni u najvećem procentu. Zato, je mnogo korisnije koristiti prirodne maske za kožu, odnosno one koje samo možete napraviti kod kuće pa birati sastojke shodno onome što je vašoj koži potrebno.

MASKE OD MEDA!

Med i cimet – Potrebno je da dve kašike meda pomešate sa kašikom cimeta. Masku možete nanositi prstima (stavite rukavice)  ili četkicom, kako god vam više odgovara. Nakon redovne upotrebe, uočićete da su nepravilnosti na koži ublažene. Vrlo brzo ćete primetiti da su upalni procesi smanjeni, dok je crvenilo nestalo. I što je najvažnije, vidljivost bubuljica, ožiljaka i bora biti manja. 

Med i jogurt – Dovoljno je da pomešate kašiku meda, sa dve kašike jogurta. Mešajte ove sastojke dugo, dok se dobro ne sjedine i dobijete ujednačenu smesu. Kada maska bude gotova, nanesite je direktno na čistu kožu i ostavite 15 minuta da deluje.

foto: youtube/ptinscreen

Med i šećer – Za ovu masku iskoristite dve kašike meda i pola kašike šećera. Kada pomešate ove sastojke, videćete da ste dobili zrnastu masku koja je idealna za mehanički piling lica. Pažljivo je nanesite na mokro lice i kružnim pokretima trljajte kožu. Kada skinete smesu sa lica, videćete da je koža osvežena, da je lice čisto i nahranjeno.

Med i banana – Dovoljno je da zgnječite pola banane i da tome dodate kašiku meda . Smesu treba naneti na mokru kožu i ostaviti da deluje najmanje petnaest minuta. Banana je poznata kao veliki borac protiv slobodnih radikala. Ona obiluje vitaminima i mineralima od kojih dominira kalijum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner