Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAVOVA ĆERKA VAN SEBE! Nakon što je njen otac imao odnose u kupatilu, ne može da dođe sebi, ključa od besa! “NISAM ZA NASILJE” Sloba Radanović o Marku Miljkoviću: Progovorio o SKANDALU, muk među prisutnima tokom njegovog priznanja! (ANKETA) Da li biste pre gledali rijaliti “IMANJE” (FARMA) ili “ELITU” (ZADRUGU)? Glasajte!!! “RAZVOD JE JEDINO REŠENJE” Anabela GRCA U SUZAMA: Nije mogla više da ćuti, potpuno se SLOMILA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šok oglašavanje sestre Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Napustila njihov stan! (FOTO) “BILI SMO U ŠEMI I POLJUBILI SMO SE!” Jelena Vučković o Nikoli Rađenu: “Ja nisam rasturila brak Ani Kokić i Rađenu!” TEODORA OKUPILA PORODICU NA SVOJOJ PROMOCIJI: Pojavio se i njen otac kog nikada ne viđamo, a evo šta kaže Goca Džehverović! (FOTO) PREMIJER SLOVAČKE ROBERT FICO U KOMI: Nalazi se u kritičnom stanju, izgubio previše krvi! “SA MAJKOM NISAM GOVORILA!” Jelena Vučković iznela detalje svađe sa Gocom Božinovskom: “Ja sam kriva!” PRVO POJAVLJIVANJE TEYA DORE NAKON EVROVIZIJE: Došla kod Teodore na promociju, pa šokirali izjavom: “Žao mi je…” OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo šta svaki horoskopski znak NIKADA NEĆE URADITI niti dozvoliti da mu se u životu desi! SAŠA MIRKOVIĆ DONEO ODLUKU I ODUŠEVIO JAVNOST: “Sav prihod od glasova u rijalitiju ide u HUMANITARNE SVRHE, Hype poklanja jednoj porodici i KUĆU” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon Markovog hapšenja, evo kakvo stanje je u njihovom domu! (FOTO) VRELO IZDANJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Sve oči uprte u nju, istakla silikone i pokazala atribute u uskoj haljini, a svi u šoku zbog JEDNE STVARI! ŠA ZAVRŠIO U ANELINOM KREVETU: Gledaoci ne mogu da veruju, Janjuš će doživeti NERVNI SLOM, raskrinkana TAJNA AFERA?! (FOTO) “NE SLAŽEM SE SA POLITIKOM VLASTI” Šokantna izjava atentatora na Fica nakon hapšenja: “Mediji su likvidirani” (VIDEO)

Horoskop za 13. mart! Bikovi – moguće jake glavobolje, Blizance očekuje neplanirano poslovno putovanje!

Objavio: RHT
13/03/2024 12:15 PM

Horoskop za sredu!

Svakodnevno se pitamo šta nam donosi horoskopski znak određenog dana, a mi vam prenosimo ko danas uživa a ko ima velikih problema!

FOTO: Printscreen youtube

Ovan 
Posao: Ukoliko ste prihvatili činjenicu da malo morate da promenite sopstveni nastup, brže ćete realizovati sve što zamislite.
Ljubav: Slobodni bi mogli da otpočnu tajnu vezu,i vrlo moguće sa osobom koja je zauzeta.

Bik
Posao: Naglašene su novčane transakcije, čuvajte se nevidljivih troškova. Budite odgovorniji nago inače, pomoć prijatelja biće vam neophodna, veoma izazovan period za finansijsku situaciju.
Ljubav: Napravite pozitivne zaokrete i prvi korak i videćete da će vam se nova simpatija ubrzo pridružiti.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci
Posao: Poslovna sfera vam nudi mogućnost putovanja ili generalno dosta kontakata sa strancima i stranim firmama.
Ljubav: Slobodni pripadnici će se i dalje vrteti u krug staro-novo, bez mogućnosti da se odluče, bojeći se da ne pogreše. Nećete saznati ukoliko ne pokušate, na vama je sve.
Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak
Posao: Otvaraju vam se lepe mogućnosti za saradnju sa inostranstvom i novim saradnicima koji će vam baš prijati.
Ljubav: Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, da postavite odnos na drugačije, stabilnije i pozitivnije temelje.
Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Foto: Pinterest

Saznajte!

Lav
Posao: Što se posla tiče očekuje vas solidna komunikacija sa saradnicima, tekuće obaveze odrađivaćete rutinski, a moguća je i najava obuke ili dodatnog usavršavanja.
Ljubav: Oni koji su slobodni i željni akcije na polju ljubavi imaće danas povoljnu klimu da se pokažu i urade nešto konkretno.  Stvari će se odigravati velikom brzinom, stoga budite spremni da brzo odreagujete.
Zdravlje: Jačajte imunitet.

Devica
Posao:  Maksimalno se potrudite da neku od novih ideja nametnete onima koji odlučuju, odnosno da budete predvodnik  novog poslovnog projekta.
Ljubav: Evo jednog dobrog dana da nešto više pažnje i vremena posvetite dragoj osobi i priredite joj neko lepo iznenađenje.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga
Posao: Velika je verovatnoća da kraj radnog dana dočekate u pozitivnom raspoloženju, ponajviše zbog toga što neke projekte, obaveze, konačno privodite kraju bez zastoja i problema.
Ljubav: Bilo bi mudro da danas izbegnete bespotrebne rasprave i objašnjavanja sa partnerom.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija
Posao: Uspevaćete bolje da se organizujete i praktičnije pristupite obavezama, a moguće su i  nove ponude za saradnju.
Ljubav: Stare ljubavi i simpatije nikako da ostavite u prošlosti, a ni one vas. Ima tu nečeg što vas i dalje veoma intrigira a ni sami ne znate šta je to.

Iznenadite se!

Strelac
Posao:  Evo jednog radnog dana da većina Strelčeva malo predahne, a mnogi će ostvariti kontakt sa novim saradnicima.
Ljubav: Veoma dobar dan imaće predstavnici znaka za koketiranje i šarmiranje na širokom frontu, ipak, obratite pažnju na osobu iz poslovnog okruženja.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac
Posao: Otvaraju vam se mogućnosti da napravite dobru poslovnu kombinaciju ili saradnju, što vam može doneti značajne finansijske benefite.
Ljubav: Nije partnerova krivica što vi imate promenljivo raspoloženje ili probleme druge prirode.

Vodolija
Posao: Ovog dana ne računajte mnogo na pomoć i lojalnost okoline, moraćete  sve sopstvenim snagama da odradite.
Ljubav: Dosta dobrog i kvalitetnog vremena možete provesti u društvu drage osobe, samo uskladite poslovni raspored.
Zdravlje: Pa, budite fizički aktivniji.

Ribe
Posao: Nema danas nepremostivih prepreka za Ribe. Posao će teći svojim tokom, a vi ćete moći da preuzmete kontrolu nad svim dešavanjima. Samo napred.
Ljubav: Nije povoljan dan za ozbiljnije razgovore jer može doći do varnica i ljubomornih komentara.
Zdravlje: Pričuvajte se povreda od oštrih predmeta.

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner