Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PLJUŠTE KAZNE U RIJALITIJU! Leti perje, ne tolerišu se više gluposti SVE PRŠTI OD PREGLEDA! Evo koga je Teya Dora sve ostavila iza sebe HITNO OPERISANA! Bivša rijaliti učesnica završila u bolnici PROCURIO SNIMAK! Ivana Šašić KRIŠOM U RUKU dala Matoroj OVO tokom žurke! Haos na mrežama, oglasila se pevačica “POKUŠALI SMO DA SPASIMO BRAK!” Nikola Rađen o braku sa Anom Kokić: “Bili smo realni u odluci!” NAPUSTIO RIJALITI! Rešio da mu zagorča život, nema blama! KAO OPAREN, PRAVI HAOS! PORODICA UDOMILA LAVA, nisu ni slutili JEZIVU TRAGEDIJU koja je usledila! Spavao je s decom, jeo za stolom, a onda se probudila ZVER NEPREPOZNATLJIVA! Bivša supruga Nenada Aleksića Ša NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA! Ekskluzivno za Hype SKANDAL! Saša Popović se IŽIVLJAVAO U FERARIJU PREKO 150 KM/H! Uhvaćen kako vodi “TAJNE RAZGOVORE” ispred svoje kuće u kolima preko POLA SATA INFORMACIJA IZ SPOLJNJEG SVETA! Veliki šef saopštio vesti, rijaliti učesnici poskakali SVE VRVI OD POZNATIH! Pevačica i bivša rijaliti učesnica naparavila gala slavlje (VIDEO) “Ša je PROLUPAO, POLUPAN JE!” Ekskluzivno! Sofija Una URNISALA repera! (VIDEO) Marina Ćosić progovorila o EROTSKIM SCENAMA! Suprug me je zamolio da ne snimam više takve filmove! “Anđela je radila takve GADOSTI!” Ekskluzivno! Sofija Una RASKRINKALA Đuričićevu! (VIDEO) NEVIĐENO DO SADA! Slavlje u svlačionici Panatinaikosa, a Lesorov sin zapevao Partizanovu pesmu MILICA DABOVIĆ PREŽIVELA PAKAO, DOŽIVELA JE NASILJE: “Naučila da me šamaraju i udaraju, ali da se dižem”

SRAMNO DA SRAMNIJE NE MOŽE! ISPLIVALO! PLAĆENI STATISTI na protestu ispred RTS! Breskvicin menadžer Bridžis iskeširao samo TRI “TAPŠAČA”? Breskvica sa NULE pala u MINUS

Objavio: RHT
10/03/2024 12:34 AM

Sramno da sramnije ne može

Društvene mreže su poslednjih dana bile bombardovane najavama protesta ispred Radio-televizije Srbije. A sve zbog Anđele Ignjatović Breskvice i “fanova vernih” koji žele da ona predstavlja Srbiju na Evroviziji.

Sramno breskvica bridžis statisti foto youtube/ instagram
Foto: youtube/ instagram breskvica ridžis/ statisti


Večeras je i bio protest, ali da li zbog kiše ili hladnog vremena, ispred RTS- je stajalo manje od petoro ljudi.

Skupu su na brojnosti dali novinari i policija koji su očekivali zapravo protest.

Međutim, da sramnije ipak može. kao i da za Breskvicu ipak nije nula, nego je ušla u minus fazu, dokazao je večerašnji snimak sa “protesta”.

“PLAĆENI STATISTI DA URLAJU NA PROTESTU”

Naime, na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama uslikana su “poznata lica” našim čitaocima i gledaocima.

Sramno
Foto : instagram “sramno”

Dakle, skandalozno saznanje je da su i ta tri čoveka na protestu zapravo plaćena da budu tu. Dokaz u prilog tome je što je čovek na protestima jedan od najvernijih statista, sa televizija. Dakle tri tapšača i “urlača” koji su odradili smenu večeras pred RTS-om?


Pa ovo jadnije ne može”, “Je l’ to onaj iz “Narod pita”? “Ljudi, ovaj ne zna ni zašto je došao”. “To je onaj lik što spava u emisijama”. samo su neki od komentara ispod objave.

sramno
Foto : instagram/ youtube sramno

Još skandaloznije je što menadžer Bridžis iskeširao troje statista koji su “odradili smenu” i krenuli kući.

Foto: instagram printscreen

“Bridžis baksuzan menadžer?”

Nikola Bridžis osim što se osramotio večeras, navodno plativši statiste za “protest” za Breskvicu, bio je i menadžer Tee Tairović kada je uhapšena na aerodromu.

Pevačicu je privela, kako su mediji pisali, finansijska policija, jer je navodno kod sebe imala oko 70.000 evra, a pored nje, privedeno je nekoliko njenih kolega. pisao je Kurir tada.

Kako je rekao njen menadžer Nikola Bridžis, ona je prevashodno privedena zbog prekoračenja boravka u Šengenskoj zoni i da nema nikakve veze sa finansijama.

Naravno da nema veze sa finansijama, jer finansija nema?

Verujemo da se “menadžer” ponadao večeras da će doći bar neko, jer nije u prilici, budući da se istrošio tokom izbora za pesmu Evrovizije.

Ipak nije baš svaka reklama, reklama, po nešto je i sramota.

SAŠA MIRKOVIĆ JE PRVI REKAO DA JE KAMPANJA PLAĆENA

Foto: Hypetv

Direktor Hype televizije i produkcije Hype, menadžer i producent Saša Mirković oglasio se nakon pobede Teya Dore i prvi javno rekao da je Breskvica platila kampanju:

Nemojte da ste svi smešni. Ova mala Breskvica je očajno otpevala, nastup daleko od originalnog. Slatkica i nista više. Moja Boranka Teodora je bila tematski originalna, stilski drugačija, pevački jaka, ili jedinstvena.I zato je pobedila a siguran sam ako ima dobar tim u Malmeu može daleko. Ali tim je bitan, jer samo timovi pobedjuju.”

DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

Reči Saše Mirkovića potvrdila je i Olivera Kovačević .

Olivera je podsetimo, urednica i supervizorka takmičenja, ali i ujedno i pomoćnica generalnog direktora RTS.

Saša Mirković Olivera kovačević Foto:ATA images

Saša Mirković Olivera kovačević Foto:ATA images

Saša Mirković Olivera kovačević Foto:ATA images

Olivera je svojom izjavom potvrdila reči Saše Mirkovića, te na temu pobednika za pesmu Evrovizije Teya Dore, ali i Breskvice, kao drugoplasirane, prokomentarisala na vrlo sličan način kao i direktor Hype televizije. DETALJNIJE OROČITAJTE KLIKOM OVDE.

KARIJERA BRESKVICE JE UNIŠTENA?! Karleuša nikad žešće oplela pevačici: Razvlače je KAFANSKI MENADŽERI?

Jelena Karleuša je u svom izlaganju na Instagramu pomenula da smatra da pevačica nije u dobrim rukama, a sad vidimo i zašto:

Sramno da sramnije ne može
Foto: hype tv “sramno da sramnije ne može”

“Slatka talentovana devojka u kandžama kafanskih menadžera i savetodavaca poznatih po uništavanju karijera. Šteta.“, napisala je JK. Zaista šteta. DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hype.tv/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner