Background adbanner
calendar

Četvrtak 6. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIĆALOVIĆ SE GUŠI U SUZAMA! Otkrila dugo čuvanu tajnu o kojoj nije smela da pisne, presekla i donela veliku odluku! “NISAM RAZMIŠLJALA KAD SAM OTIŠLA DA ŽIVIM SA HARISOM” Melina Džinović nije mogla da ćuti o braku sa pevačem “SAMO NEBO JE GRANICA” Saša Mirković se ponosno oglasio: “Naš tim filmske i serijske produkcije je napravio SHOWREAL za inostrano tržište” LETI PERJE IZMEĐU MAJE I MIONE! Ušle u brutalan okršaj, obezbeđenje uletelo munjevito, UČESNICI ZANEMELI! UMRO MIHAILO ERIĆ! Nekadašnji novinar i urednik RTS preminuo u 82. godini, kolege se opraštaju! SAŠA MIRKOVIĆ SAOPŠTIO DA HYPE PRODUKCIJA PRIPREMA VELIKO IZNENAĐENJE: “Krenuli smo da razrađujemo scenario za NOVI FILM” SKANDALOZNO! ŠA PSUJE I VREĐA MIONINE FANOVE: Jovanovićeva se drži za glavu od muke, reper doživeo NERVNI SLOM POLOMIO JOJ REBRA I UDARIO JE PESNICOM?! Bivša žena Nenada Pagonisa tvrdi da joj je naneo TEŠKE TELESNE POVREDE! “POCEPALA JE UGOVOR PRED SVIMA” Karleuša bila šokirana kada je videla cifru, odmah reagovala i napravila neviđeni HAOS! SONJA VUKSANOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI? Ekskluzivni snimci HYPE PAPARAZZA! DEČAK OD 4 GODINE PROGUTAO OTROV ZA MIŠEVE: Lekari iz Kuršumlije se bore svim silama za njega! IZNENAĐENJE! Nadica Ademov čeka dečaka: Pevačica podelila radosne vesti! (FOTO) “OBEĆALA SAM MU PETORO DECE” Prva izjava Tamare i njenog muža nakon venčanja, otkrili svoje planove, a on na kraju priznao jedno! JANJUŠ UCENJUJE PRODUKCIJU ZA JEDNU STVAR: U sve umešao i Anelinu porodicu, oni momentalno reagovali, NEVIĐENA DRAMA OKO TRUDNOĆE! POLA SRPSKOG DŽET-SETA NA VENČANJU TAMARE MILUTINOVIĆ: Pevačica se pojavila u šok izdanju, a njen bivši došao sa novom devojkom! PREMINUO ČUVENI VODITELJ DNEVNIKA NA RTS-U! Dušan Čukić umro u 87. godini

STRAHOVALA SAM DA ĆU MAJKU ZATEĆI MRTVU! Zorannah slomljeno o porodičnoj tragediji, ispričala detalje koji kidaju dušu

Objavio: RHT
07/03/2024 1:27 PM

STRAHOVALA SAM DA ĆU MAJKU ZATEĆI MRTVU!

Foto:Hypetv/ChitChat

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah sa svojoim pratiocima neretko deli trenutke iz svog privatnog života. Za one koji je prate od ranije poznato je da je izgubila oca, a kasnije i majku koja se često pojavljivala u njenim videima.

Iako mnogi misle da je Zoranin život kao bajka, ona je nažalost imala jako teške periode, ostala je veoma mlada i bez majke i bez oca.

Prvo je ostala bez oca, a 2015 godine njena majka je posle duge borbe sa opakom bolešću, izgubila bitku.

Ona je o ovoj temi i majčinoj borbi otvoreno govorila. U jednom svom vlogu priznala je kroz šta je prolazila za četiri godine, koliko se njena majka borila sa karcinomom.

 Moja majka je umrla od karcinoma, i to je bolest koja ne pogađa samo tu bolesnu osobu nego celu porodicu. To je jako strašno. Ja sam bila jako mlada kada sam proživljavala sve to, imala sam 21 godinu kada je ona dobila dijagnozu, a 25 kada je umrla.

Jovanovićeva se prisetila trenutaka kada se bojala da će majku pronaći mrtvu na podu, pa briznula u plač.

– Te četiri godine ne znam kako bih objasnila. Ja sam godinama ulazila u stan sa mentalnom spremnošću da ću je zateći na podu kada otvorim vrata. Jer je to situacija koja može da se dogodi, tako se nešto slično i desilo. Četiri godine imate strah kada vam se neko ne javi na telefon. Živite sa takvim strahom i nemate pojma šta će da se dogodi i šta je sledeći dan. Sve se dogodi preko noći. Meni je jako teško da govorim o ovome. Takve stvari ne možete nikad da prebolite i ne možete nikad da se oporavite – rekla je ona sa knedlom u grlu.

STRAHOVALA SAM DA ĆU MAJKU ZATEĆI MRTVU!

Inače, jednom prilikom progovorila je i o depresivnom stanju u koje je upala zbog poroduične tragedije koju je preživela.

 Život ide dalje. Moj je jednom stao i znala sam da ako to dozvolim drugi put, da se neću izvući iz tog pakla depresije. Ključna stvar u svemu je da se izbegavaju lekovi za smirenje i spavanje i da se što pre nastavi s normalnim životom.

Podsetimo, Zorannah odnedavno uživa u vezi sa novim dečkom  golmanom Elojom Rumom od kog se ne razdvaja, a neprestano kače i zajedničke objave na Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Hypetv/Alo/NK)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner