Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKU MILJKOVIĆU PRETI VIŠEGODIŠNJA ROBIJA? Ovo su DETALJI KRIVIČNE PRIJAVE? Evo DA LI JE KOD SEBE imao oružje DRAMA TOKOM IZNOŠENJA ODBRANE MAJKE DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA: “Dosta sa lažima” – Očevi ubijenih devojčica “izjurili” iz sudnice Pevačica doživela SAOBRAĆAJKU: Otkazale joj kočnice – sa njom u vozilu bile osmomesečna BEBA i petogodišnja devojčica MILJKOVIĆ I DALJE PROVOCIRA? I nakon 40 SATI SAMICE besan je! Novi detalji iz tužilaštva! HYPE NA LICU MESTA BAKA PRASE DOBIO ŽELJKA MITROVIĆA NA SUDU? Jutjuber se oglasio BRUTALNOM PROVOKACIJOM o kojoj bruje društvene mreže! Porodična idila! Aleks i beba STIGLE u Crikvenicu! Car se oglasio EMOTIVNOM objavom! Izgled Marka Miljkovića ZABRINJAVAJUĆI!? Detalji iz pritvora posle hapšenja DOK MARKO BESNI NA SASLUŠANJU, komšija čisti JAJA sa zgrade koja je Miljković bacao prilikom sukoba (FOTO) ŠOK INFORMACIJE IZ TUŽILAŠTVA! Saznajemo šta je Marko rekao SVEŠTENIKU nakon 40 SATI SAMICE?! 40 SATI SAMICE: Marko Miljković doveden SA LISICAMA! Luna BESNA! DOKLE VIŠE? Još jedna vožnja u kontra smeru na autoputu: Vozač “megana” zalutao kod Bubanj potoka (VIDEO) Sandra Afrika otkrila SVE DETALJE preljube! Volkov je varao sa koleginiocom?! Uhvatila ih na delu!? Evo o kome je reč! SAZNAJEMO: Devojčica je pronađena i vraćena u ustanovu TUGA! OTAC VIDEO SLIKU POGINULOG SINA, UHVATIO SE ZA GRUDI I KLEKNUO: Najtužnija scena na mestu gde je stradao Srbin iz Čikaga! Nezapamćeno nasilje u Trećoj gimnaziji: Prebijen profesor jer je pritekao u pomoć mladićima koji su se potukli Hype televizija ispred tužilaštva, gde se trenutno vrši saslušanje Marka Miljkovića!

BUKTI RAT! Marija Kulić se osetila prozvanom! Majka Teodore Delić sasula salvu uvreda: “Marija je klošarka i prostakuša iz Niša”

Objavio: RHT
05/03/2024 10:51 AM

Bukti rat!

Sukob dobio nove razmere, nakon što su se oglasile i Marija Kulić i majka Teodore Delić, Slavica.

FOTO: Hype

Teodorina majka nije imala ni malo lepe reči na Marijin račun, a pored toga osvrnula se i na Miljanu Kulić, te je u nju žestoko prokomentarisala.

– Ne obraćam pažnju na klošarku, koja je imala švalere i naterala je svoje dete (Miljanu) da bude duševni bolesnik. Miljana zarađuje pare. Ona je klošarka, obična prostakuša. Ta klošarka iz Niša nije imala ni wc šolju, njihova prodica nije imala ni gde da se okupa. Ja svoju Teodoru podržavam samo ako vodi ljubav s nekim koga voli, a ona voli Nenada. Marija naziva moje dete štakorkom, a moje dete nije bar bolesno. Volela bih da mi Teodora rodi dečaka dok sam ja u punoj snazi. Znam ja da će Nenad i Teodora biti dugo zajedno. Ja imam tri ćerke, a Nenad ima dve ćerke, zato bih volela samo da imaju možda sina. Inače nek je živa i zdrava i da je sin u pitanju. Volela bih da čuvam unuče – rekla je Slavica.

Foto: YT printscreen

Međutim u celu priču se uključila Marija Kulić i to posle poziva koji je Teodora Delić imala sa majkom Slavicom.

Sasula joj sve u lice!

– Nije ni čudo što ova štakorka opšti napolju s kim stigne, kako pričaju. Majka je podržava u tome. Kaže joj da vodi se*s, na nacionalnoj televiziji. I to ne kaže da vodi ljubav, nego vodi se*s. Ej, bože mili i to matora drtina – napisala je Marija.

Teodorina majka je seljančura jedna perfidna. Podržava ćerku da živi u Beogradu, da plaća stan, da ima troškove, da izlazi po splavovima, što, ona joj daje pare za to?! Koliko godina ima Teodora?! 20, 21?! Gde se žensko dete sa toliko godina pušta samo u Beograd?! Je l’ ona studira, pa je došla u Beograd?! Nego došla da hvata zjale i da pronalazi tu i tamo, kao što kažu ljudi, sponzore. Ona će meni, seljančura jedna, koja podržava ćerku u, kako kaže, se**anju da drži predavanja?! Hajde bre, beži bre, svakav šljam ušao tamo i njihove porodice i roditelji! Katastrofa – rekla je Marija za medije.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner