Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
INTIMNA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! HYPE NA LICU MESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN SRAMNO! Majka ozloglašenog Albanca Fatona Hajrizija najavila TUŽBE za svakoga ko njenog sina nazove ZLOČINCEM! STRAVA I UŽAS KOD SAVSKOG MOSTA! Muškarac preti da će da skoči sa prozora zgrade (VIDEO) “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) OTVORENA “SRPSKA KUĆA” U PARIZU, PRISUSTVUJE I PREDSEDNIK VUČIĆ! JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Objavio fotografiju preminulog brata, ovako je pokazao da misli na njega svaki dan! (FOTO) UŽAS U ZEMUNU! Srušio se plafon u tržnom centru, ima povređenih! OVO JE VIKENDICA NATAŠE BEKVALAC KOJA VREDI MILIONE! Nekretnina koja poseduje ogroman bazen i više spavaćih soba, sve pršti od luksuza! SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POKAZAO KAKO UŽIVA SA NJOM! Marko Bijelić objavom pokrenuo lavinu komentara! FOTO) JELENA ROZGA IMA NOVOG DEČKA! Pevačica priznala: “Nisam više solo igračica!” SAŠA MIRKOVIĆ POVREĐEN! Oglasio se iz hotela gde se dogodila nezgoda! (VIDEO) EVO KADA PONOVO KREĆE TOPLOTNI TALAS! Paklene vrućine se vraćaju u Srbiju na velika vrata! ZAŠTO TREBA OPROSTITI PREVARU? Ekskluzivno u “Sada i ovde” motivacioni govornik Boris Vuku otkriva odgovor na ovo pitanje! VELIKA ŠTETA! Milica Nikolić izgubila u osmini finala u džudou, plivači nisu uspeli da se plasiraju u finale, kao ni Zorana Arunović u streljaštvu!

Obratite pažnju! Ovaj datum u martu je najvažniji!

Objavio: RHT
04/03/2024 1:20 PM

Obratite pažnju!

U svakom mesecu postoje datumi koji su povoljniji od drugih, pa bi trebalo da ih iskoristite.

Obratite pažnju!

Foto: Pinterest

Kako prognoziraju ruski astrolozi, 10. i 11. mart su najvažniji. Oni određuju dalji razvoj celog meseca, s obzirom na to da se tih dana očekuje da će Merkur i Venera povratiti snagu i završiti negativan period, koji je počeo sredinom februara.

Obratite pažnju!

Ipak, kao najbolji datum u mesecu izdvaja se 10. mart.

Naime, kako prognoziraju astrolozi, 10. mart je najvažniji i najpovoljniji dan u mesecu. Merkur će na ovaj dan ponovo postati kreativan, povrativši većinu svoje moći. Biće to odličan dan za kupovinu, komunikaciju i putovanja. Sve ovo će biti relevantno za naredne dane marta, ali 10. definitivno ne bi trebalo da sedite mirno, da budete u samoći i besposleni, u depresiji.

Prihvatite se posla i gledajte kako vam bogatstvo doleće u susret.

Podsetimo, snovi ne ukazuju samo na najvažniji problem koji snevač ima, već i navode na potencijalna rešenja u rešavanju konflikta.

Jung je smatrao da su snovi poruke našeg nesvesnog.

Jung je tvrdio da su snovi psihički fenomen-ogledalo centralnog konflikta klijenta.

Snovi ne ukazuju samo na najvažniji problem koji snevač ima, već i navode na potencijalna rešenja u rešavanju konflikta. Šta slute snovi?

Već smo rekli da su snovi deo našeg nesvesnog i neretko nam govore u kakvom je stanju naša psiha, dajući nam naizgled skrivene signale i simbole, koje uz odgovarajuće psihološko tumačenje možemo da razumemo. Zahvaljujući jedinstvenoj metodi švajcarskog naučnika Karla Gustava Junga, bićete u mogućnosti da analizirate i shvatite simbole vaših snova.

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner