Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

ŠOK ISTINA O BRAKU IVANA I GOCE! Marinković izneo javno jednu stvar, učesnici ZANEMELI! Pevačica će pobesneti

Objavio: RHT
27/02/2024 8:22 PM

Šok istina o braku Ivana i Goce!

Poznato je da je rijaliti učesnik, Ivan Marinković, bio u braku sa pevačicom Gocom Tržan, te da imaju zajedničku ćerku Lenu.

Tržanova izbegava da iznosi detalje iz braka s njim, sem kada demantuje njegove tvrdnje, međutim, Marinković iznova iznosi ono što javnost do sada nije znala.

Photo: Ata images, Šok istina o braku Ivana i Goce!

On je u rijalitiju sada otkrio da je muž matičarke koja je venčala njena i Jelenu, je sklopio njegov brak sa Gocom.

Inače, učesnici su pričali na temu braka, a onda je reč dobio i Marinković.

– Odgovarao mi je loš brak, kada sam bila u njemu poželela sam dobar razvod. Očekuje se pravdanje i ubeđivanje, to ne želim. Može da radi šta hoće samo da ne saznam – rekla je Anita.

– Zašto bi značilo da ako nekoga voliš i pružaš mu sve, ne možeš da pružaš pored njega. Prave ljubavi su večne, jedite go**a – rekao je Đedović.

– Ja sam upoznao osobu pre šest meseci i sa njom bi mogao sve na svetu, da ne pomislim na drugu osobu nikada – rekao je Samir.

– Evo, poenta sledeća je, priča se o ljubavi. I ti osećaš večnu ljubav prema svom mužu, šta si tražila sa telefonom – pitao je Đedović.

– Ne, ne, pričali smo o braku, debata je brak. To je dobar razvod – rekla je Milena.

– Evo ti primer. Ko je bio prvo, a ko drugo mesto u “Zadruzi 5”?! Narod je podržao razvod i prevaru i ljubav…Žena koja je venčala mene i Jelenu, kada smo došli po venčani list, rekla mi je da joj je muž matičar koji je venčao mene i Gocu – rekao je Marinković.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner