Background adbanner
calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UVODI SE SISTEM ZA UPOZORAVANJE OD NEVREMENA! Svaki građanin Srbije dobiće poruku! BIJELO DUGME ZASIJALO NA BANJA LUKA FESTU! Emotivni nastupi i vrhunski muzičari upriličili događaj! “OTAC NIJE PRIČAO SAMNOM MESEC DANA KADA SAM SE UDALA ZA NJEGA” Ekskluzivno u D-Cast-u Sani i Natalija Trik Fx: “Rijaliti je mač sa dve oštrice”! SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva šta kaže ženama kada joj kažu da im muž pomaže oko dece! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! OTKRIVENA VELIKA TAJNA TOŠETA PROESKOG! Pevačica iznela celu istinu, ovo niko nije znao! Zašto MLADA GAZI MLADOŽENJU NA SVADBI? Otkriveno šta se krije iza ovog običaja “TERAM PO SVOM, PROBLEM JE U MENI” Rada Manojlović progovorila o ljubavnom životu! JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! “OD BEOGRADA DO NIŠA ZA SAT I 40 MINUTA!” Predsednik prisustvovao ceremoniji početka izgradnje železničke obilaznice! EVO KOJI JE PEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mestu samo zbog ovoga, a klubove puni! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Meštanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj deci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) UVODI SE ELEKTRONSKO BOLOVANJE! Evo kako će se promeniti zdravstveni sistem u Srbiji! PROVEDITE DAN U MIRU! Hrišćani slave svetiteljku Agripinu na čiji se praznik govore posebne reči DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUL: Lavu će samo kapljati novac, strelcu opasnost od povreda, a blizanci će ući raspravu sa partnerom ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO)

SLIKAĆU SE NAGA! LJUPKA STEVIĆ ŠOKIRALA SVE ODGOVOROM!

Objavio: RHT
27/02/2024 4:15 PM

SLIKAĆU SE NAGA!

Voditeljka i autorka Kristina Didanović u svojoj novoj emisiji Karte na sto“ ugostila je pevačicu Ljupku Stević.

Harizmatična pevačica uvek je rada da odgovara na sva škakljiva pitanja,a tako je bilo i ovog puta.

SLIKAĆU SE NAGA!

Pitanje koje je pevačica izvukla je glasilo da li je nekada imala ponude da se slika naga?

-Nisam imala ponudu, ali slikaću se, sama u svojoj režiji, da to bude lepo i profesionalno, a ne vulgarno.

Pa slikamo se goli, pa objavimo do pola. Pevačica se i prisetila kako je prošlo leto na plaži imala fotošuting, pa možda to uradi i ove godine na odmoru.

Podestimo, nedavno je Ljupka Stević je podelila s javnošću jednu neobičnu situaciju, kada joj je nepoznata gospođa putem društvenih mreža tražila da joj vrati 300 evra bakšiša koji je pevačica navodno, dobila od njenog supruga, a navela je da joj je toliki dug za struju te da su joj pare potrebne. 

Pevačica je bila voljna da ženi vrati tih 300 evra, pa je i odgovorila nepoznatoj ženi.

“Da, jeste… Refundiraću ženi 300 evra sa merakom, samo da se javi gospođa da joj vratim. Ja sam stvarno to mislila i stvarno bih refundirala”, rekla je Ljupka nedavno u jednoj emisiji, pa priznala da ipak ne može da se seti tog čoveka i trenutka kada joj je dao novac.

Celu emisiju „Karte na sto“ možete pogledati u video ispod.

HYPETV.RS/K.D.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner