Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine! Škorpijama je srećan dan, a vama? CELA ISTINA IZAŠLA NA VIDELO! Janjuš otkrio zbog čega konstantno ulazi u sukob sa Aneli HAOS KAČAVENDE I MARINKOVIĆA! Ivan nazvao Milenu babom, a ona ga matirala jednom rečenicom VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. MAJ! Vraća se prolećno vreme, a evo gde će biti pljuskova PEVAČA NAPADAJU I OSUĐUJU SA SVIH STRANA! Izneo istinu u javnost pa dobio šamar realnosti! SLAVLJE U DOMU GVOZDENOVIĆA! Pevačeva majka se oglasila za Hype “Rodio nam se Ilija!” PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO VELIKU ISTINU: “Nikad mi neće oprostiti što sam ih o jadu zabavio”! POSLEDNJE ZBOGOM! Iznenada preminula zvezda serije koju su svi obožavali MNOGI MISLE DA PLIVA U NOVCU, A ONA PRIMA MINIMALAC! Voditeljka otkrila: “Pametno sam ulagala, pa se ne bojim minimalca” VUČIĆ GOSTOVAO NA RTS-u: SRBIJA POSTAJE ZNAČAJNA U SVETU, pa otkrio šta će uraditi ako 100 zemala ne bude glasalo protiv Srbije! KAD SE MAMA DŽEHVA NALJUTI ONDA PLJUŠTE TUŽBE?! Udarila na bivšeg zeta ANĐELA pa zapretila… RIJALITI UČESNICA OBELODANILA ŠOK DETALJE! Priznala: “Imala sam 14 godina kada me je dečko pretukao” HAOS NE PRESTAJE! Stanislav kuka jer je pogazio obećanje koje je dao ćerki! Maja besni na njegovu porodicu! “ZAMENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TEKTONSKE PROMENE U ISTORIJI RIJALITI PROGRAMA! Saša Mirković uradio što nije NIKO NIKADA na televiziji! SAŠA MIRKOVIĆ REAGOVAO POVODOM KASTINGA NA PINKU: “Samo ime rijalitija će se promeniti, sve ostalo će biti isto, KONKURENCIJA SE ZBUNULA”

HVALE SE NA SVA USTA! Vesna oplela po Rasti pa se pohvalila nekretninama!

Objavio: RHT
26/02/2024 1:38 PM

Hvale se na sva usta!

Vesna Đogani iznervirala je mnoge, jer hvale se na sva usta, ona i njen muž Đole! Pevačica ne mari već otvoreno priča šta imaju i koliko nekretnina kupuju i gde.

Foto: Printscreen Instagram

Vesna je otkrila šta joj je Đole Đogani nedavno poklonio, što ju je ostavilo bez teksta. Ona je priznala da već neko vreme kupuju imanja po Srbiji.

Cveće i bombonjere me ne interesuju! Đole mi je za rođendan u decembru kupio 60 ari placa, to me je oduševio! Mi sad imamo nekih pet, šest imanja, tamo kod Malog Požarevca, blizu Mladenovca… Blizu smo! To je za Đoleta, ja sam gradski tip, volim gužve – rekla denserka.

Ona nije želela da priča o ciframa, kao ni da otkriva kolika je vrednost svih nekretnina koje imaju u svom posedu. Zato je Vesna odlučila da prokomentariše nedavna prepucavanja sa kolegom Stefanom Đurićem Rastom.

– Ma, kakva tužba… Rekao je da će nas tužiti, ali nema osnova, nema za šta. Naljutio se kao malo dete, neko, duri se. Kaže da sam ljubavnica, ne reagujem na to. On je pokazao šta je i kakav je. Ne bih ga dalje dirala, sve je okej. Potrebna mu je pažnja sad medijska. Pokazao je lice za koje niko nije ni znao da postoji. A to ljubavnica. Sebe tako ne doživljavam, ja sam, ipak, žena, koja je fenomenalna mama, pevačica, drugarica, imam mnogo kvaliteta. Ne može sa takvim glupostima da me spusti – zaključila je Vesna.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner