Background adbanner
calendar

Četvrtak 13. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GRAD DANAS OBELEŽAVA SPASOVDAN – litija kreće u 19 časova! SLOBA RADANOVIĆ HITNO IDE NA OPERACIJU?! Pevač morao da otkaže i nastup! Otkriveni svi detalji! (FOTO) MC STOJAN PROVOCIRA ZORANU NAKON RASKIDA! Pevačica otkazala sve nastupe, on se hvali slikama sa drugim devojkama BARBARA BOBAK OTKRILA SVE O PLASTIČNIM OPERACIJAMA KOJE JE RADILA! Pevačica uskoro planira još nešto da promeni na sebi, a to je… (VIDEO) CRVENI METEOALARM NA SNAZI U SRBIJI! Očekuje nas nestabilno vreme, saznajte gde će biti pljuskovi! SRBIJU TRESU ZEMLJOTRESI?! Treći potres u ovom gradu za samo 10 dana! DANAS SLAVIMO VAZNESENJE HRISTOVO, U NARODU POZNATO KAO SPASOVDAN Smatra se najsrećnijim danom u godini, evo šta nikako ne treba da radite! DA LI PAMETNI TELEFONI PRIVLAČE GROMOVE? Stručnjaci razrešili MISTERIJU da li da koristimo mobilni tokom OLUJE TUGA! SMRTNI SLUČAJ SLOMIO MILJANU KULIĆ! Ne može da dođe sebi od šoka, slomila se pred kamerama Stiže im VELIKI DOBITAK: Mars u Biku donosi priliv novca OVIM ZNACIMA HITNO OGLAŠAVANJE ASMINA! Uzeo stvar u svoje ruke, rešio da zapuši usta Siti i Jasmini! SITA I JASMINA NA APARATIMA! ANELI SVE PRIZNALA! Iznela detalje o Janjušu! Ovo je prava istina KEVIN SPEJSI DUŽAN MILIONE! Oskarovac briznuo u PLAČ usred emisije, izgubio kuću nakon optužbi za ZLOSTAVLJANJE! SVI DETALJI OTMICE, ANELI ZANEMELA! Nastao muk u rijalitiju, šokantni detalji lede krv u žilama EKSKLUZIVNO! “Mioni se GADI Ša! Katastrofa su!” Iva Grgurić razvezala jezik! (VIDEO) VUČIĆ JE SVE PREDVIDEO I TEK GA ČEKA BITKA ZA OPSTANAK SRBA! Bosanski ministar preti novom Olujom, brisanjem imena Republike Srpske i njenim pretvaranjem u “dva kantona”!

Dnevni horoskop za 26. februar: Blizanci, izbegavajte javnu raspravu, Škorpije, obratite pažnju na ishranu

Objavio: RHT
26/02/2024 10:47 AM

Dnevni horoskop za 26. februar

Dnevni horoskop za 26. februar

OVAN

Ljubav: Pred voljenom osobom bez obzira koliko delujete tajanstveno, ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje. Posao: Nema potrebe da pokrećete u sebi niske strasti ili želju za ličnim i profesionalnim nadmetanjem. Zdravlje: Olakšajte svoju savest.

BIK

Ljubav: Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavođenja ili nečiju ljubavnu poruku. Posao: Stalo Vam je da ostavite pravi scenski utisak na okolinu, stoga preuveličavate svoje razloge. Zdravlje: Postoji lepši i ubudljiviji deo stvarnosti, kao povod na pozitivno razmišljanje.

BLIZANCI

Ljubav: Ljubavna tema nije po Vašoj meri ili ukusu. Partner ima svoje planove i ne obraća pažnju na Vaše emotivne potrebe. Posao: Bez obzira na nečije obećanje, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Zdravlje: Izbegavajte verbalne duele i javnu raspravu.

RAK

Ljubav: U ljubavnom životu više Vam smeta partnerova euforija nego osećaj lične dezorijentacije ili emotivna potištenost. Posao: Nalazite se u neskladu između poslovnih ambicija i svojih privatnih namera. Zdravlje: Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu.

LAV

Ljubav: Delujete dinamično, šarmantno i duhovito pred svojom okolinom, ali to Vam nije dovoljno. Posao: Sve ima zdravu granicu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Zdravlje: Nemojte sebe opterećivati ambicioznim ciljevima.

Dnevni horoskop za 26. februar

DEVICA

Ljubav: U emotivnom smislu, uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi koja nije u Vašem dometu. Posao: Nedostaje Vam taktičnost, pa u odnosu sa poslovnim partnerima otkrivate više detalja nego što je potrebno. Zdravlje: Previše se opterećujete različitim obavezama.

VAGA

Ljubav: Objasnite bliskoj osobi da je ljubav najlepša i najuzbudljivija tema. Preuzmite inicijativu. Posao: Potrudite se da delujete kao perfekcionista koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Zdravlje: Prijaće Vama odmor i relaksacija.

ŠKORPION

Ljubav: Ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Posao: Nalazite se u dilemi da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi nesporazum. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

STRELAC

Ljubav: U privatnom životu, izbegavajte sva nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive. Posao: Važno je da proveravate različite informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Previše obaveza smanjuje koncentraciju.

JARAC

Ljubav: Ukoliko Vaš emotivni život izgleda monotono, upitajte partnera šta je pravi povod zajedničkih lutanja. Posao: Promenite ponašanje pre nego što izgubite naklonost ili podršku bliskih saradnika. Zdravlje: Preterujete u potrebi da sve izgleda savršeno.

VODOLIJA

Ljubav: Ljubavni nesporazumi koji Vas prate nisu beznačajni, ali istovremeno nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Posao: Preterujete sa svojim ambicioznim planovima, tako da Vas očekuju negativni komentari ili oštre reči kritike. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko navodi na loše ponasanje.

RIBE

Ljubav: U ljubavnom životu, nema razloga da izmičete pred nečijim jasnim signalima i osvajačkim namerama. Posao: Polaskani ste nečijim komplimentima i zadovoljni činjenicom da se Vaše ime nalazi na listi odabranih. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner