Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nezapamćeno nasilje u Trećoj gimnaziji: Prebijen profesor jer je pritekao u pomoć mladićima koji su se potukli Hype televizija ispred tužilaštva, gde se trenutno vrši saslušanje Marka Miljkovića! Marko Miljković sa lisicama na rukama doveden na saslušanje! Una Čolić napustila Srbiju i nije sama – Svi sa strepnjom čekaju Čolin komentar ŠOK ! MARKO MILJKOVIĆ SA LISICAMA NA RUKAMA STIGAO NA SASLUŠANJE! FILIP CAR STIGAO U BEOGRAD! Konačno u zagrljaju svoje mezimice PORODILA SE DANIJELA KARIĆ! Na svet donela četvrto dete SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Svi se urotili protiv Miljane Kulić, pa joj udarili na najbolniju tačku, na sina i Zolu! ZEMLJOTRES POGODIO KOSOVO I METOHIJU!Potres se najviše osetio u jednoj od najvećih srpskih svetinja PEVAČICA GRCALA U SUZAMA: Jelena Vučković se slomila „GOVORILA SAM U SEBI DA NEMAM RODITELJE“ A onda se dotakla i VATERPOLISTE! STANIJA I SANDRA AFRIKA OČI U OČI NAKON ŽESTOKE SVAĐE: Pljuštale uvrede, a sada ŠOK SUOČAVANJE UŽIVO! MATORA ĆE DOŽIVETI POMRAČENJE, NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Njen brat će se suočiti sa Anitinom majkom TAJNO, očekuje se HAOS DEJAN DRAGOJEVIĆ PROVOCIRA: “Naša devojka počinje 07.09.” Evo šta je još poručio! (FOTO) ANABELA BEZ ŠMINKE! Nakon skandaloznog hapšenja Marka Miljkovića, snimljena sa unukom Mijom “KO PRE DEVOJCI, NJEGOVA JE” Saša Mirković poslao jasnu poruku, Mitrović ne može da se izbori sa porazom! ASMIN DURDŽIĆ NA HYPE TELEVIZIJI! Stigao u besnoj mašini! Uhvaćen pred snimanje ekskluzivne emisije

SKUPO I LUKSUZNO! ADRIANA KADAR UŽIVA NA FENSI DESTINACIJAMA!

Objavio: RHT
25/02/2024 4:30 PM

SKUPO I LUKSUZNO!

U novom izdanju emisije „Karte na sto“ gost je bila Adriana Dzehverović.

SKUPO I LUKSUZNO

HYPE

Poznata influenserka odgovarala ja na pitanja o svom privatnom životu, te je poznato da stalno putuje, a jedno pitanje glasilo je:

Najskuplje puzovanje na kojem si bila?

SKUPO I LUKSUZNO!

-Jako volimo da putujemo, I uvek biramo putovanja, ali nam nije bitno da hotel bude luksuzan.

Najskuplje putovanje  nak om sam bila su Sejšeli, tri hiljade evra po osobi, ali se ne dobija luksuz za te pare kakv treba. Sledeća destinacija će nam biti Kipar, tamo će Teodora snimati spot, pa idemo do Egipta, pa do Pariza, za sad je to sve što znam.

Podestimo,

Adriana Kadar, profesionalna šminkerka i snajka Teodore Džehverović pre par meseci dobila je ćerku sa Savom, Teodorinim bratom. Ćerki su dali ime Dorotea, a tokom prethodnih godina bili su na udaru osuda javnosti zbog razlike u godinama. 

Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i devojčica su odlično, te uživaju u porodičnim trenucima kod kuće.

Ona je i pre i tokom trudnoće aktivno trenirala, zato sada neprestano oduševi svoje pratioce kako fenomenalno izgleda.

Često savetuje svoje pratioce i zdravom načinu života, pa na njenim mrežama možemo dobiti i besplatne recepte.

Celu emisiju “Karte na sto” pogledajte u videu ispod.

HYPETV.RS K.D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner