Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE: Dejan Dragojević obišao je sa nama imanje u Lisoviću! Hype televizija na udaru konkurencije, Saša Mirković uputio brutalnu poruku! Svi detalji proslave rođendana Katarine Grujić! OPREZ! KREĆU ŽIVOTNE PROMENE! Dnevni horoskop za 21. maj! Nekome je život med i mleko, neke čeka pakao! HAOS U CRKVENICI, CAR DONEO ŽIVOTNU ODLUKU! Aleksandra kada sazna, neće moći da dođe sebi od šoka (FOTO) GLUMICA DOŽIVELA TEŠKU NESREĆU! Evo u kakvom je stanju! ĐAJIĆ: Dajemo otvorenu podršku listi Aleksandra Vučića na beogradskim izborima! Organizovaće se koncert krajiške muzike u Busijama POMAMA ZA RIJALITIJIMA! Hrvatski RTL najavio šou “Farma” i borbu za 50.000 eura TUGA I BOL! Udovica Sinana Sakića ispričala sve o njegovim poslednjim danima života SKANDALOZNI POTEZ MITROVIĆA! Posle šokantnih pretnji i uništavanja zvaničnog Instagram profila Hypetv oglasio se Saša Mirković! ĐOKOVIĆ DOBIO POSEBAN POKLON U ŠVAJCARSKOJ! Svi gledali u jedan detalj MEGAEKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO! Evo šta je Asmin Durdžić RADIO na HYPE TELEVIZIJI pred SUOČAVANJE sa Aneli SAZNAJTE KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA! Život se menja iz korena u oktobru POČELA PRODAJA KARATA ZA KONCERTE MIROSLAVA ILIĆA! NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU KEJT MIDLTON! Italijanski mediji otkrili: Operisali je doktori koji su lečili papu Franju PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA LUNE I MARKA NAKON INCIDENTA! (FOTO) TRADICIJA SE NASTAVLJA! Legenda narodne muzike Miroslav Ilić održaće koncert za svoj rođendan! VUČIĆ PORUČIO IZ NJUJORKA: “Boriću se svom snagom i srcem za budućnost naše zemlje”

Komšije razvezale jezik: “Zoricu retko viđamo, Kemiš je mnogo komunikativniji!”

Objavio: RHT
24/02/2024 2:00 PM

Komšije razvezale jezik

Popularni estradni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš poznati su kao veliki hedonisti.

Oni već decenijama žive na velelepnom imanju u Krnjači, a sada su njihove komšihe otkrile kako se poznati par ponaša kada se sretnu.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kuća Zorice i Kemiša često je tema u medijima, kako zbog luksuza tako i zbog toga što su njih dvoje napravili pravi mali raj. Njihovo velelepno dvorište opasano je visokim bedemima, koji čuvaju njihovu privatnost. Na imanju se nalazi igralište za decu, bazen sa ugraženim dzakuzijem, letnjikovac, razne vrste roštilja, spoljnja kuhinja sa pečenjarom, game room sa bilijarom, igricama i slot mašinama kao i spoljnji dzakuzi. Da, ovaj par baš zna da uživa!

foto: printscreen instagram

Komšije razvezale jezik

Inače, njihove komšije o poznatom paru imaju samo reči hvale, posebno o Kemišu. Prodavci u lokalnoj bakalnici, tvrde da su Zoricu videli samo jednom u životu dok je Kemiš redovna mušterija. Za njega kažu da je uvek raspoložen i da ume baš lepo da potroši. Zorica ga često čeka u kolima, a po tome kako je obučena to su situacije kada idu negde. Kemiš je uglavnom sam kada kupuje i to mu je na neki način ventil i razonoda.

Deca su često kod njih na imanju

Zorica ima četvoro dece, koja često sa svojim porodicama provode vreme kod njih, posebno leti kada je sezona kupanja. Unuci posebno uživaju u letnjim danima, kada im je na raspolalaganju bazen i igralište.

Komšije kažu da Zorica nije preterano komunikativna, ali uvek zastane ako je neko upita za sliku. Iz dvorišta se često širi miris roštilja, a Zoka ume i da zapeva kada se okupe gosti. Sve u svemu, jedna idila!

Hypetv.rs/V.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner