Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SADA JE SVE OTKRIVENO! Pevač progovorio o velikom problemu koji je imao sa Radom Manojlović ŠOK! Miona se rasula na komade POSLE OČEVE PORUKE! Ša gori od besa Dnevni horoskop za 9. maj 2024! Jarčeve očekuje upoznavanje sa zanimljivom osobom EVO GDE SE NALAZI NIKOLA ROKVIĆ! 18. dana HODOČAŠĆA! “KORISTIO SAM PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE”: Pevač šokirao priznanjem o porocima! O NJIHOVOM VENČANJU SVI PRIČAJU! Bora Santana otkrio cifru koju su iskeširali za svadbu, a Milica spomenula Zoricu i Kemiša! DANAS JE DRUGO POLUFINALNO VEČE EVROVIZIJE! Večeras nastupa najveća konkurencija Hrvata OVAJ TRENUTAK JE SVIMA PROMAKAO: Si Đinping u Beogradu otkrio zašto voli Srbiju, spomenuo i Jugoslaviju VREMENSKA PROGNOZA ZA 9. MAJ! Oblačno i svežije, evo kada se vraćaju prolećni dani VERIDBA JE KRATKO TRAJALA?! Janjuš i Aneli u nikad žešćoj svađi, tresu se zidovi od vređanja i vike! MILICA DABOVIĆ PROGOVORILA O FATALNIM ŽIVOTNIM GREŠKAMA! U bolnoj ispovesti o nasilju tera suze na oči MATORINA REAKCIJA SVE ZAPREPASTILA! Krije da nije prebolela Anitu! Sijeva poseta i sastanak sa Vučićem glavna tema u kineskim medijima: “Novo poglavlje u odnosu sa Srbijom”! PLJUŠTE KAZNE U RIJALITIJU! Leti perje, ne tolerišu se više gluposti SVE PRŠTI OD PREGLEDA! Evo koga je Teya Dora sve ostavila iza sebe HITNO OPERISANA! Bivša rijaliti učesnica završila u bolnici

KSENIJA KNEŽEVIĆ : Tata se ljuti na mene što se ne borim za svoju karijeru!

Objavio: RHT
25/02/2024 5:10 PM

Pevačica Ksenija Knežević

Pevačica Ksenija Knežević gostovala je u emisiji Chit Chat sa Nemanjom, koja se emituje na programu Hype televizije, i tom prilikom autoru i voditelju Nemanji Kovačeviću otvorila dušu.

Foto Hypetv

Kako i sama kaže ona je jedna umetnička duša. Da su česta povlačenja u sebe, zatvorenost razlog koga je nekada pasivna i nije od onih koji se bore za svoju karijeru:

  • Ja sam jedna umetnička duša, imam sve i mane i vrline koje može jedan umetnik da poseduje. Tako i nekada zapravo odlutam i odem u moje depresije, kada se preispitujem da li sam dovoljno dobra. Jer ja sam svesna mojih kvaliteta ali i dalje se pronalazim. Smatram da sam u manjini što se muzike tiče i pravca koji bi mene ispunjavao
  • Ja sam od onih koji će da priznaju da li mi je neka pesma prošla ili nije. Nikada se ne bih kitila lažnim brojkama. Moguće i da moja ta opuštena strana ljudima daje utisak da sam neozbiljna.
Foto Hypetv

To što je ćerka poznatog pevača je za nju bilo teže, i kako i sama kaže uvek se trudila da izađe iz senke svog oca, a da li joj je on veliki kritičar:

  • Moj otac nije klasičan roditelj koji će da me hvali kada nisam zaslužila. Već je potpuno iskren i studiozan, i kada su moje pesme u pitanju, i spotovi. Jedino ga nervira što se ne borim za sebe i svoju karijeru. I što je svestan svih mojih potencijala i talenta jer on i dalje posle svih ovih godina sa istim žarom radi ovaj posao, njega to radi. – završava Ksenija.

Ceo intervju možete pogledati u nastavku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner