Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI BLAM! HITNA ODLUKA, PREKRŠAJ! Krofak ostaje bez para!? Niko nije očekivao ovaj potez CITY HYPE: Rijaliti “Imanje” tema broj jedan na Balkanu! Marina Tadić o navodnom bankrotu?! Mimi Oro iznela detalje sukoba sa Majom Marinković! “NE ZANIMA ME ŠTO ME ISMEJAVAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA” Haris Džinović otkrio kako podnosi što su njegove izjave predmet šale! HYPETV PROGRAM ZA utorak 21. maj 2024! Ekskluzivno u emisiji “Susret sa Du(š)manom” – Tamara Bojanić! MEGA NIVO! POGLED OD KOG ZASTAJE DAH! Ovde će boravti zvezde, brojimo sitno do početka! (FOTO) SPREMA SE HAOS! Sita Ahmić dala svoj sud o suočavanju Aneli i Asmina, PA OTKRILA ZAŠTO JEDVA ČEKA OVAJ SUSRET! PRVO I JEDINO OGLAŠAVANJE ASMINOVOG BRATA! Aneli ga optužila da se DR*GIRAO sa Asminom, OVO JE NJEGOV ODGOVOR SRBIJU ĆE POGODITI GRAD VELIČINE ORAHA! Prvi na udaru će biti OVAJ GRAD! HTEO DA SE POHVALI PA SE ISPALIO?! Sloba Radanović otkrio da novac od tezgi dobija na ruke! HAOS TEK SLEDI! Miljana i Zola u klinču?! GLASAJTE U ANKETI! Imena PRVOG VODITELJSKOG PARA su objavljena! Šta mislite? Ko je DRUGI VODITELJSKI PAR, a ko TREĆI najvećeg rijalitija na Balkanu? U Srbiji danas promenljivo oblačno i toplo vreme, lokalno kiša i pljuskovi sa grmljavinom EKSKLUZIVNO! KAĆA GRUJIĆ PROGOVORILA ZA HYPE pred veliku proslavu svog 32. rođendana! PRAVOSNAŽNO: Velika pobeda Telekoma, Šolak i SBB opet gubitnici! ŠTA MISLITE KO JE TREĆI VODITELJSKI PAR IMANJA? VUČEVIĆ ispred Palate Srbija dočekao predsednika Vlade Republike Gabon

HAOS NEVIĐENIH RAZMERA! Ša prešao sve granice!

Objavio: RHT
23/02/2024 1:25 PM

HAOS NEVIĐENIH RAZMERA!

HAOS NEVIĐENIH RAZMERA!

Foto; Hypetv

Nenad Aleksić Sha i Miona Jovanović imaju veoma turbulentan odnos, koji skoro svakodevno prate svađe i izlivi ljubomore. 

Reper skoro svakog dana nađe neku zamerku na račun Mioninog ponašanja, dok ona ne pridaje značaj njegovim zamerkama.

HAOS NEVIĐENIH RAZMERA!

Ša ne dozvoljava Mioni da se druži sa muškarcima u kući, a sada se pojavio jedan snimak koji je privukao veliku pažnju korisnika društvenih mreža. 

Gledaoci, kao i korisnici društvenih mreža smatraju da Ša teroriše 20 godina mlađu partnerku, Mionu Jovanović. 

Ispod snimka nizali su se razni komentari, uglavnom osuđujući zbog reperovog ponašanja. 

– “Ovog ni Laza Lazarević neće da primi”, “Jadne žene koje ovo dozvole”, “Ovo je od bolesti jače”, “I onda neko kaže da nije bolestan? Kako ga nije sramota da stoji sa nekoliko cura? Fuj” – glasili su neki od komentara.

Podsetimo, Tiktokerka je još uvek zakonita supruga repera i učesnika Elite Nenada Aleksića Sha, Vanja Aleksić, koji skoro svakodnevno ima nervne slomove zbog veze sa Mionom Jovanović i njegovom izraženom ljubomorom zbog koje često nastane haos na imanju. 

On je sinoć napravio pravu dramu u rijalitiju kada je njegova partnerka odlučila da mu kontrira. Učesnici su pokušali da ga smire, ali Ša nije prestajao da divlja i vređa Mionu. 

Nakon karambola u Eliti, na društvenim mrežama oglasila se Nenadova još uvek zakonita supruga, Vanja Aleksić koja je novo objavom aludirala na situacije koje proživljava Ša.

– Neko uz koga imaš mir. Uz koga imaš mirne snove. I kada je tu i kada nije – stajalo je u objavi reperove supruge. 

BONUS VIDEO:

Hypet.rs/Alo.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner