Background adbanner
calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! O BAHAĆENJU I NOVCU! Srpski vuk sa Vol strita u emisiji “Male stvari” sa Snežanom Dakić EMINA JAHOVIĆ PRE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) SMRŠAĆETE DO 5 KILOGRAMA ZA SAMO PET DANA UZ OVAJ ČAROBNI NAPITAK! Jeftin je, priprema se za minut, a topi salo neverovatno SAVET ZLATA VREDAN! Ovo je način da manje trošite novca na račune, obavezno isključite jednu stvar! TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku IVAN MARINKOVIĆ U KLADIONICI! Procurila šok fotka “U MNOGE STVARI NE VERUJEM” Mina Vrbaški se oglasila nakon raskida sa dečkom, pa progovorila o PREVARI HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK, 5. AVGUST! Ekskluzivno u “D-Cast-u” ispovest Dade Polumente! “Pevačice znaju da budu bahate” Stefan Subotić: ” Jedne se CENKAJU, druge NEĆE DA PLATE” DIJETA PEVAČICE ČINI ČUDA! Ovo je njena tajna: “Prvih 15 dana je bilo teško! Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka” TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ALEKSANDAR VUČIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU NA POBEDI: “Najiskrenije čestitke najvećem u istoriji, ovo je veliki dan za Srbiju” NAJEMOTIVNIJI MOMENAT! Novak Đoković zaplakao u ćerkinom zagrljaju nakon osvojenog zlata za Srbiju! (FOTO) NOVAK ĐOKOVIĆ JE OLIMPIJSKI ŠAMPION! Pokosio Alkarasa, OVO JE SANJAO CELU KARIJERU! “PONOSAN NA TO ŠTO JESAM” Stefan Subotić: “Sve je lakše od kada sam se AUTOVAO”

“KAKO JU JE ASMIN TUKAO TRUDNU, KAD JE NORA GLEDALA?” Aneli uhvaćena u laži?

Objavio: RHT
20/02/2024 11:49 PM

Kako ju je tukao

Aneli Ahmić je za u rijalitiju otvorila je dušu o Asminu, pa tvrdila da je Durdžić bio nasilan prema njoj. 

Ona je u razgovoru sa voditeljem pred svima ispričala kako su oni živeli. 

Foto: Printscreen/Ilustracija Hype


“Mi kad smo išli u Nemačku na neko svoje suđenje, taj pežo nije imao grejanje. ja sam se pokrivala ćebetom. On meni kaže sećaš li se kada smo se vozili pežoom, a sada smo u lamburdžiniju, velika kuća. Uvek je kačio moja žena, nikad je neću prevariti, nas neko kad bi video rekao bi ovi su milioneri, a mi nemamo ništa, ništa naše. On je u tom momentuu u svojoj glavi misli da je njegovo, on stavi sebe i priča sećaš se kada nismo imali – rekla je Aneli.

“On ne prestaje, a ja znam kakav on vodi život, ali da udarao na čoveka dok tuguje je strašno. E sada mene niko ne može prevaiti. On je bio nasilan prema meni oko dva puta. Udario me je trudnu, nogom, bila je svađa oko jedne osobe, .kada sam ja bila na njegovom latopu, tada sam se uputila za Sarajevo kada me je udario, kasnije opet”. rekla je Aneli.

Potom su krenuli komentari na društvenim mrežama:

Kako ju je tukao foto: facebook

“Ovo za Aneli ne komentarišem nije se desilo u rijaliti ….Nismo mi iza u auto sedeli pokraj male kad je on nju tukao TRUDNU na putu na sahranu …Hoce jezik pravo samo da kažem”. bio je komentar.

Šta je prava istina ostaje nam da saznamo….

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv/M.A.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner