Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA UDARILA NA STANISLAVA! Starleta odlučila da ga dovede do ludila, pomenula mu i ćerku STIŽU LEPE VESTI! Supruga Nikole Jokića trudna?! SKANDALČINA! Zola upao cimerki u krevet! Opšta pometnja u Beloj kući Priveden MC Stojan?! Evo gde se nalazi! Dnevni horoskop za 17. jun! Vage, više se posvetite voljenoj osobi! Vodolije, stalo Vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu! PODIGLA VISOKO SRPSKU ZASTAVU! Pevačica otputovala u Nemačku da bodri “Orlove” (FOTO) Oglasio se RHMZ! Evo kakvo nas vreme očekuje danas MIONU ČEKA PAKAO SA RODITELJIMA! Nakon rijalitija tek počinje haos, po svaku cenu će ih rastaviti VUČEVIĆ IDE U ATINU: Šest godina od Prespanskog sporazuma, gde je danas Makedonija ZNA SE POBEDNIK RIJALITIJA!? ŠOK DETALJI IZ SPOLJNJEG SVETA! NEKOLIKO DANA PRED FINALE ISPLIVALA ISTINA! Svi detalji o trudnoći Aneli (FOTO) TOTALNI PREOKRET! Pevač više ne izgleda kao pre, odlučio se na nešto totalno drugačije, pa šokirao publiku “OVO NIJE BIO PLAN” Piksi nakon poraza od Engleske se oglasio, otkrio i jednu dobru vest! SKANDALOZAN POTEZ ENGLEZA! Zviždali prilikom intoniranja himne “Bože pravde” (VIDEO) MIONINI RODITELJI PROŽIVLJAJU HOROR?! Nakon završetka rijalitija im tek sledi PAKAO, procurili šokantni detalji! UEFA OVO NIJE TOLERISALA! Pokrenut postupak protiv Albanije, očekuje se ozbiljna kazna SRBIJA POKRADENA?! Mitrović pao u kaznenom prostoru Engleske, evo šta je uradio Orsato!

SKANDAL TRESE UKRAJINU: MAJKA podržala VEZU devetogodišnje MILANE sa 14-godišnjim BLOGEROM!

Objavio: RHT
18/12/2021 9:00 PM

Ukrajinu trese skandal nakon što je policija počela da istražuje slučaj 9-godišnje blogerke Milane Mile Mahanec koja se zabavlja sa 14-godišnjim dečakom, takođe blogerom, uz potpuni blagoslov majke Darje.

 

 

 

Malena Mila ima skoro sedam milina pratilaca na platformi Likee, koja nalikuje TikToku, a popularna je među ruskom i ukrajinskom omladinom. S druge strane, na Instagramu je prati još pola miliona ljudi.

Ova devotogodišnjakinja ne samo da aktivno bloguje pod pokroviteljstvom majke Darje, već radi i kao dečji model na brojnim revijama, prenosi “RT”.

Nedavno je na Instagramu, u sada već izbrisanom postu, obelodanila da je stupila u romantičnu vezu sa 14-godišnjim blogerom Pašom Pelom iz Moskve.

“Paša i ja smo sada par”, napisala je devojčica.

Uprkos tome što je cela priča tek nedavno privukla pažnju šire javnosti, čini se da njihov odnos traje već izvesno vreme. Naime, oboje su na svojim storijima objavljivali fotografije na kojima se ljube, pa čak i spavaju u istom krevetu.

https://www.instagram.com/p/CMXe_MfDeCa/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Na jednoj fotografiji vidi se kako su zagrljeni, dok Milana pere zube i to samo u donjem vešu. Kada su njihove fotografije postale tema medija u Ukrajini, a i šire, većina sumnjivih fotografija i video zapisa je uklonjena, a ostavljene su samo one gde dečak i devojčica nisu sami, ili su u uobičajenim situacijama.

Majke ove devojčice Darja na Instagramu je objasnila da nije imala problem sa vezom svoje ćerke, kao i da je to “njihov život i da oni sami moraju da shvate šta i kako”. Ova mama se zbog svega našla na udaru brojnih kritika i negativnih komenatra, a neki čak idu dotle da zahtevaju od vlasti da je procesuiraju i oduzmu starateljstvo.

Oglasila se i advokatica Ana Maljar koja tvrdi da je Darja od “svoje ćerke, devetogodišnje devojčice napravila zavodljivu ženu za perverznjake”.

https://www.instagram.com/p/CXglSgzMUYJ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Skandal je prokomentarisao i ukrajinski novinar i bivši političar Igor Mosijčuk koji je rekao da cela stvar zahteva “hitnu intervenciju nacionalne policije”.

“Sve ovo na Milinim i Pašinim društvenim mrežama, vrlo je bliska dečjoj pornografiji i privlači i stilmuliše pedofile da deluju”, napisao je na svojoj Fejsbuk stranici.

IZVOR: ZENA.BLIC.RS/HYPETV.RS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner