Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PEVAČICA GORI ISPOD SRPSKE ZASTAVE! Karleuša objavila šok fotku, evo šta je uradila nakon obraćanja predsedniku Srbije “PONOSAN SAM ŠTO SAM PREDSTAVLJAO ZEMLJU HRABRIH” Vučić glasno i jasno očitao lekciju svetu: “Ovo se nikada nije desilo u GS UN” BEOGRAĐANI NA ULICAMA! Svi na nogama, vijore se trobojke, narod ustao da bi podržao Vučića nakon izglasavanja! UČESNICA RIJALITIJA OBOLELA?! Šok tvrdnje u toku razgovora, nisu znali da se snima, pa se izlanuli, ona urla! “REKLA SAM ALEKSANDRI NIKOLIĆ DA JE PROSTITUTKA!” Lili ekskluzivno otkrila detalje sukoba sa rijaliti učesnicom pa pomenula “ISKAKANJE IZ TORTE” “U DOGOVORU SA POLICAJCEM SAM SKLANJALA TE PREDMETE U FIOKU!” Lili otkrila detalje rada u POLICIJI/Subota “ShowBLIZ” SCENA KOJA JE ZGADILA GLEDAOCE! Kamere usnimile skandalozne kadrove u rijalitiju, prljavština na sve strane, a učesnica radi OVO! PRVO OGLAŠAVANJE VUČIĆA NAKON ŠTO JE USVOJENA SRAMNA REZOLUCIJA U UN: “Predaja za nas nikada nije opcija” “MITROVIĆ MI JE OBEĆAVAO POMOĆ! Nudio mi je svoje advokate i KANCELARIJU, a kada su me ISKORISTILI, više mi se NIKADA nije javio!” Ekskluzivno za Hype se oglasila Nataša Đukić EVO KAKO SE GLASALO U UN: Grčka uzdržana, a ovako su glasale komšije HYPETV PROGRAM ZA petak 24. maj! U emisiji “Estradna racija” saznajte sve na temu Neprepoznatljive dame sa estrade VUČIĆ SE OGRNUO SRPSKOM ZASTAVOM! Obezbeđenje pokušalo da mu skine, a on poručio: “Da vidim junaka koji će da mi uzme” SRAMOTNO! Usvojen nacrt rezolucije o Srebrenici protiv Srbije “SRBIJU TREBA BRANITI OD ISTORIJSKE BRUKE” Karleuša podržala Vučića i uputila snažnu poruku: “Svim srcem uz predsednika” “TVOJ SIN JE SRBIN, NOSIĆE ŽIG” Karleuša URNISALA Severinu nakon njene izjave o Srebrenici: “Koliko košta milion ubijenih…” “ŠMRKADŽIJA I NARKOMAN! NEMA VEĆEG LAŽOVA I PREVARANTA OD MITROVIĆA!” Saša Mirković osudio Mitrovića jer nije pomogao u vapaju majke ubijene devojčice

KRIJU SE KAO DECA! DRAŠKO PRERUŠEN posećuje TANJU SAVIĆ u Smederevu!

Objavio: RHT
18/12/2021 8:00 PM

Komšije Tanje Savić iz Smedereva otkrivaju da je pevačica poslednjih nekoliko nedelja promenila raspoloženje i da je zaljubljena.

Privatna Arhiva

 

 U obližnjem marketu ističu da je Tanja kao kupac prijatna, ali da se često požali na bivšeg supruga i decu.
– Tanja uvek dolazi u opuštenom izdanju, nikada se ne sreduje za prodavnicu. Kupi osnovne namirnice, a najčešće se nama na kasi požali na bivšeg supruga Dušana. Danima zbog njega pati, jer na sve načine pokušava da je uništi. Ume da bude oštra i prema sinovima, požalila nam se jednom prilikom kako mora čvrsto da ih vaspitava kako ne bi bili bezobrazni i nadmeni kao njihov otac. Sve u svemu, nije njoj lako, ne bih joj bila u koži – zaključuje žena iz marketa.
Privatna Arhiva
Komšija otkriva da majka Tanje Savić ne dolazi u njen stan u Smederevu, koji kupila nakon što je neko vreme provela u porodičnoj kući u Radincima.
IZVOR: INFORMER.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner